- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Hımm. Negatifi görmek için benim kadar panik yapan var mıdır hissetmiyorum ama ne bileyim Rabbim beni yanıltsın14.gun netleşiyor canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm. Negatifi görmek için benim kadar panik yapan var mıdır hissetmiyorum ama ne bileyim Rabbim beni yanıltsın14.gun netleşiyor canm
Amiin yaparsan test at mutlakaHımm. Negatifi görmek için benim kadar panik yapan var mıdır hissetmiyorum ama ne bileyim Rabbim beni yanıltsın
Buradan çıkamaz oldum zaten mutlaka atarım.Amiin yaparsan test at mutlaka
Bura da olmasa napıcazBuradan çıkamaz oldum zaten mutlaka atarım.
Doktorumla görüştüm. Sağ kasığımda iğneden beri ağrı var dedim. iğnenin etkisi normaldır dedi. Cuma günü kan vermemşiBura da olmasa napıcaz
Cuma günü kan vercrm. Canım doktorum öyle söylediAminnn inşallah
Canım ne durumdasın. Doktorum bana cuma kan vermemi söylediMerhaba, seninle aynı gün iğne vurulmuşuz benim hiç belirtim yok daha önce femara ve çatlatma iğnesi ile 2 kere gebelik oluştu ama maalesef düşükle sonuçlandı inşallah pozitif sonuç alırız
Amiin kuzum inşallah hayırlısıyla ne zamandır istiyorsunuzDoktorumla görüştüm. Sağ kasığımda iğneden beri ağrı var dedim. iğnenin etkisi normaldır dedi. Cuma günü kan vermemşi
söyledi. Yani 13. Gün. Cuma günü pozitif görürürm inşallah ama ne bileyim Rabbim olumsuzu olumlu kılsın
16 aylık evliyim. 9 aydır istiyordukAmiin kuzum inşallah hayırlısıyla ne zamandır istiyorsunuz
Ben testte çift çizgiyi görmeden kan vermeyi düşünmüyorum canım yarın 12.gün test yaparım varsa çıkar diye düşünüyorumCanım ne durumdasın. Doktorum bana cuma kan vermemi söyledi
Hadai hayırlısıyla inşallah mutlaka haber verinşallah pozitif görürsünCanım ne durumdasın. Doktorum bana cuma kan vermemi söyledi
Bence 12. Değil 13. Gün yap daha net çıkarsonuç negatif veya pozitifse ay inşallah iki tane kırmızı çizgi görürsün ben bu ay yaşıyamadım benim şansım sizlere gelsinBen testte çift çizgiyi görmeden kan vermeyi düşünmüyorum canım yarın 12.gün test yaparım varsa çıkar diye düşünüyorum
İnşallah bu ay nasip olmuştur kuzum16 aylık evliyim. 9 aydır istiyorduk
İnşallah bu ay nasip olmuştur kuzum
Kalbim küçük çocuğun annesinden şeker istemesi gibi istiyor Allahtan. İçimde olmadı düşğncesi var. Ama Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Olumsuzu görmekten kokruyorum. Olumsuz hissetsem de. Lütfen benim için dua eder misiniz.Hadai hayırlısıyla inşallah mutlaka haber verinşallah pozitif görürsün
Tabiki canm ben de 2 yılı geçti bekliyorum hep bir umutla inanıyorum bir gün Rabbim nasip edecek isteyen herkese versin Allahım Tez zamanda hepimiz tadalm o duyguyuKalbim küçük çocuğun annesinden şeker istemesi gibi istiyor Allahtan. İçimde olmadı düşğncesi var. Ama Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Olumsuzu görmekten kokruyorum. Olumsuz hissetsem de. Lütfen benim için dua eder misiniz.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTabiki canm ben de 2 yılı geçti bekliyorum hep bir umutla inanıyorum bir gün Rabbim nasip edecek isteyen herkese versin Allahım Tez zamanda hepimiz tadalm o duyguyu
merhaba canım emin ol dualarım sizinle durumun nedir öyle umutsuzluğa kapılma sakın kaçıncı günün iğnenin durumun nedir? sakın umutsuzluk yok öyle düşünceleri atıyoruz kafamızdanKalbim küçük çocuğun annesinden şeker istemesi gibi istiyor Allahtan. İçimde olmadı düşğncesi var. Ama Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Olumsuzu görmekten kokruyorum. Olumsuz hissetsem de. Lütfen benim için dua eder misiniz.
Benim bugün 12. Gün. Yarın kan vercem. Kasık ağrım vardı oda geçti dün dokta söyleyince ilginç bi şekilde ben bu ayı pas geçtim galibamerhaba canım emin ol dualarım sizinle durumun nedir öyle umutsuzluğa kapılma sakın kaçıncı günün iğnenin durumun nedir? sakın umutsuzluk yok öyle düşünceleri atıyoruz kafamızdan
14. Gün 15 16 olabiliyormuş diye okumuştumKızlar herkese merhabaDurumlarınız nasıl iğnenin kaçıncı günündesiniz ve belirtileriniz nelerdir?Benim bugün iğnemin 16. Günü ve hala regl olmadım 13. 14. Gün negatifti iğnenin 14.günü nü regl olunuyordu ilk defa yaptırmıştım pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız çok sevinirim.mutlu sonuçlar alacağınız bir ay olsun tekrardan