• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve Ovitrelle sonrası ?

Merhaba hanımlar. Uzun bir sessiz takipten sonra üyelik oluşturmaya karar verdim. Burada gördüğüm bazı sohbetler çok samimi geldi çünkü 🙂
16 aylık evliyim. Yaklaşık 8 aydır gebelik istiyorum ama henüz doğal yollarla elde edemedim. Geçen ay Adetim. 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane Femara kullandım. 26 Kasım da Ovitrelle vurundum. Ondan sonraki değerlendirme günlerimizde bir problem oluştu. Tam oldu da diyemem olmadı da diyemem. O yüzden bu aydan umudum yok.
Benim sorum benim gibi femara ve Ovitrelle sonrası belirti yaşayanlar. İğne sonrası kaçıncı günlerde ne belirtiler yaşadınız. Benim birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrı var. İğne etkisi diye düşünüyorum. Hamilelik belirtisi olarak düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. 😏
Merhaba, seninle aynı gün iğne vurulmuşuz ☺️ benim hiç belirtim yok daha önce femara ve çatlatma iğnesi ile 2 kere gebelik oluştu ama maalesef düşükle sonuçlandı 😔 inşallah pozitif sonuç alırız 🫶

Ben hatırladığım kadarıyla en geç iğnenin 17.gunu adet oluyordum. İnşallah hiç olmazsın 😍
Kısmet artık. Kasık batması ara ara mide ekşimesi dışında bi belirtim yok. Bugün bir ovulasyon testi deneyecem iğnenin etkisi geçmiş mi diye. 2 gün önce yaptığımda silik çift çizgi vardı.

Merhaba, seninle aynı gün iğne vurulmuşuz ☺️ benim hiç belirtim yok daha önce femara ve çatlatma iğnesi ile 2 kere gebelik oluştu ama maalesef düşükle sonuçlandı 😔 inşallah pozitif sonuç alırız 🫶
Belirti kişiye göre değişiyor galiba. Daha önceki oluşan gebeliklerde belirti yaşamış mıydın?

Evet bende ağrılı oluyormuş bende çektirirsem anestesizli çektiririm bi tandığım oldu 10 dkklık bir işlem ama ağrılı rabbim sesimizi duysun onlara gerek kalmadan doğru zaman da kucaklarımızı doldursun dualarım sizinle🥰❤️
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimsenin arkasından baktırmasın. Her isteyen kulunu anne olmaya şereflendirsin inşallah ❤️

Belirti kişiye göre değişiyor galiba. Daha önceki oluşan gebeliklerde belirti yaşamış mıydın?
Yok canım sadece son gebeliğimde şişkinlik çoktu aynı gün test yapmıştım pozitifti. Ben iğne etkilerinide hiç yaşamadım zaten dün test yaptım 9.gündü iğne etkisi geçmişti 12.gün tekrar yapıcam

Test yaptn mı canm
Canım ben iğneden sonra ilk 9 gün pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisi geçti 13. Günde yani dün yaptım kaset test çizgi çıkmadı vallahi ama halsizliğim var regl hiç belirtim yok ki normalde belirtilerim 1 hafta öncesinden başlardı artık çok üzülüyorum aylardır negatif görmekten isyan asla etmiyorum ama beklemek kadar yorucu birşey yok:( herkeste farklı şeyler söylüyor 10 gün sonra çıkmadıysa yoktur,olsa 13. Gün belli olurdu diye bir sürü farklı şeyler:(

Yok canım sadece son gebeliğimde şişkinlik çoktu aynı gün test yapmıştım pozitifti. Ben iğne etkilerinide hiç yaşamadım zaten dün test yaptım 9.gündü iğne etkisi geçmişti 12.gün tekrar yapıcam
İnşallah olmuştur dualarım hepinizle🥰🙏umarım burda herkes güzel haberlerini paylaşır❤️🥰

Canım ben iğneden sonra ilk 9 gün pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisi geçti 13. Günde yani dün yaptım kaset test çizgi çıkmadı vallahi ama halsizliğim var regl hiç belirtim yok ki normalde belirtilerim 1 hafta öncesinden başlardı artık çok üzülüyorum aylardır negatif görmekten isyan asla etmiyorum ama beklemek kadar yorucu birşey yok:KK43: herkeste farklı şeyler söylüyor 10 gün sonra çıkmadıysa yoktur,olsa 13. Gün belli olurdu diye bir sürü farklı şeyler:KK43:
Negatife döndükten sonra pozitif olan olmuş. Okumuştum öyle bir kaç yorum. Benimde negatife dönmüş sayılır çok çok hayalet bir çizgi var. Umutsuz olmak doğru değil ama ben bu ay olduğunu düşünmüyorum. Verirse Rabbimin mükafatı olur.

Negatife döndükten sonra pozitif olan olmuş. Okumuştum öyle bir kaç yorum. Benimde negatife dönmüş sayılır çok çok hayalet bir çizgi var. Umutsuz olmak doğru değil ama ben bu ay olduğunu düşünmüyorum. Verirse Rabbimin mükafatı olur.
Bende öyle eğer bu ay olursa gerçekten mucize olur benim için de inşallah olmuştur sizin de öyle düşünmeyin ❤️rabbim dualarımızı kabul etsin allah kucağınızı daha fazla boş bırakmasın 🙏🙏🙏

Bende öyle eğer bu ay olursa gerçekten mucize olur benim için de inşallah olmuştur sizin de öyle düşünmeyin ❤️rabbim dualarımızı kabul etsin allah kucağınızı daha fazla boş bırakmasın 🙏🙏🙏
Hepimizin inşAllah. Haberleşelim sürekli. Sevinçlerimiz birbirimize umut olsun ❣️

Back