Sorunuzun cevabını merak ettiğim için yorum yazıyorum. Dilerim yukarılarda kalıp birileri görürArkadaşlar ben pco yum. 4 senelik evliyim ve dış gebelik hikayem var. 2 aydır Femara ve ovitrelle ile deniyoruz. Geçen ay 19 mm iki yumurta oluştu ama grip olduk çok degerlendiremedik. Bu ay sağ tarafta bir Yumurta oluşmuş sadece. Bu şekilde olup tek yumurta ile gebelik yaşayan var mı acaba?
Umarım bende burada yeniyim nasıl oluyor bilmiyorum keşfet gibi mi düşüyor soru insanlara acabaSorunuzun cevabını merak ettiğim için yorum yazıyorum. Dilerim yukarılarda kalıp birileri görür
Merhaba pcos var bende de. Ağustos ayında femara kullandım tek yumurta ile hamile kaldım ancak boş gebelik oldu ve Eylül ayında kese kendiliğinden düştü. Eylül ve Ekim boyunca adet göremedim. Kasımda adet söktürücü kullanıp tekrar femara kullandım iki yumurta büyüdü şu an 8 haftalık hamileyim.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Burada bir şey okumuştum zaten hepimiz bir yumurtadan olduk diye.Olumsuz düşünmeyin. Nasip olduktan sonra tek yumurta ile de oluyor. Normalde de zaten her kadının ayda bir yumurtası gelişirmişArkadaşlar ben pco yum. 4 senelik evliyim ve dış gebelik hikayem var. 2 aydır Femara ve ovitrelle ile deniyoruz. Geçen ay 19 mm iki yumurta oluştu ama grip olduk çok degerlendiremedik. Bu ay sağ tarafta bir Yumurta oluşmuş sadece. Bu şekilde olup tek yumurta ile gebelik yaşayan var mı acaba?
Teşekkürler umut olduMerhaba pcos var bende de. Ağustos ayında femara kullandım tek yumurta ile hamile kaldım ancak boş gebelik oldu ve Eylül ayında kese kendiliğinden düştü. Eylül ve Ekim boyunca adet göremedim. Kasımda adet söktürücü kullanıp tekrar femara kullandım iki yumurta büyüdü şu an 8 haftalık hamileyim.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Burada bir şey okumuştum zaten hepimiz bir yumurtadan olduk diye.Olumsuz düşünmeyin. Nasip olduktan sonra tek yumurta ile de oluyor. Normalde de zaten her kadının ayda bir yumurtası gelişirmiş
Merhaba bende ilk defa 5 gün femara kullandım dün ovitrelle iğne oldum doktorum gün aşırı değerlendirin dedi sizde iğne kullandınız mı acabaMerhaba pcos var bende de. Ağustos ayında femara kullandım tek yumurta ile hamile kaldım ancak boş gebelik oldu ve Eylül ayında kese kendiliğinden düştü. Eylül ve Ekim boyunca adet göremedim. Kasımda adet söktürücü kullanıp tekrar femara kullandım iki yumurta büyüdü şu an 8 haftalık hamileyim.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Burada bir şey okumuştum zaten hepimiz bir yumurtadan olduk diye.Olumsuz düşünmeyin. Nasip olduktan sonra tek yumurta ile de oluyor. Normalde de zaten her kadının ayda bir yumurtası gelişirmiş
Merhaba evet ben de 5 gün ilaç kullandım sonra ovitrelle vurundum bize de doktorum gün aşırı dedi ama biz üst üste değerlendirdik o günleri.Bir de doktorumun söylediğine göre her ay hamilelik şansın daha da artarmış.mesela ilk ay yüzde 15 se diğer ay yüzde 30 dedi.Denedikce şansın artar her ay dedi.Insallah siz de güzel haberler alırsınızMerhaba bende ilk defa 5 gün femara kullandım dün ovitrelle iğne oldum doktorum gün aşırı değerlendirin dedi sizde iğne kullandınız mı acaba
Merhaba sizin fsh amh değeriniz filan kaçtı acaba? Doktor kontrolünde mi kullandınız femarayi ? Ve çatlama iğnesi oldunuz mu femaradan sonra? Hayırlı olsun bu arada inşallah kucağınıza almak da nasip olur sagljklaMerhaba pcos var bende de. Ağustos ayında femara kullandım tek yumurta ile hamile kaldım ancak boş gebelik oldu ve Eylül ayında kese kendiliğinden düştü. Eylül ve Ekim boyunca adet göremedim. Kasımda adet söktürücü kullanıp tekrar femara kullandım iki yumurta büyüdü şu an 8 haftalık hamileyim.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Burada bir şey okumuştum zaten hepimiz bir yumurtadan olduk diye.Olumsuz düşünmeyin. Nasip olduktan sonra tek yumurta ile de oluyor. Normalde de zaten her kadının ayda bir yumurtası gelişirmiş
Merhaba cok tesekkür ederim.bende polikistik over var amh bakılmadı fsh 5.43. Çok sayıda yumurta var ama büyümüyordu.Doktor kontrolünde 5 gün sabah akşam femara kullandım.2 yumurta büyüdü o ay.yumurta boyutu 21 olunca catlatma ignesi vuruldum.Doktor ilişki günleri verdi o günleri değerlendirdik hatta üst üste ara vermeden değerlendirdik.Rahim kalınlığı falan da önemli. Doktorum bana rahim kalınlığı da çok güzel demişti. Hatta doktorumMerhaba sizin fsh amh değeriniz filan kaçtı acaba? Doktor kontrolünde mi kullandınız femarayi ? Ve çatlama iğnesi oldunuz mu femaradan sonra? Hayırlı olsun bu arada inşallah kucağınıza almak da nasip olur sagljkla
Insallah cok tesekkur ederim. Siz benden şanslısınız diyebilirim sizde yumurta çok bizde az herkesin kendine göre bi sıkıntısı var işte benim de malesef Fsh 34 çıkmıştı ondan olmaz dedi doktor amh ölçmedi tüp bebek dedi direk bende fsh düşsün diye hayıt macunu kullandım malesef o da daha kötü yaptı şu an 1 ay önceki sonuca göre fsh 50 oldu. Bi şekilde düşerse kaliteli oluşursa nasip olur mu acaba diye bekliyorum doğal yoldan ama 1 seneyi geçti olmadı 3 aydır ovulasyonla kendim takip ediyorum yumurtlama oluyor geçen ay da kist oluşmuş yumurta çatlayamamış. Bu ay iki yumurtlama gormusrum yine nasio okmadi değerime göre erken menapoz söz konusu nasip kısmet bi kere diyorum kullansam femara belki ise yarar ama doktor hiç uğraşmadan direk tüp bebeğe git dedi gönderdi kendi kendime çabalamaya girdimMerhaba cok tesekkür ederim.bende polikistik over var amh bakılmadı fsh 5.43. Çok sayıda yumurta var ama büyümüyordu.Doktor kontrolünde 5 gün sabah akşam femara kullandım.2 yumurta büyüdü o ay.yumurta boyutu 21 olunca catlatma ignesi vuruldum.Doktor ilişki günleri verdi o günleri değerlendirdik hatta üst üste ara vermeden değerlendirdik.Rahim kalınlığı falan da önemli. Doktorum bana rahim kalınlığı da çok güzel demişti. Hatta doktorum
yumurta takibi yapmasına rağmen ben ovulasyon testi de kullandım.Cünkü tam çatlama gününü kendim de bilmek istedim.Diğer türlü bir aksilik olup gününü kaçırırsam diye endişeleniyordum.Böyle içim daha rahat etti.insallah siz de güzel haberler alırsınız
Ben inofolic combi daha önce kullanmıştım faydası oldu mu bilmiyorum o süreçte hamile kalamadım. Bence başka bir doktora da görünün.Bazi doktorlar direk tüp bebeğe yönlendiriyor.Benim ilk gebeligim tüp bebek.Ama femara ile de olabiliyormuş demekki.bu seferki doktorumdan çok memnunum beni tüp bebek için zorlamadi.Dondurulmus iyi kalitede embriyolarim olmasına rağmen bu şekilde femara ile birkaç kere deneyelim istersen dedi.Cok şükür son iki denemede de pozitif gördüm.Önceki boş gebelik oldu bu seferkinde her şey yolunda insallah.Insallah cok tesekkur ederim. Siz benden şanslısınız diyebilirim sizde yumurta çok bizde az herkesin kendine göre bi sıkıntısı var işte benim de malesef Fsh 34 çıkmıştı ondan olmaz dedi doktor amh ölçmedi tüp bebek dedi direk bende fsh düşsün diye hayıt macunu kullandım malesef o da daha kötü yaptı şu an 1 ay önceki sonuca göre fsh 50 oldu. Bi şekilde düşerse kaliteli oluşursa nasip olur mu acaba diye bekliyorum doğal yoldan ama 1 seneyi geçti olmadı 3 aydır ovulasyonla kendim takip ediyorum yumurtlama oluyor geçen ay da kist oluşmuş yumurta çatlayamamış. Bu ay iki yumurtlama gormusrum yine nasio okmadi değerime göre erken menapoz söz konusu nasip kısmet bi kere diyorum kullansam femara belki ise yarar ama doktor hiç uğraşmadan direk tüp bebeğe git dedi gönderdi kendi kendime çabalamaya girdim
Siz inofolic combi de kullandınız mı acaba
Ayrıca doğal yöntemlerle vakit kaybetmeyin bence hem riskli hem de çok vakit kaybı olabiliyor. Ben de birçok şey denedim.Bazılarinda işe yarıyor doğal yöntemler ama iyi bir doktorla ilerlemek inanın daha kolay.Psikolojik açıdan da daha az yorucu.Ben neredeyse 5 yıl bitkisel şeyleri denedim ama olmadı 2021 yılında direk tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede.erken doğumla kaybettim malesef.Sezaryen olduğu icin bir yıl beklemek zorunda kaldım bu sene üç kere femara kullandım ilkinde olmadı ama diğer iki seferde pozitif gördüm.Hatta tüp bebekle olan hamileligimde de şimdikinde de diyorum ki bu kadar kolaymıymış.Keske en baştan doktora gitseydim ve bu kadar vakit kaybetmeseydim dedimInsallah cok tesekkur ederim. Siz benden şanslısınız diyebilirim sizde yumurta çok bizde az herkesin kendine göre bi sıkıntısı var işte benim de malesef Fsh 34 çıkmıştı ondan olmaz dedi doktor amh ölçmedi tüp bebek dedi direk bende fsh düşsün diye hayıt macunu kullandım malesef o da daha kötü yaptı şu an 1 ay önceki sonuca göre fsh 50 oldu. Bi şekilde düşerse kaliteli oluşursa nasip olur mu acaba diye bekliyorum doğal yoldan ama 1 seneyi geçti olmadı 3 aydır ovulasyonla kendim takip ediyorum yumurtlama oluyor geçen ay da kist oluşmuş yumurta çatlayamamış. Bu ay iki yumurtlama gormusrum yine nasio okmadi değerime göre erken menapoz söz konusu nasip kısmet bi kere diyorum kullansam femara belki ise yarar ama doktor hiç uğraşmadan direk tüp bebeğe git dedi gönderdi kendi kendime çabalamaya girdim
Siz inofolic combi de kullandınız mı acaba
Tabi ki haklısınız sadece eşim tup bebek istemiyor i yüzden bi tüp bebek merkezine gitmedik ikna etmeye çalıştım ama istemiyor çünkü bi çocuğumuz var ikincide dogal yolla olursa olur olmazsa sağlık olsun diyor. Henüz iyi bi doktora denk gelemedim malesef 3 ayrı doktora gittim biri hiç bişey yok her şey normal dedi gönderdi diğeri direk tüp bebeğe yönlendirdi üçüncüsü de yumurtalığımi göremedi bile bagirsaklsrim hareketliymis de falan filan. Elimden geleni yapıyorum kısmet artık ama tej 1 yumurtan da varsa adet olunca tekrar bi gideceğim öğrenmek için 1 tane bile varsa femara kullanmak istediğimi söyleyeceğim bakalım umarım bana da nasip olur siz şanslı kısimdanmışsınız nasip olmuş femara ileAyrıca doğal yöntemlerle vakit kaybetmeyin bence hem riskli hem de çok vakit kaybı olabiliyor. Ben de birçok şey denedim.Bazılarinda işe yarıyor doğal yöntemler ama iyi bir doktorla ilerlemek inanın daha kolay.Psikolojik açıdan da daha az yorucu.Ben neredeyse 5 yıl bitkisel şeyleri denedim ama olmadı 2021 yılında direk tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede.erken doğumla kaybettim malesef.Sezaryen olduğu icin bir yıl beklemek zorunda kaldım bu sene üç kere femara kullandım ilkinde olmadı ama diğer iki seferde pozitif gördüm.Hatta tüp bebekle olan hamileligimde de şimdikinde de diyorum ki bu kadar kolaymıymış.Keske en baştan doktora gitseydim ve bu kadar vakit kaybetmeseydim dedim
Ben inofolic combi daha önce kullanmıştım faydası oldu mu bilmiyorum o süreçte hamile kalamadım. Bence başka bir doktora da görünün.Bazi doktorlar direk tüp bebeğe yönlendiriyor.Benim ilk gebeligim tüp bebek.Ama femara ile de olabiliyormuş demekki.bu seferki doktorumdan çok memnunum beni tüp bebek için zorlamadi.Dondurulmus iyi kalitede embriyolarim olmasına rağmen bu şekilde femara ile birkaç kere deneyelim istersen dedi.Cok şükür son iki denemede de pozitif gördüm.Önceki boş gebelik oldu bu seferkinde her şey yolunda insallah.
Tabi ki önce kısmet işi zaten.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Ben kayserideyim siz hangi şehirdesiniz. Belki hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz yapar gelir bebişinizÇok sevindim sizin adınıza umarım bana da nasip olur yumurtama baktircam bende rezerv azlığı vae muhtemelen fsh yüksek olduğu için 1 tanede olsa yumurta çıkarsa femara kullanmak istediğimi söyleyeceğim sonuçta hepimiz 1 yumurtadan olduk umarım doktor da yardımcı olur önce iyi bi doktora denk gelmem lazım siz hangi şehirdeydiniz
Kizin doğalı çok oldu ama 9 sene olcak nerdeyse ama dediginiz gibi nasip işi. Ben yine elimden geldiğince çabalıyorum gerisini Allaha bıraktım nasipte varsa olur yoksa yok. Ankaradayim ben umarım tekrar nasip olur isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim inşallahTabi ki önce kısmet işi zaten.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Ben kayserideyim siz hangi şehirdesiniz. Belki hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz yapar gelir bebişinizzaten bir tane olmuş neden tekrar olmasin ki
Merhaba araştırırken yazınızı gördüm benim duruma çok benzediğiniz için yardım almak istedim umarım görürsünüz benimde 20 mm 2 yumurtam oldu 5 gün femara kullandım dün çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonraya ilişki verdi dr bende ovü testi yaparak takip etmek istedim ama dün yaptırdım pozitifti bugünde pozitif sizde nasıl oldu ve size kaç saat sonra ilişki önermiştiMerhaba cok tesekkür ederim.bende polikistik over var amh bakılmadı fsh 5.43. Çok sayıda yumurta var ama büyümüyordu.Doktor kontrolünde 5 gün sabah akşam femara kullandım.2 yumurta büyüdü o ay.yumurta boyutu 21 olunca catlatma ignesi vuruldum.Doktor ilişki günleri verdi o günleri değerlendirdik hatta üst üste ara vermeden değerlendirdik.Rahim kalınlığı falan da önemli. Doktorum bana rahim kalınlığı da çok güzel demişti. Hatta doktorum
yumurta takibi yapmasına rağmen ben ovulasyon testi de kullandım.Cünkü tam çatlama gününü kendim de bilmek istedim.Diğer türlü bir aksilik olup gününü kaçırırsam diye endişeleniyordum.Böyle içim daha rahat etti.insallah siz de güzel haberler alırsınız
Merhaba ben perşembe öğle saatlerinde iğne vurunmuştum cuma cumartesi günleri sonra da gün aşırı ilişki demişti doktorum.İgneden sonra zaten iğne etkisinden mi bilmiyorum ama 3-4 gün falan çift çizgi gösteriyor ovulasyon testi.Yanlış hatırlamıyorsam pazar günü silikleşmişti ilk kez.Ben test çizgisi silikleşene kadar üst üste değerlendirdim o günleri.Silikleştikten sonra tekrar ilişki olmadı.Merhaba araştırırken yazınızı gördüm benim duruma çok benzediğiniz için yardım almak istedim umarım görürsünüz benimde 20 mm 2 yumurtam oldu 5 gün femara kullandım dün çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonraya ilişki verdi dr bende ovü testi yaparak takip etmek istedim ama dün yaptırdım pozitifti bugünde pozitif sizde nasıl oldu ve size kaç saat sonra ilişki önermişti
İnş bende sizin gibi mutlu haberi alırım bende cuma öğlen vuruldum cumartesi akşam pazar sabah değerlendirdik sabah akşam şeklimde salıya kadar devam etmeyi düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallahMerhaba ben perşembe öğle saatlerinde iğne vurunmuştum cuma cumartesi günleri sonra da gün aşırı ilişki demişti doktorum.İgneden sonra zaten iğne etkisinden mi bilmiyorum ama 3-4 gün falan çift çizgi gösteriyor ovulasyon testi.Yanlış hatırlamıyorsam pazar günü silikleşmişti ilk kez.Ben test çizgisi silikleşene kadar üst üste değerlendirdim o günleri.Silikleştikten sonra tekrar ilişki olmadı.
Merhaba benim ilk femara kullanışımda yumurtam büyümedi bende o ay incir havuç kürü kullanıp 2. Yumurtlamayı sağladım ve kendi kendine çatlamış oldu bu sayede size de öneririm şuan 10 haftalık gebeyim sizlerede nasip olsun inşallahArkadaşlar ben pco yum. 4 senelik evliyim ve dış gebelik hikayem var. 2 aydır Femara ve ovitrelle ile deniyoruz. Geçen ay 19 mm iki yumurta oluştu ama grip olduk çok degerlendiremedik. Bu ay sağ tarafta bir Yumurta oluşmuş sadece. Bu şekilde olup tek yumurta ile gebelik yaşayan var mı acaba?