Femara ve ovitrelle kullananlar belirtileriniz neler???

Ben de ilk gebeliğimde regl oldum zannediyordum belirtiler ve hissiyat aynı. Ama senin günün gelmiş kan vermesen bile idrarda baksaydın. Ben dayanamazdım

Ben de ilk gebeliğimde regl oldum zannediyordum belirtiler ve hissiyat aynı. Ama senin günün gelmiş kan vermesen bile idrarda baksaydın. Ben dayanamazdım
Ayy dün ben aşırı moralim bozuldu olacağım bu ay da olmadı diye eşimi de üzdüm ama mental olarakta kötüydüm regl olacağım gibi sinirliydim allahtan ümit kesilmez inşallah olur bu ay

Ayy dün ben aşırı moralim bozuldu olacağım bu ay da olmadı diye eşimi de üzdüm ama mental olarakta kötüydüm regl olacağım gibi sinirliydim allahtan ümit kesilmez inşallah olur bu ay
inşallah. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben az önce dayanamadım idrar testi yaptım silik çıktı. Pztesi kan vericem

Ayyy inşallah kanda da çıkar bende pazartesi günü yapmayı düşünüyorum gecikmesine bağlı hayal kırıklığı olmasını istemiyorum
İnşallah düşükten sonra pek ümidim yoktu ama bu silik çizgi beni ümitlendirdi. Ben şu an 12. Gündeyim. Senin yerinde olsam çoktan yapmıştım

Yaptığın iğne ya da femara regl düzenlemek için zaten. Yani olmaman için bi sebep yok. Tedavinin sonucunu görmek için senin artık kan vermen gerekiyor
İnşallah olmuştur bu sefer aslında hemşireyim şu an hastanedeyim şu an bile verebilirim ama korkuyorum 10 aydır sürekli beta hcg bakıp negatif gördüğüm için bu sefer regl geciksin diye bekliyorum dua eder misiniz ben de size edeyim

Tabii ki dua ederim. seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer son olur sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…