• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve Ovitrelle sonrası ?

Sakın sıkma canını canım benim de olmadı 2. İğnemi beklicem bende regl olmayı bekliyorum sakın üzülme yeni aya odaklan herşey güzel olacak❤️
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahim filmi çekip öyle devam etcem ikinciye

Merhaba hanımlar. Uzun bir sessiz takipten sonra üyelik oluşturmaya karar verdim. Burada gördüğüm bazı sohbetler çok samimi geldi çünkü 🙂
16 aylık evliyim. Yaklaşık 8 aydır gebelik istiyorum ama henüz doğal yollarla elde edemedim. Geçen ay Adetim. 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane Femara kullandım. 26 Kasım da Ovitrelle vurundum. Ondan sonraki değerlendirme günlerimizde bir problem oluştu. Tam oldu da diyemem olmadı da diyemem. O yüzden bu aydan umudum yok.
Benim sorum benim gibi femara ve Ovitrelle sonrası belirti yaşayanlar. İğne sonrası kaçıncı günlerde ne belirtiler yaşadınız. Benim birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrı var. İğne etkisi diye düşünüyorum. Hamilelik belirtisi olarak düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. 😏
Ben 3 kere Femara ve Ovitrelle kullandım. Doktorun dediği zaman da beraber olduk. Eşimde de bende de öyle ciddi bir hastalık yok sadece ben de P.o. var ama düzenli adet oluyorum bir etkisi yok.Bende iğneden sonra ilanilmaz kasik agrisi oluyor midem bulanıyor başım ağrıyor.Hafsiz oluyorum hiç gogus agrisi yasamazdim çok goguslerim ağrıyor. Fakat üçünde de gebelik olmadı.Yani sizi üzmek istemem ama çok umutlanmamak en iyisi... Ben her seferinde çok ağladım olmayınca...
Tabii ki herkesin bünyesi farklı bana çok ağır geldi. En iyisi sabırla beklemek...Hakkınızda hayırlısı olsun insallah çocuğunuzu kucağınıza alın 🥲

Öyle bir ihtimal var mı ki. Benim normal takvime göre yarına kadar olmam şart
Benimde iğnenin 15 . Günü bu günde adet günüm bende olmadım hala 20 . Güne kadar bekle kan testini tekrarla canm belki geç döllenme filandır testte cıkmaz Allah'tan imit kesilmez

Back