• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

13 gun sonra yaptim silik cizgi vardi ertesi gun sabah erkenden yaptim onda negatif cikti zaten 3 gun sonra hasta oldum ilacin etkisi erkenden geldi
Bende tekrar test yaptım negatif canım, yumurtam dün çatladı bidaha sümüksü akintim oldu baya bi ama şansa degerlendiremedimm. Şunu anladimki nasip ne zaman sa o zaman oluyor

Bende tekrar test yaptım negatif canım, yumurtam dün çatladı bidaha sümüksü akintim oldu baya bi ama şansa degerlendiremedimm. Şunu anladimki nasip ne zaman sa o zaman oluyor
oyle canim benim valla sunu anladim ki kafaya takmayacaksin akisina birakmak lazim Rabbim ol derse olacak vakti varmis diyecegiz dua etmeye devam edecegiz

Vaktı var mutlaka ama eger bır problem varsa tedavının olunması sonrasında tevekkul edılmeli 16 aydır evlıyım ıkı yıl olacak nerdeyse olmadı kendılıgınden hamıle kalamadım pco var dedı doktorum yanı adetde oluyorsun bazen duzensız bazen duzenlı ama ılacları kullandım ılkınde kımyasal gebelık ıkıncısınde tuttu ınsallah sagsaglım kucagıma alırım ısteyen bekleyem emek veren herkezde ınsallah hamıle kalır rabbım kımseye aratmasın gercekden kolay degıl
oyle canim benim valla sunu anladim ki kafaya takmayacaksin akisina birakmak lazim Rabbim ol derse olacak vakti varmis diyecegiz dua etmeye devam edecegiz

orasi oyle tabiki canim bende 2 senelik evliyim 1 yil dolduktan sonra pco oldugumu ogrendim oda birkac doktor gezdikten sonra daha sonra bizde tedaviye basladik klomen ile gunde 2 gunde 3 gunde 4 olarak 3 ay da da sonuc alamadik bu ay femara ile basladik ve catlatma ignesi vurundum bakalim hayirlisi ins herkesin olur rabbim kimseyi sinamasin

Vaktı var mutlaka ama eger bır problem varsa tedavının olunması sonrasında tevekkul edılmeli 16 aydır evlıyım ıkı yıl olacak nerdeyse olmadı kendılıgınden hamıle kalamadım pco var dedı doktorum yanı adetde oluyorsun bazen duzensız bazen duzenlı ama ılacları kullandım ılkınde kımyasal gebelık ıkıncısınde tuttu ınsallah sagsaglım kucagıma alırım ısteyen bekleyem emek veren herkezde ınsallah hamıle kalır rabbım kımseye aratmasın gercekden kolay degıl

insallah canim cok sevindim senin adina rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah 😍

insallah bizde bu ay sonuc aliriz oyle cok istiyoruz ki elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ins olur birde bizde benim esim uzman ve gorevlere cok sik gidiyor buda olma ihtimalini azaltiyor maalesef

Merhaba kızlar. Ben Ekim ayında klomen ve çatlatma iğnesi sürecinden geçtim. Gebelik oluşmayınca 9 Kasımda HSG çekildi. Rahim filmi sırasında rahim girişimin kapalı olduğu görülmüş ve doktor ufak bir operasyonda açmış. Ardından süreci doğal haline bıraktı doktorum ve ilaç vermedi. Fakat yeniden gebelik oluşmayıp adet olunca dünkü kontrolden sonra Femara kullanmamı istedi. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu?

Merhaba kızlar. Ben Ekim ayında klomen ve çatlatma iğnesi sürecinden geçtim. Gebelik oluşmayınca 9 Kasımda HSG çekildi. Rahim filmi sırasında rahim girişimin kapalı olduğu görülmüş ve doktor ufak bir operasyonda açmış. Ardından süreci doğal haline bıraktı doktorum ve ilaç vermedi. Fakat yeniden gebelik oluşmayıp adet olunca dünkü kontrolden sonra Femara kullanmamı istedi. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu?
maalesef boyle bir durum yasamadim ama siz daha once karin bolgenizden yada kasik bolgenizden operasyon felan gecirdiniz mi hsg cektirmissiniz ya o yuzden mi cekti doktorunuz yoksa hamile kalamayinca mi cekti

birde soyle bir durum var tabiki onceki tedavide ilac vemis kapali oldugunu gorunce doktorunuz dogal olarak kendiliginden kalabilirsiniz diye dusunmus daha sonra kalamayinca tekrar ilac vermis kullandigimiz ilaclar yumurta buyutucu ilaclar hamile kalinmasi icin yumurtanin yeterli buyukluge gelmesi lazim malum dolayisiyla o kisim acilsa bile demek ki yumurtaniz olgunlasmamis bu yuzden tekrar ilaca baslamissiniz

Bende bugün kontrole gittim alt karnimda bıçak batması gibi bir ağrı oluyordu ve ben yürüyemiyordum bile, çatlatma iğnesinin 25. Günüydü adet olamamıştım doktora gittim rahimde sıvı birikintisi var ya dış gebelik yada kistin patlıyor dedi. Çok şükür dış gebelik çıkmadı doktor eve git fenalasirsan gel dedi beklemedeyim 😥

Bende bugün kontrole gittim alt karnimda bıçak batması gibi bir ağrı oluyordu ve ben yürüyemiyordum bile, çatlatma iğnesinin 25. Günüydü adet olamamıştım doktora gittim rahimde sıvı birikintisi var ya dış gebelik yada kistin patlıyor dedi. Çok şükür dış gebelik çıkmadı doktor eve git fenalasirsan gel dedi beklemedeyim 😥
gecmis olsun canim Acil sifalar diliyorum

Merhaba umarım hepınız bu ay hamıle kalırsınız bende femara be ovıtrella ıle hamıle kaldım pazartesı doktora gıdecegım ıns saglıkla devam eder rabbım ısteyen herkeze versın🤲🏻
Merhaba canım allah tamamını erdirsin hamileymişsin benim de 3 yumurtam gelişti 22, 20, 14 mm doktor iğne vurduğu günü değerlendirdirin dedi iğneden bir gün öncesini de değerlendirdim iğneden sonraki günü de ama şimdi 36 saat sonrayı da değerlendirin diyo eşimde rahatsız bugun bir gün snr değerlendirsem kaçırmış olur muyum 3 gün üst üste ilişki oldu ya bir de hiç akıntım yok normalde yumurtam çatladığında şeffaf akıntım oluyordu deneyimlisin diye sana sorayım dedim 😁

O bana geçen ay oldu ağrıdan duramadım sağ yumurtalığımda sıvı birikmesi olmuştu adetten snr geçti o kontrolde de sıvı gitmişti

Back