Femara ve Ovitrelle ile Tek Yumurta Oluşup Hamile Kalan Var mı??

İnş bende sizin gibi mutlu haberi alırım bende cuma öğlen vuruldum cumartesi akşam pazar sabah değerlendirdik sabah akşam şeklimde salıya kadar devam etmeyi düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Insallah güzel haberler alırsınız.Biraz yorucu bir süreç ama inanın değiyor her zorluğa 😇

Merhaba ben perşembe öğle saatlerinde iğne vurunmuştum cuma cumartesi günleri sonra da gün aşırı ilişki demişti doktorum.İgneden sonra zaten iğne etkisinden mi bilmiyorum ama 3-4 gün falan çift çizgi gösteriyor ovulasyon testi.Yanlış hatırlamıyorsam pazar günü silikleşmişti ilk kez.Ben test çizgisi silikleşene kadar üst üste değerlendirdim o günleri.Silikleştikten sonra tekrar ilişki olmadı.

Ben inofolic combi daha önce kullanmıştım faydası oldu mu bilmiyorum o süreçte hamile kalamadım. Bence başka bir doktora da görünün.Bazi doktorlar direk tüp bebeğe yönlendiriyor.Benim ilk gebeligim tüp bebek.Ama femara ile de olabiliyormuş demekki.bu seferki doktorumdan çok memnunum beni tüp bebek için zorlamadi.Dondurulmus iyi kalitede embriyolarim olmasına rağmen bu şekilde femara ile birkaç kere deneyelim istersen dedi.Cok şükür son iki denemede de pozitif gördüm.Önceki boş gebelik oldu bu seferkinde her şey yolunda insallah.

Hangi sehirdesinjz acaba ? Aynı yerdeysek doktor tavsiyesi alabilirim malesef iyi ve ilgili doktora denk gelemedim henüz. Biri direk tüp bebeğe yönlendirdi amı bile ölçmeden folikül var mı yok mu söylemedi bile. Direk tüp bebek dedi değerlerin yüksek normal olmaz dedi fsh yüksek diye. Düşürmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum bilmiyorum ise yarar mi.

Inşallah sağlıklı ilerler ve kucağınıza almak da nasip olur çok sevindin sizin adınıza. Benimde ilk çocuğum normal yolla hemen olmuştu işte 1 senedir ikinci olmayınca tup bebek dedi doktor.

Bir de bilginiz var mı acaba femara sadece polikistik overlilar mi kullanıyor yoksa rezervi az olanlar da kullanabilir mi ? Benim muhtemelen rezerv azdır diye düşünüyorum. Gerçi ben durumum ney inanın onu da bilmiyorum çünkü doktor fsh yüksek diyip gönderdi tüp bebeğe git dedi. Instagramdan bulduğum iki kişiden biri gizli pcos olabilir biri de ileri derecede pcos ve yumurta tembelliği dedi. Durumum ney bende bilmiyorum sadece değerlerimi biliyorum. Ama o iki kişi haricinde 10-15 kisi değerlere göre erken menapoz diyor. Net bi bilgiye ulaşamadım bunun için adet olmayı yeniden farklı bi doktora gitmeyi bekliyorum şansıma iyi doktora denk gelemedim hiç

Hangi sehirdesinjz acaba ? Aynı yerdeysek doktor tavsiyesi alabilirim malesef iyi ve ilgili doktora denk gelemedim henüz. Biri direk tüp bebeğe yönlendirdi amı bile ölçmeden folikül var mı yok mu söylemedi bile. Direk tüp bebek dedi değerlerin yüksek normal olmaz dedi fsh yüksek diye. Düşürmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum bilmiyorum ise yarar mi.

Inşallah sağlıklı ilerler ve kucağınıza almak da nasip olur çok sevindin sizin adınıza. Benimde ilk çocuğum normal yolla hemen olmuştu işte 1 senedir ikinci olmayınca tup bebek dedi doktor.

Bir de bilginiz var mı acaba femara sadece polikistik overlilar mi kullanıyor yoksa rezervi az olanlar da kullanabilir mi ? Benim muhtemelen rezerv azdır diye düşünüyorum. Gerçi ben durumum ney inanın onu da bilmiyorum çünkü doktor fsh yüksek diyip gönderdi tüp bebeğe git dedi. Instagramdan bulduğum iki kişiden biri gizli pcos olabilir biri de ileri derecede pcos ve yumurta tembelliği dedi. Durumum ney bende bilmiyorum sadece değerlerimi biliyorum. Ama o iki kişi haricinde 10-15 kisi değerlere göre erken menapoz diyor. Net bi bilgiye ulaşamadım bunun için adet olmayı yeniden farklı bi doktora gitmeyi bekliyorum şansıma iyi doktora denk gelemedim hiç
Merhaba ben kayserideyim ileri derecede pcos var lise yıllarımdan beri.gittigim her doktor dört dörtlük pcossun dedi bana.Daha önce gittiğim doktorlar klomen vermişti o hiç işe yaramadı bende şimdiki doktorum direk femara başlattı.klomen pcosta pek işe yaramıyor dedi. Doktorum burada sevilen bir doktor.Kayserideyseniz tavsiye ederim.Instgramdan bakabilirsiniz hesabına özgüç altun doktorumun adı.Sadece çok yoğun olduğu için randevu bulmak biraz zor olabiliyor.Ama ben memnunum 😇 ben çok şükür son iki denemede de pozitif gördüm.Tabi önce Allahın izniyle. Olmasaydı da yine aynı doktorumla tüp bebek denemeyi de düşünüyordum.Aynı zamanda tüp bebek doktoru çünkü

Adetin üçüncü günü tüm hormonlara baktirirsaniz doktora gittiğiniz zaman elinizde testleriniz olduğu için kontrolünüz daha iyi geçer bence. Zaten testler özelde fazla tutuyor ben genelde devlette yaptırıyordum

Adetin üçüncü günü tüm hormonlara baktirirsaniz doktora gittiğiniz zaman elinizde testleriniz olduğu için kontrolünüz daha iyi geçer bence. Zaten testler özelde fazla tutuyor ben genelde devlette yaptırıyordum
Ben bi kere özelde yaptırdım o zaman evet fazla tuttu Adetli degilken. Doktor mecburi yapmıştı adet olamadığım bi süreçte. Geçen ay da adetin 5.günüydü devlette yapıldı. Yeniden adet olursam henüz olamadim 38.güne geçiyorum sağ kasigigm ağrıyor olursam adetliyken 3.gün gidip test vericem tekrar

Merhaba benim ilk femara kullanışımda yumurtam büyümedi bende o ay incir havuç kürü kullanıp 2. Yumurtlamayı sağladım ve kendi kendine çatlamış oldu bu sayede size de öneririm şuan 10 haftalık gebeyim sizlerede nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz ☺️🙏

Merhaba evet ben de 5 gün ilaç kullandım sonra ovitrelle vurundum bize de doktorum gün aşırı dedi ama biz üst üste değerlendirdik o günleri.Bir de doktorumun söylediğine göre her ay hamilelik şansın daha da artarmış.mesela ilk ay yüzde 15 se diğer ay yüzde 30 dedi.Denedikce şansın artar her ay dedi.Insallah siz de güzel haberler alırsınız
Merhaba evet ben de 5 gün ilaç kullandım sonra ovitrelle vurundum bize de doktorum gün aşırı dedi ama biz üst üste değerlendirdik o günleri.Bir de doktorumun söylediğine göre her ay hamilelik şansın daha da artarmış.mesela ilk ay yüzde 15 se diğer ay yüzde 30 dedi.Denedikce şansın artar her ay dedi.Insallah siz de güzel haberler alırsınız
Merhaba pcos var bende de. Ağustos ayında femara kullandım tek yumurta ile hamile kaldım ancak boş gebelik oldu ve Eylül ayında kese kendiliğinden düştü. Eylül ve Ekim boyunca adet göremedim. Kasımda adet söktürücü kullanıp tekrar femara kullandım iki yumurta büyüdü şu an 8 haftalık hamileyim.Insallah siz de güzel haberler alırsınız. Burada bir şey okumuştum zaten hepimiz bir yumurtadan olduk diye.Olumsuz düşünmeyin. Nasip olduktan sonra tek yumurta ile de oluyor. Normalde de zaten her kadının ayda bir yumurtası gelişirmiş 😇

Peki ağrılarınız olduğumu kasıklarda benim iğne olduğumdan beridir var 10.gün bugün çok heyecanlanıyorum ister istemez bu ağrılar gebelik belirtisidir diye kuruyorum kafamda

Peki ağrılarınız olduğumu kasıklarda benim iğne olduğumdan beridir var 10.gün bugün çok heyecanlanıyorum ister istemez bu ağrılar gebelik belirtisidir diye kuruyorum kafamda
Ağrılarım olmuştu yani daha doğrusu ani kramp gibi batmalar oluyordu arada ama bu bir belirti mi bilmiyorum çünkü daha öncekinde hiç hissetmemiştim.İnsan sabırsızlanıyorum ama düşünmemeye çalışın bence.bir de testi de erken yapmanızı tavsiye etmem.insallah olumlu sonuçlar alırsınız ama süreç uzun ve yorucu olabiliyor.Sabırlı olmakta fayda var😇 Belirti olarak ben çok tuvalete çıkmaya başlamıştım.Normalde gece hiç kalkmam tuvalet için ama hamileligimin başında daha gebeligi öğrenmeden gece 2 3 kere uyanıyordum çok sıkışmış halde. Belirtiler de kişiden kişiye degisiyordur eminim.Insallah sizinki gebelik belirtisidir.Dualarım sizinle 😇

Ağrılarım olmuştu yani daha doğrusu ani kramp gibi batmalar oluyordu arada ama bu bir belirti mi bilmiyorum çünkü daha öncekinde hiç hissetmemiştim.İnsan sabırsızlanıyorum ama düşünmemeye çalışın bence.bir de testi de erken yapmanızı tavsiye etmem.insallah olumlu sonuçlar alırsınız ama süreç uzun ve yorucu olabiliyor.Sabırlı olmakta fayda var😇 Belirti olarak ben çok tuvalete çıkmaya başlamıştım.Normalde gece hiç kalkmam tuvalet için ama hamileligimin başında daha gebeligi öğrenmeden gece 2 3 kere uyanıyordum çok sıkışmış halde. Belirtiler de kişiden kişiye degisiyordur eminim.Insallah sizinki gebelik belirtisidir.Dualarım sizinle 😇

Hadi inşallah olur peki siz ne zaman test yaptınız 14. Günü bekliyorum ama her anda yapa bilirim. Test 😅

Hadi inşallah olur peki siz ne zaman test yaptınız 14. Günü bekliyorum ama her anda yapa bilirim. Test 😅
😅 Ben baya beklemiştim 18.gün yaptım çünkü ilkinde testi erken yaptım silik çıktı sonra kan verdim 3 çıktı falan derken baya umutlanıp 17.gün adet olunca çok dağılmıştım. Bu sefer hiç riske girmedim 18.güne kadar bekledim 🤭 insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor.Hamile olunca da ne zaman tekmeleri hissedeceğim sonra ne zaman doğacak kısımları geliyor 😊

😅 Ben baya beklemiştim 18.gün yaptım çünkü ilkinde testi erken yaptım silik çıktı sonra kan verdim 3 çıktı falan derken baya umutlanıp 17.gün adet olunca çok dağılmıştım. Bu sefer hiç riske girmedim 18.güne kadar bekledim 🤭 insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor.Hamile olunca da ne zaman tekmeleri hissedeceğim sonra ne zaman doğacak kısımları geliyor

Peki kabızlık yaşadınız mı ben 3 gündür yaşıyorum sormak istedim belirti diyenler var 🤦🏻‍♀️

Peki kabızlık yaşadınız mı ben 3 gündür yaşıyorum sormak istedim belirti diyenler var 🤦🏻‍♀️
Yok canım kasiklarda ani batmalar sık tuvalete çıkma ve adet olacakmış gibi bel ağrısı oldu sadece.Baska bir belirti olmadı.Ama herkeste farklı oluyordur belirtiler.İnsallah güzel haberlerini alırız 😇

X