• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Merhaba benim da adete 9 gün bugun lavaboya çıktıkça leke geldi kasıklarım da ağrıyor erken mi adet olcam acaba hiç de öyle bişey olmadı ama. Femara kullandım
Bilemiyorum bend
Merhaba benim da adete 9 gün bugun lavaboya çıktıkça leke geldi kasıklarım da ağrıyor erken mi adet olcam acaba hiç de öyle bişey olmadı ama. Femara kullandım
Merhaba bende bu ay famera kullandım ama yeni bitti çarşamba günü gitcem doktora sizin dediğiniz gibi bişey sadece yerleşme kanaması olabilirmi yumurtalıklarınız çatlayıp çatlamadığına baktırdınızmı ?

Bilemiyorum bend

Merhaba bende bu ay famera kullandım ama yeni bitti çarşamba günü gitcem doktora sizin dediğiniz gibi bişey sadece yerleşme kanaması olabilirmi yumurtalıklarınız çatlayıp çatlamadığına baktırdınızmı ?
Yumurtam çatladı adetin 15. Günüydü şuan 23 günü acaba tekrar mı catlıyor

Bide kızlar famera sizde saç dökülmesi yaptı mı ?
Benim saçlarım epey dökülmeye başladı da

Bende şimdi çıktım 18 cm olmuş doktor gayet iyi dedi kendiliğinden çatlıcak büzüşmüş dedi 😂😂 hadi inşAllah bu ay olurrr 😅
ayy had inşallah :)) peki ne dedi ilişki açısından gün aşırı mı dedi yoksa üst üste mi? Birde kan vermeni istedi mi yoksa adeti mi bekle dedi ay çok sordum:-) inşallah olur inşallah yaaaaa:KK200: canım benim saçlarım zaten döküldüğü için anlamadım ben :))

ayy had inşallah :)) peki ne dedi ilişki açısından gün aşırı mı dedi yoksa üst üste mi? Birde kan vermeni istedi mi yoksa adeti mi bekle dedi ay çok sordum:-) inşallah olur inşallah yaaaaa:KK200: canım benim saçlarım zaten döküldüğü için anlamadım ben :))
Haahahha gün aşırı dedi perşembe ve cumarte önemli dedi kan istemedi 😂 ama sizden 2 gün geride geldiğim için siz verdikten 2 gün sonra vermeyi düşünüyorum 😂🤗 adeti bekle dedi ama bu ay olmazssın umarım diyip yolladı 😅

Aynen bana da pazartesi çarşamba cuma dedi belki pazar:)) Benim ki neden erken kan verdiriyor anlamadım ki :D Ayyy hadi inşallah olmayız ve güzel haberleri veririzzz:))

Aynen bana da pazartesi çarşamba cuma dedi belki pazar:)) Benim ki neden erken kan verdiriyor anlamadım ki :KK70: Ayyy hadi inşallah olmayız ve güzel haberleri veririzzz:))
😂😂 senin doktor heycanlandırıyorr benim ki oluruna bırakıyor diyorum aşılama iğne falan yaşın geç diyip diyip duruyo 😅

😂😂 senin doktor heycanlandırıyorr benim ki oluruna bırakıyor diyorum aşılama iğne falan yaşın geç diyip diyip duruyo 😅
Hahaha aynen :)) Bana da dedi yaşın genç daha hemen tüp bebek diyemem sana diye ama 29 um temmuz da 30 olucam erken değil hocam diyorum gayet rahat valla ne olacak bilmiyorum bende onun kadar rahat olsam belki olurdu :D

Hahaha aynen :)) Bana da dedi yaşın genç daha hemen tüp bebek diyemem sana diye ama 29 um temmuz da 30 olucam erken değil hocam diyorum gayet rahat valla ne olacak bilmiyorum bende onun kadar rahat olsam belki olurdu :KK70:
Ben inanıyorum bu ay olacak 😂 her ay umutsuz bu Ay umutluyum nedense 😅

Back