• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Ignenin kaçıncı günündesiniz kizceler test yapan varmı
merhaba,
ben bu ay klomen kullandım. bugün doktorum çatlatma iğnesi verdi yarın sabah vurul dedi. Yarın sabah iğneyi vurulacağım ve bakalım hayırlısı inşallah. 10 ocakta kan ver gel dedi. inşallah tutar, inşallah hepimize gönlündekini verir rabbim.

merhaba,
ben bu ay klomen kullandım. bugün doktorum çatlatma iğnesi verdi yarın sabah vurul dedi. Yarın sabah iğneyi vurulacağım ve bakalım hayırlısı inşallah. 10 ocakta kan ver gel dedi. inşallah tutar, inşallah hepimize gönlündekini verir rabbim.
Amin canm insallah bende beklemedeyim iğneden sonraki 6. Gun bakalm belirti yok ama guzel sonuçlar alırız insallah

Bende bu ay sadece femara kullandım reglime bir hafta var bir mucize olur mu acaba 🤗

Amin canm insallah bende beklemedeyim iğneden sonraki 6. Gun bakalm belirti yok ama guzel sonuçlar alırız insallah
Benim daha 1. Günğm iğneden sonra ama çok kasık ağrım var oturup kalkarken özellikle siz de böyle bir şey olmuş muydu? Birde doktorunuz kan testi vermenizi söyledi mi?

Benim daha 1. Günğm iğneden sonra ama çok kasık ağrım var oturup kalkarken özellikle siz de böyle bir şey olmuş muydu? Birde doktorunuz kan testi vermenizi söyledi mi?
Iğneden dolayidir canm cok normal iğneden sonra14. Gun evde test yapabilirsin dedi doktorum pozitif cikarsa kan ver sonuclarinla gel dedi

Iğneden dolayidir canm cok normal iğneden sonra14. Gun evde test yapabilirsin dedi doktorum pozitif cikarsa kan ver sonuclarinla gel dedi
Anladım canım o zaman hayırlısı olsun. Bana da doktorum direk ocak 10 da kan ver bakalım dedi. Hayırlısı o zaman hakkımızda inşallah gelir bebişler

merhaba arkadaslar bugun kontrolum vardi sag tarafimda 2 tane yumurta olusmus 13 ve 15 mm olmak uzere doktorum daha saglikli bir sonuc almak icin carsamba tekrar kontrole gitmemi soyledi ve buyuk ihtimalle de carsamba catlatma ignesini vurunacagimi soyledi umarim bu ay guzel haber aliriz
Aynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyor

Aynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyor
Insallah yumuslar bebise dönüşür hamiş haberleri aliriz burdan canm

buyuyorlar tabiki ama bence en onemlisi stres yapmamak bu ay hamile kalacakmiyim diye dusunme akisina birak beni cok etkilemisti en sonunda olursa olsun olmazsa napayim dedim uzerine hamile oldugumu bilmiyorken agri kesiciler kullandim ama sukur oldu olacak oldumu hicbirsey engel olamaz icini ferah tut vakti zamani vardir benim sana tavsiyem bu rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah

Back