Femara ve Ovitrelle ile Tek Yumurta Oluşup Hamile Kalan Var mı??

Benim bugün 11. Gün çok ama çok silik çıktı günler geçmiyor bakalım 14. Gün bende yapicam Rabbim mucizemizi bize kavuşturmayı nasip etsin 🙏
Bi yerde okumuştum iğne beta hcg salgıladığından 12. Gün bile çizik çıka bilirmiş o yüzden erken yapılmasını tavsiye etmiyorlar

Tedavi süreçleriniz nasıl gidiyor kizlar merak ettim. Ben de reglinin 5. Günü 'bugün' femara 2,5 mg başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün kullanicam. Pazartesi tekrar yumurtalara bakicaz ne durumda ona göre iğne yapılacak. Bakalim işe yarayacak mı klomen ise yaramamışti çünkü.

Merhabalar ben de femarayi ilk defa kullananlardanim. Dün bitti 5 gün günde 2 defa kullandım. Bugün de olcume gittim ve iki yumurta gelişmişti biri 21mm biri 16mm. Kendi Dr um şehir dışında o yüzden devlette ölçümü yaptırdım ve bilgi verdim 21 çok iyi kacirmayalim 16 olan buyur kendi dedi ve bugün catlatma ignemi oldum. Daha önce iki kez klomenle gebelik oldu ama biri kurtaj biri kimyasal oldu. Klomenle daha çok yumurtam oluyordu ama saglikli ilerlemedi. Femara nin az yumurta ama kaliteli yumurta gelistirdigini rahim kalinlasmasina destek verdiğini hem okuyup hem duyunca bu sefer de femara denemek istediğimi söyledim. Bu arada tüm testler tahliller temiz sorun yok. Ama bebek de yok. Bu sefer bir gebelik olursa hemen igneye başlıyoruz dedi Dr. Psikolojik olarak çok yıprandım yıprandık. Çevrenin bebek soran gözlerinden biktim. Insallah bu sefer sağlıkla bir hamileligim olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın saglikli hayirli evladı nasip etsin. Aminnnnnn.....

Tedavi süreçleriniz nasıl gidiyor kizlar merak ettim. Ben de reglinin 5. Günü 'bugün' femara 2,5 mg başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün kullanicam. Pazartesi tekrar yumurtalara bakicaz ne durumda ona göre iğne yapılacak. Bakalim işe yarayacak mı klomen ise yaramamışti çünkü.
Benim 3. Ayım tedavide yarın olcucam iğneyi bakalım.. Femara az ama kaliteli yumurta üretiyor benim 2 tane biri 19 biri 20 cm olmuş bakalım bu ay da umudumuzu kaybetmiycez :)

Sizin nasıl gidiyor? :)

Merhabalar ben de femarayi ilk defa kullananlardanim. Dün bitti 5 gün günde 2 defa kullandım. Bugün de olcume gittim ve iki yumurta gelişmişti biri 21mm biri 16mm. Kendi Dr um şehir dışında o yüzden devlette ölçümü yaptırdım ve bilgi verdim 21 çok iyi kacirmayalim 16 olan buyur kendi dedi ve bugün catlatma ignemi oldum. Daha önce iki kez klomenle gebelik oldu ama biri kurtaj biri kimyasal oldu. Klomenle daha çok yumurtam oluyordu ama saglikli ilerlemedi. Femara nin az yumurta ama kaliteli yumurta gelistirdigini rahim kalinlasmasina destek verdiğini hem okuyup hem duyunca bu sefer de femara denemek istediğimi söyledim. Bu arada tüm testler tahliller temiz sorun yok. Ama bebek de yok. Bu sefer bir gebelik olursa hemen igneye başlıyoruz dedi Dr. Psikolojik olarak çok yıprandım yıprandık. Çevrenin bebek soran gözlerinden biktim. Insallah bu sefer sağlıkla bir hamileligim olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın saglikli hayirli evladı nasip etsin. Aminnnnnn.....
Amin inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığını versin yorucu bir süreç ama imtihan deyip sabrediyoruz inşallah mutlu haberler alırız hepimiz :)

Merhaba daha önce sizinle kısa bir yazışmamız olmuştu kimyasal olmasına çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. Ben de daha önceki yıl birkaç kez Klomen kullanmış ama Hiç pozitif görememiştim. Femara Ben de çok daha etkili oldu önceki denemede de sonrakinde de pozitif gördüm ancak önceki boş gebelik oldu. son denemede Biz de hemen kan sulandırıcı iğneye başladık şu an çok şükür her şey yolunda ilerliyor. Evet çok zor uzun ve yıpratıcı bir süreç ama ümidinizi kesmeyin ve Pes etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum😇

Merhaba daha önce sizinle kısa bir yazışmamız olmuştu kimyasal olmasına çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. Ben de daha önceki yıl birkaç kez Klomen kullanmış ama Hiç pozitif görememiştim. Femara Ben de çok daha etkili oldu önceki denemede de sonrakinde de pozitif gördüm ancak önceki boş gebelik oldu. son denemede Biz de hemen kan sulandırıcı iğneye başladık şu an çok şükür her şey yolunda ilerliyor. Evet çok zor uzun ve yıpratıcı bir süreç ama ümidinizi kesmeyin ve Pes etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum😇
Seni hatırladım çiçeklisiirler🤗 çok sevindim Allahim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Amin🤲🤲🤲. En çok da bu yolda yürüyenler anliyor birbirini. İnşallah bu sefer bende sorunsuz ilerleyeceğim bu yolda buna inanmak istiyorum çünkü. Desteğin için çok teşekkür ederim arkadasim 🌺

Bugün kontrolüm vardı ve yumurtalarim nanay yani istenilen büyüklükte değil doktor söylemedi bile morelim bozulmasin diye ama anladım. Bir de aşırı moralim bugün bozuktu o infertilite tüp bebek bölümü adı bile benim ağlamama sebeb oluyor. Pozitif olmam lazım fakat bazen dayanamıyorum.persembe tekrar gidicem femara etkisi devam edicek dedi doktor. Eşimin de varikosel ve ileri doğru ve normal sperm sayısı sıkıntılı bu şekilde normal cinsel birliktelikle olması zor aşılamaya baslicaz dedi nasıl olucak bilgim çok yok.İki gün sonra gelişmemiş olursa iğne ile gelistiriceklermis ve aşılama yapilacak. Yüzdelik olarak araştırdığımda şansı baya az aşılamanın bilmiyorum çok karmasigim 🥹

Bugün kontrolüm vardı ve yumurtalarim nanay yani istenilen büyüklükte değil doktor söylemedi bile morelim bozulmasin diye ama anladım. Bir de aşırı moralim bugün bozuktu o infertilite tüp bebek bölümü adı bile benim ağlamama sebeb oluyor. Pozitif olmam lazım fakat bazen dayanamıyorum.persembe tekrar gidicem femara etkisi devam edicek dedi doktor. Eşimin de varikosel ve ileri doğru ve normal sperm sayısı sıkıntılı bu şekilde normal cinsel birliktelikle olması zor aşılamaya baslicaz dedi nasıl olucak bilgim çok yok.İki gün sonra gelişmemiş olursa iğne ile gelistiriceklermis ve aşılama yapilacak. Yüzdelik olarak araştırdığımda şansı baya az aşılamanın bilmiyorum çok karmasigim 🥹
Melodya öncelikle gerekli testlerin yapılıp bir tani kondu mu bilmiyorum ama tavsiye edeceğim birkaç şey var.sen ya da eşin sigara kullanıyorsanız birakin özellikle eşin. Eşimin testleri iyi olduğu halde sigarayi biraktiktan sonra %30luk bir artış daha gözlemlendi. Bunun yanin da caksir suyu ve Keçiboynuzunun kendisini yedi hala da yer içer. Propolis çörek otu tarcin bal polen vs karisimli bir kavanozumuz var yakın köylerden bir tanidigimiz hazırladı. Spremler böyle iyiyken daha da iyi oldu. Bana gelince yumurtlama sikintim yok catlama sikintim da yok ama 3 4 ay doğal yoldan olmayınca klomen ve ovitrelle ile iki kez gebelik oldu 3 ay arayla çünkü ilki kurtaj oldu 3 ay sonra da kimyasal oldu en son yani aralik ayında.ocakda hayit suyu kullandım 2 yumurta oldu ovitrelle kullandım ama olmadı bence o sırada hala hcg vardı azda olsa o etkiledi diye düşünüyorum. Ve adetle beraber femara başladım 19 21 mm iki yumurta oldu ki klomenle 5 6 yumurta oluyordu. İğne de oldum qma hiç belirtim yok gibi bisey. Femaranin sonraki aya etkisi olacagini sanmıyorum çünkü Kendisi dışı zaten 3 aylık kullanım şeklinde. Yürüyüş yap bazi yoga hateketleri var rahim bolgesine kan ve oksijen ileten. Demir kullan hücrelere oksijen sağlıyor. Ve ben önlem amaçlı coraspirin kullanıyorum. Bi sorabilirsin Dr una bence faydalı. Gebelik olursa İğne başlıycaz dedi Dr. Insallah yeni ay da gebelik haberini okurum. Hayat mucizelerle dolu şansın açık olsun🤲💐

Pozitif enerjilerle dolu yazın beni çok mutlu etti. Umarım gebelik haberlerimizi de paylaşırız. Ben pcos um 42 günlük bir döngü içinde geç yumurta ve çatlama olan biriyim eşim zaten yazmıştım. Sigarayı bu ay bıraktı. Takviye alıyorum bende inositol+b13+magnezyum inositol içeriği baya zengin. İnsülin direnci için şeker ilacida kullanıyorum. Doktor femaraya devam ettirmedi çünkü rahim duvarı inceltiyormus. Aslında daha etkili ama yan etkileri oldukça fazla ve ağır bir ilaç kanser tedavisi olan hastalara veriliyor. Yan etkisinde yumurtalar geliştirdiği için doktorlar veriyor. Yarın yumurtanın durumuna göre buyumemisse iki günlük iğne vericekmis doktor. Sonra ise çatlatma aşılama bakalım . Herşeyin hayırlısı biliyorum zamanı var gerçekten buna inancım çok . Biliyorumki cabamizin sonucunu er ya da geç alicaz. İşte o zaman o essek sipasina diyeceğim o ki ben seni neliklerle dünyaya getirdim 🥹🥰 😅

Pozitif enerjilerle dolu yazın beni çok mutlu etti. Umarım gebelik haberlerimizi de paylaşırız. Ben pcos um 42 günlük bir döngü içinde geç yumurta ve çatlama olan biriyim eşim zaten yazmıştım. Sigarayı bu ay bıraktı. Takviye alıyorum bende inositol+b13+magnezyum inositol içeriği baya zengin. İnsülin direnci için şeker ilacida kullanıyorum. Doktor femaraya devam ettirmedi çünkü rahim duvarı inceltiyormus. Aslında daha etkili ama yan etkileri oldukça fazla ve ağır bir ilaç kanser tedavisi olan hastalara veriliyor. Yan etkisinde yumurtalar geliştirdiği için doktorlar veriyor. Yarın yumurtanın durumuna göre buyumemisse iki günlük iğne vericekmis doktor. Sonra ise çatlatma aşılama bakalım . Herşeyin hayırlısı biliyorum zamanı var gerçekten buna inancım çok . Biliyorumki cabamizin sonucunu er ya da geç alicaz. İşte o zaman o essek sipasina diyeceğim o ki ben seni neliklerle dünyaya getirdim 🥹🥰 😅
Pcoslular daha çabuk hamile kaliyor bunu da atlama iğnelerle şansın daha da yüksek oluyor. Bir iki aya yazarsin gebelik haberlerini inşallah 😘

ben de senelerdir pkos hastasıyım. femara ve gonal f kullandım. 4 yumurtam oluştu. 21-22 dediğini hatırlıyorum doktorun. Hatta biri çatlamak üzere dedi. 10 gün önce pazartesi ovitrelle iğnesi yaptım dediği tarihlerde ilişkiye girdik ama 3-4 gündür yumurtalık ağrım var doktoruma mesaj attım çatlamamış olabilir mi ne önerirsiniz diye. Olabilir dedi ilişkiye devam edin dedi. Şişkinlik ve çarpıntım da var ama antidepresanları bıraktığım için çok zorluk çekiyorum ona da bağlıyorum. 21 inde test yap demişti. Sonuç ne olacak merak ediyorum. İğne kullanıp çatlama gerçekleşmeyen var mı

Ben de bugün tekrar gittim kontr. İçin yumurtaları daha 10 mm olmuş 🥲 pazartesi tekrar gidicem buyumusse çatlatma iğnesi buyumediyse büyütmeye çalisicaz bakalim. Senin baya iyi büyümüş inşallah gebelik elde edersin 🥰🐣

Arkadaşlar ben bu postu geçen ay açmıştım şuan tedavimin 3. Ayı.. Çatlatma iğnesinin 6. Günü tamamen negatifi gördüm çok su içiyorum vücudumdan 6. Gün atıldı. Bugün 10 günü test yaptım çok silik gölge çıktı bu şekilde olup pozitif sonuç alan var mı acaba umutlanma da istemiyorum üzülürüm sonunda bişey çıkmazsa diye 🥹

X