- 5 Aralık 2022
- 197
- 161
- 23
Kötü birşey mi var acaba. bazen kist oluşuyormuş. Ondan mı adet olmuyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü birşey mi var acaba. bazen kist oluşuyormuş. Ondan mı adet olmuyor acaba
Bilmiyorum ama iğnenin 16 17.gunlerine sarktıgı oluyorKötü birşey mi var acaba. bazen kist oluşuyormuş. Ondan mı adet olmuyor acaba
Yerleşme olabilir canm test yaptınmı
Yok 13.gunden sonra yapmadım canm. Sende durum neYerleşme olabilir canm test yaptınmı
Regl günümdü bu gün olmadım ama 16 kontrol var baklm ne diyecekYok 13.gunden sonra yapmadım canm. Sende durum ne
İnşallah olmazsın Rabbim hayırlısını nasip etsinRegl günümdü bu gün olmadım ama 16 kontrol var baklm ne diyecek
Amin inşallah canm hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİnşallah olmazsın Rabbim hayırlısını nasip etsin
Regl günümdü bu gün olmadım ama 16 kontrol var baklm ne diyecek
19. Gün ben hala olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorumYok 13.gunden sonra yapmadım canm. Sende durum ne
Bende hiç olacak gibi hissetmiyorum canm yarın kan verecem ben bakalım hayırlısı19. Gün ben hala olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorum
Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden de dilimizden de. Benim büyük ihtimalle kist oluştu o yüzden olamıyorum.. birkaç gün beklicem olmazsam doktora gidecem.Bende hiç olacak gibi hissetmiyorum canm yarın kan verecem ben bakalım hayırlısı
Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden de dilimizden de. Benim büyük ihtimalle kist oluştu o yüzden olamıyorum.. birkaç gün beklicem olmazsam doktora gidece
Test yapmış mydın canm19. Gün ben hala olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorum
13. Gün kan verdim. 1.20. sonuç 15. Gün çıkmıştı o arada evde test yaptım negatif.Test yapmış mydın canm
İnşallah kist falan yoktur ya13. Gün kan verdim. 1.20. sonuç 15. Gün çıkmıştı o arada evde test yaptım negatif.
Adet olmaya başladım gibi. Kist olsa olmazdım herhalde değil mi.İnşallah kist falan yoktur ya
Basit kistler gecikme yapabilir canm muhtemelen adetle atılır. 2.gun mu gideceksin doktoraAdet olmaya başladım gibi. Kist olsa olmazdım herhalde değil mi.
Merhaba hanımlar. Uzun bir sessiz takipten sonra üyelik oluşturmaya karar verdim. Burada gördüğüm bazı sohbetler çok samimi geldi çünkü
16 aylık evliyim. Yaklaşık 8 aydır gebelik istiyorum ama henüz doğal yollarla elde edemedim. Geçen ay Adetim. 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane Femara kullandım. 26 Kasım da Ovitrelle vurundum. Ondan sonraki değerlendirme günlerimizde bir problem oluştu. Tam oldu da diyemem olmadı da diyemem. O yüzden bu aydan umudum yok.
Benim sorum benim gibi femara ve Ovitrelle sonrası belirti yaşayanlar. İğne sonrası kaçıncı günlerde ne belirtiler yaşadınız. Benim birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrı var. İğne etkisi diye düşünüyorum. Hamilelik belirtisi olarak düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum.
Yarın gidiyorum canım. Doktorum çağırdı. Hsg çekilmek istediğimi söylicemBasit kistler gecikme yapabilir canm muhtemelen adetle atılır. 2.gun mu gideceksin doktora
İyi olur bence de çekil. ben de regl oldum yarın gdicemYarın gidiyorum canım. Doktorum çağırdı. Hsg çekilmek istediğimi söylicem
Ben çektirdim canım. Herhangi bir tıkanıklık yok. Doktorum 2 3 ay deneyin. Hsg den sonra hamile kalan çok hastan var. İnşallah öyle olur dedi. Ovulasyon testi alıp 3 ay öyle denicem. Sen ne yaptın canımİyi olur bence de çekil. ben de regl oldum yarın gdicem