- 6 Mart 2024
- 162
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi ssaripapatyaa
Yaaaa olsun bu ay tekrar dene inşallah olacak. Sonuçta daha önce oldu. Yine olacaktırmalesef regl oldum
İnşallah canımYaaaa olsun bu ay tekrar dene inşallah olacak. Sonuçta daha önce oldu. Yine olacaktır
Az önce idrar testi yaptım negatifİnşallah canım
Kaçıncı günün bugün?Az önce idrar testi yaptım negatiferken baktım biliyorum ama dayanamadım. Karnım da regl olacak gibi ağrıyo
Kaçıncı günün bugün?
Bende doktorla konuştum bugün aynı planla bir daha denicez bu ay bakalım inşallah son olur bu sefer
Daha var canım umudunu kaybetme13.güne girdim henüz bir belirti yok. İnşallah bu ay son olur
Erken gebelik testi yaptım geçen sefer çıkmıştı 13. Günde bu sefer negatifDaha var canım umudunu kaybetme
Bi iki gün daha bekle olmadı yine yaparsin testi o zaman netleşirErken gebelik testi yaptım geçen sefer çıkmıştı 13. Günde bu sefer negatif
Umudumu kaybettim şimdi erken gebelik testi yaptım negatif. Zaten hiç belirtim yokBi iki gün daha bekle olmadı yine yaparsin testi o zaman netleşir
Umud her zaman olmalı öyle demeUmudumu kaybettim şimdi erken gebelik testi yaptım negatif. Zaten hiç belirtim yok
Benimde öyleUmud her zaman olmalı öyle demefemera kullanmaya başladım tekrardan aynı planla ilerlicekmisim sende sıkma canını allahtan umud kesilmez inan neyin nasıl olacağını bilmiyoruz . Bu 3 aydr üst üste vuracağım ücuncü igne halbuki ki ilk igne vurduğumda hamile kalmıştım
Selam canım adet oldun mu ?Benimde öyle
Selam canım evet regl oldum kist oluşmuş çatlamamış yumurtam. Şimdi tekrar ilaca başladıkSelam canım adet oldun mu ?
Sen ne durumdasın canım iğneyi oldun mu?Selam canım adet oldun mu ?
Hayir canim memlekete geldim inşallah bayramdan sonra tekrardan tedaviye baslicamSen ne durumdasın canım iğneyi oldun mu?
İnşallah birbirimize güzel haberler veririzHayir canim memlekete geldim inşallah bayramdan sonra tekrardan tedaviye
Inşallah canım. Sen ne yaptin doktora gittin mi ?İnşallah birbirimize güzel haberler veririz
Ben gittim doktora tekrar femara başladık 5 gün kullanıcam sonra tekrar iğne. Ama kist varken nasıl olacak bilmiyorum bişey söylemedi.Inşallah canım. Sen ne yaptin doktora gittin mi ?
Hakkinda hayırlısı canımBen gittim doktora tekrar femara başladık 5 gün kullanıcam sonra tekrar iğne. Ama kist varken nasıl olacak bilmiyorum bişey söylemedi.