- 6 Mart 2024
- 162
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi ssaripapatyaa
Tabii ki var. Önce sıfırlanıyo ardından yükseliyor.Benim çatlatma iğnesinin 11. Günü kan 0.204 çıktı pozitife dönme şansı var mı sizce
Bugün 14.günün sanırım, bence bugün de yap test koyulaşmış mı takip etmiş olursunBen de hep belli belirsiz hayalet çizgi görmekten sıkıldım. Regl günümü beklicem 4 gün var
Yaptım yine zar zor görülen bi hayalet çizgi. Pek umudum kalmadıBugün 14.günün sanırım, bence bugün de yap test koyulaşmış mı takip etmiş olursun
Belli olmaz sen yine de umudunu yitirme belki de bebeğin seninledirYaptım yine zar zor görülen bi hayalet çizgi. Pek umudum kalmadı
İnşallah. Doktorum regl tarihinden önce test izin vermiyor. Birkaç gün sonra beta baktırıcam ama çok fazla bel ve kasık ağrım var. Sen de belirti var mıBelli olmaz sen yine de umudunu yitirme belki de bebeğin seninledir
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyor. Doktor bana şu tarihte adeti bekle de demedi bende sormayı unuttum. Genelde 14-16 günde adet geliyor diyorlar bakalım nasip kısmetİnşallah. Doktorum regl tarihinden önce test izin vermiyor. Birkaç gün sonra beta baktırıcam ama çok fazla bel ve kasık ağrım var. Sen de belirti var mı
İnşallah yarın güzel haber alırımTabii ki var. Önce sıfırlanıyo ardından yükseliyor.
Normal kendi adet tarihin geçerli. Bu ay normalde kaçında olacaktın regl?Benimde belim ve kasıklarım ağrıyor. Doktor bana şu tarihte adeti bekle de demedi bende sormayı unuttum. Genelde 14-16 günde adet geliyor diyorlar bakalım nasip kısmet
İnşallah. Kaçıncı günün? Belirti var mı?İnşallah yarın güzel haber alırım
16 NisanNormal kendi adet tarihin geçerli. Bu ay normalde kaçında olacaktın regl?
Benim de 17 nisan16 Nisan
İnşallahBenim de 17 nisaninşallah birbirimize güzel haberler veririz
Bu benim 3. Tedavim.İnşallahkaç mm olmuştu yumurtan
Benim ilk tedavim. 23 mm yumurtam olduBu benim 3. Tedavim.
İlkinde 20mm oldu onda hamile kaldım
İkincisinde 23mm oldu kiste dönüştü
Bu üçüncü yine 20mm oldu bu sefer olmuştur inşallah.
Senin kaçıncı tedavin? Kaç mm oldu?
Umarım ilk ve son olur güzel sonuçlanır. Çünkü üst üste her ay aynı stresi yaşamak çok zor.Benim ilk tedavim. 23 mm yumurtam oldu
İnşallah tüm isteyenler güzel sonuçlar alırUmarım ilk ve son olur güzel sonuçlanır. Çünkü üst üste her ay aynı stresi yaşamak çok zor.
Ben de aynı. Sabah akşam Hayatıma odaklanamıyorum kendimi dinliyorumİnşallah tüm isteyenler güzel sonuçlar alırçok yıpratıcı bi süreç gerçekten. Sürekli kendimde belirti arıyorum
Bu ağrılar her ikisinden sebep olabilir o yüzden çok arada kalıyor insan. 26 yaşındayım 15 aydır deniyoruzBen de aynı. Sabah akşam Hayatıma odaklanamıyorum kendimi dinliyorum
Ama bugün regl olacakmışım gibi kasık ağrım arttı. Buna bile seviniyorumsenin yaş kaç ne zamandır deniyorsun
Evet bu ağrılara hep bi anlam bulmaya çalışıyorum. Ben de 33 yaşındayım 6 aydır deniyorum. 1 düşük olduğu için doktorum çok ümitli üzücüde olsa bir yandan insan mutlu oluyor demekki hamile kalabiliyorum diyeBu ağrılar her ikisinden sebep olabilir o yüzden çok arada kalıyor insan. 26 yaşındayım 15 aydır deniyoruz
Evet kesinlikle doğru, ben daha 15 aydır hiç hamilelik yaşamadım, burda kimyasal yaşayıp demek ki hamile kalabiliyorum diye düşünen insanları çok okudum ve gerçekten insanın tutunacak dalı oluyor. Ben daha hiç hamilelik yaşamadığım için çok üzülüyorum. İnşallah senin de sağlıklı bi hamileliğin olurEvet bu ağrılara hep bi anlam bulmaya çalışıyorum. Ben de 33 yaşındayım 6 aydır deniyorum. 1 düşük olduğu için doktorum çok ümitli üzücüde olsa bir yandan insan mutlu oluyor demekki hamile kalabiliyorum diye