• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve Ovitrelle sonrası ?

Merhaba, seninle aynı gün iğne vurulmuşuz ☺️ benim hiç belirtim yok daha önce femara ve çatlatma iğnesi ile 2 kere gebelik oluştu ama maalesef düşükle sonuçlandı 😔 inşallah pozitif sonuç alırız 🫶
Canım ne durumdasın. Doktorum bana cuma kan vermemi söyledi

Doktorumla görüştüm. Sağ kasığımda iğneden beri ağrı var dedim. iğnenin etkisi normaldır dedi. Cuma günü kan vermemşi
söyledi. Yani 13. Gün. Cuma günü pozitif görürürm inşallah ama ne bileyim Rabbim olumsuzu olumlu kılsın 🙏🏻
Amiin kuzum inşallah hayırlısıyla 🙏🏻 ne zamandır istiyorsunuz

Ben testte çift çizgiyi görmeden kan vermeyi düşünmüyorum canım yarın 12.gün test yaparım varsa çıkar diye düşünüyorum
Bence 12. Değil 13. Gün yap daha net çıkar🙏sonuç negatif veya pozitifse ay inşallah iki tane kırmızı çizgi görürsün ben bu ay yaşıyamadım benim şansım sizlere gelsin❤️

İnşallah bu ay nasip olmuştur kuzum 🙏🏻💞
Hadai hayırlısıyla inşallah mutlaka haber ver🥰inşallah pozitif görürsün❤️
Kalbim küçük çocuğun annesinden şeker istemesi gibi istiyor Allahtan. İçimde olmadı düşğncesi var. Ama Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Olumsuzu görmekten kokruyorum. Olumsuz hissetsem de. Lütfen benim için dua eder misiniz. 😔

Kalbim küçük çocuğun annesinden şeker istemesi gibi istiyor Allahtan. İçimde olmadı düşğncesi var. Ama Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Olumsuzu görmekten kokruyorum. Olumsuz hissetsem de. Lütfen benim için dua eder misiniz. 😔
Tabiki canm ben de 2 yılı geçti bekliyorum hep bir umutla inanıyorum bir gün Rabbim nasip edecek 🤲🏻 isteyen herkese versin Allahım Tez zamanda hepimiz tadalm o duyguyu 💞

merhaba canım emin ol dualarım sizinle durumun nedir öyle umutsuzluğa kapılma sakın kaçıncı günün iğnenin durumun nedir? ❤️sakın umutsuzluk yok öyle düşünceleri atıyoruz kafamızdan

Kızlar herkese merhaba🌸Durumlarınız nasıl iğnenin kaçıncı günündesiniz ve belirtileriniz nelerdir?Benim bugün iğnemin 16. Günü ve hala regl olmadım 13. 14. Gün negatifti iğnenin 14.günü nü regl olunuyordu ilk defa yaptırmıştım pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız çok sevinirim.💖💖💖mutlu sonuçlar alacağınız bir ay olsun tekrardan🌸🌸🌸

merhaba canım emin ol dualarım sizinle durumun nedir öyle umutsuzluğa kapılma sakın kaçıncı günün iğnenin durumun nedir? ❤️sakın umutsuzluk yok öyle düşünceleri atıyoruz kafamızdan
Benim bugün 12. Gün. Yarın kan vercem. Kasık ağrım vardı oda geçti dün dokta söyleyince ilginç bi şekilde 🙂 ben bu ayı pas geçtim galiba😔

Kızlar herkese merhaba🌸Durumlarınız nasıl iğnenin kaçıncı günündesiniz ve belirtileriniz nelerdir?Benim bugün iğnemin 16. Günü ve hala regl olmadım 13. 14. Gün negatifti iğnenin 14.günü nü regl olunuyordu ilk defa yaptırmıştım pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız çok sevinirim.💖💖💖mutlu sonuçlar alacağınız bir ay olsun tekrardan🌸🌸🌸
14. Gün 15 16 olabiliyormuş diye okumuştum

Back