Test yaptın mı Canım evde?Benim bugün 12. Gün. Yarın kan vercem. Kasık ağrım vardı oda geçti dün dokta söyleyince ilginç bi şekilde ben bu ayı pas geçtim galiba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara ve Ovitrelle sonrası ?
- Konu Sahibi Teletabi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte regl ağrım gibi ağrım var valla beklemek kadar zor bir durum yok14. Gün 15 16 olabiliyormuş diye okumuştum
İnşallah rabbim ne hayırlı ettiyse onu yaşatsın umarım gelmez
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Yok canım testlerin kargoda bugün teslim edilecek daha ama ovulasyon testi yaptım şimdi silik.çizgi var hayali. BilemedimTest yaptın mı Canım evde?
Ay inşallah olurYok canım testlerin kargoda bugün teslim edilecek daha ama ovulasyon testi yaptım şimdi silik.çizgi var hayali. Bilemedim
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
İnşallah. Normal şartlarda hiç.iizgi çıkmaması lazımdı değil mi. 12. Gün iğnenin etkisi kalmaz herhaldeAy inşallah olur
Genelde 13. Günden sonra doğru bilgi oluyo kesinlik açısından mutlaka test yapın gebelik testiİnşallah. Normal şartlarda hiç.iizgi çıkmaması lazımdı değil mi. 12. Gün iğnenin etkisi kalmaz herhalde
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Erken gebelik testi yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi görüyorum ama öyle görmek istediğim içinde olabilir. Bilmiyorum. Ama negatif herhalde. Sabah ilk idrarla yapmanın önemi var mı ?Genelde 13. Günden sonra doğru bilgi oluyo kesinlik açısından mutlaka test yapın gebelik testi
Tabi mutlaka sabah ilk idrarla yap çünkü hormanın salgılandığı zaman gece oda sabah daha doğru sonuç veriyor yarın 13. Günün sanırım umarım güzel sonuçlar alırsınErken gebelik testi yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi görüyorum ama öyle görmek istediğim içinde olabilir. Bilmiyorum. Ama negatif herhalde. Sabah ilk idrarla yapmanın önemi var mı ?
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Kan verdim. Saat 16:00 da çıkacakmış sonuç. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallahTabi mutlaka sabah ilk idrarla yap çünkü hormanın salgılandığı zaman gece oda sabah daha doğru sonuç veriyor yarın 13. Günün sanırım umarım güzel sonuçlar alırsın
Ay hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun sakın negatif çıkarsa da üzülme rabbimin vardır bir bildiği sakın morelimizi bozmıycaz eğer negatif ise tamam mı öyleyse de yeni ayımıza odaklanıcaz şimdi 16:00 ya kadar düşünmemeye çalış beni de haberdar et cuma günü hayırlı haberler alalımdualarım seninleKan verdim. Saat 16:00 da çıkacakmış sonuç. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Sonuçlarını mutlaka bekliyorum cuma saati sana ve burdan tanıştığım bir çok kişiye dua ettim ben bu ay başarısızdım ama sizlerin umarım güzel sonuçları olur sen ve diğer arkadaşlar için rabbim yanımız da olsunKan verdim. Saat 16:00 da çıkacakmış sonuç. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Canım hala çıkmadı sonucum. Doktor diyo pazartesiye kaldı kafayı yicem resmen. Sabah 9 da verdim kanı nasıl çıkmaz ki. E nabızdan kontrol ediyorum sürekli. İnşallah olumlu olur. Allah razı olsun duaların için. Çok çok teşekkür ederimSonuçlarını mutlaka bekliyorum cuma saati sana ve burdan tanıştığım bir çok kişiye dua ettim ben bu ay başarısızdım ama sizlerin umarım güzel sonuçları olur sen ve diğer arkadaşlar için rabbim yanımız da olsun
Gebelik testi de deneyebilirsin sabah 9 da verdiğin kan mutlaka bugün çıkmalıydı çünkü ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bence bir gebelik testi alabilirsinCanım hala çıkmadı sonucum. Doktor diyo pazartesiye kaldı kafayı yicem resmen. Sabah 9 da verdim kanı nasıl çıkmaz ki. E nabızdan kontrol ediyorum sürekli. İnşallah olumlu olur. Allah razı olsun duaların için. Çok çok teşekkür ederim
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Evde var. Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Erken gebelik testi de var normal de hangisini yapayım pekiGebelik testi de deneyebilirsin sabah 9 da verdiğin kan mutlaka bugün çıkmalıydı çünkü ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bence bir gebelik testi alabilirsin
Valla kaset test daha sağlıklı diyorlar kaset yap yanılma ihtimali çok düşük bugün onu yap yarın sabah ilk idrarla da bence erkeni yapEvde var. Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Erken gebelik testi de var normal de hangisini yapayım peki
- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Kaseti yapayım o zmaan şimdiValla kaset test daha sağlıklı diyorlar kaset yap yanılma ihtimali çok düşük bugün onu yap yarın sabah ilk idrarla da bence erkeni yap