- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Bılmem beta hcg baktırdınızmı?
rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktorum ne demek bu? gebeliğe hazırlık mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktorum ne demek bu? gebeliğe hazırlık mı?
13 gun sonra yaptim silik cizgi vardi ertesi gun sabah erkenden yaptim onda negatif cikti zaten 3 gun sonra hasta oldum ilacin etkisi erkenden geldiKacinci gün yapmıştın
Bende tekrar test yaptım negatif canım, yumurtam dün çatladı bidaha sümüksü akintim oldu baya bi ama şansa degerlendiremedimm. Şunu anladimki nasip ne zaman sa o zaman oluyor13 gun sonra yaptim silik cizgi vardi ertesi gun sabah erkenden yaptim onda negatif cikti zaten 3 gun sonra hasta oldum ilacin etkisi erkenden geldi
oyle canim benim valla sunu anladim ki kafaya takmayacaksin akisina birakmak lazim Rabbim ol derse olacak vakti varmis diyecegiz dua etmeye devam edecegizBende tekrar test yaptım negatif canım, yumurtam dün çatladı bidaha sümüksü akintim oldu baya bi ama şansa degerlendiremedimm. Şunu anladimki nasip ne zaman sa o zaman oluyor
oyle canim benim valla sunu anladim ki kafaya takmayacaksin akisina birakmak lazim Rabbim ol derse olacak vakti varmis diyecegiz dua etmeye devam edecegiz
Vaktı var mutlaka ama eger bır problem varsa tedavının olunması sonrasında tevekkul edılmeli 16 aydır evlıyım ıkı yıl olacak nerdeyse olmadı kendılıgınden hamıle kalamadım pco var dedı doktorum yanı adetde oluyorsun bazen duzensız bazen duzenlı ama ılacları kullandım ılkınde kımyasal gebelık ıkıncısınde tuttu ınsallah sagsaglım kucagıma alırım ısteyen bekleyem emek veren herkezde ınsallah hamıle kalır rabbım kımseye aratmasın gercekden kolay degıl
insallah canim cok sevindim senin adina rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah
evet canım hamileyimyaptın mı test noldu sonuç ne?
maalesef boyle bir durum yasamadim ama siz daha once karin bolgenizden yada kasik bolgenizden operasyon felan gecirdiniz mi hsg cektirmissiniz ya o yuzden mi cekti doktorunuz yoksa hamile kalamayinca mi cektiMerhaba kızlar. Ben Ekim ayında klomen ve çatlatma iğnesi sürecinden geçtim. Gebelik oluşmayınca 9 Kasımda HSG çekildi. Rahim filmi sırasında rahim girişimin kapalı olduğu görülmüş ve doktor ufak bir operasyonda açmış. Ardından süreci doğal haline bıraktı doktorum ve ilaç vermedi. Fakat yeniden gebelik oluşmayıp adet olunca dünkü kontrolden sonra Femara kullanmamı istedi. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu?
birde soyle bir durum var tabiki onceki tedavide ilac vemis kapali oldugunu gorunce doktorunuz dogal olarak kendiliginden kalabilirsiniz diye dusunmus daha sonra kalamayinca tekrar ilac vermis kullandigimiz ilaclar yumurta buyutucu ilaclar hamile kalinmasi icin yumurtanin yeterli buyukluge gelmesi lazim malum dolayisiyla o kisim acilsa bile demek ki yumurtaniz olgunlasmamis bu yuzden tekrar ilaca baslamissinizMerhaba kızlar. Ben Ekim ayında klomen ve çatlatma iğnesi sürecinden geçtim. Gebelik oluşmayınca 9 Kasımda HSG çekildi. Rahim filmi sırasında rahim girişimin kapalı olduğu görülmüş ve doktor ufak bir operasyonda açmış. Ardından süreci doğal haline bıraktı doktorum ve ilaç vermedi. Fakat yeniden gebelik oluşmayıp adet olunca dünkü kontrolden sonra Femara kullanmamı istedi. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu?
hamilelik olmuşmadığı için .ekilde hsgmaalesef boyle bir durum yasamadim ama siz daha once karin bolgenizden yada kasik bolgenizden operasyon felan gecirdiniz mi hsg cektirmissiniz ya o yuzden mi cekti doktorunuz yoksa hamile kalamayinca mi cekti
anladim peki hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallahhamilelik olmuşmadığı için .ekilde hsg
gecmis olsun canim Acil sifalar diliyorumBende bugün kontrole gittim alt karnimda bıçak batması gibi bir ağrı oluyordu ve ben yürüyemiyordum bile, çatlatma iğnesinin 25. Günüydü adet olamamıştım doktora gittim rahimde sıvı birikintisi var ya dış gebelik yada kistin patlıyor dedi. Çok şükür dış gebelik çıkmadı doktor eve git fenalasirsan gel dedi beklemedeyim
Allah razı olsun canımgecmis olsun canim Acil sifalar diliyorum
Merhaba canım allah tamamını erdirsin hamileymişsin benim de 3 yumurtam gelişti 22, 20, 14 mm doktor iğne vurduğu günü değerlendirdirin dedi iğneden bir gün öncesini de değerlendirdim iğneden sonraki günü de ama şimdi 36 saat sonrayı da değerlendirin diyo eşimde rahatsız bugun bir gün snr değerlendirsem kaçırmış olur muyum 3 gün üst üste ilişki oldu ya bir de hiç akıntım yok normalde yumurtam çatladığında şeffaf akıntım oluyordu deneyimlisin diye sana sorayım dedimMerhaba umarım hepınız bu ay hamıle kalırsınız bende femara be ovıtrella ıle hamıle kaldım pazartesı doktora gıdecegım ıns saglıkla devam eder rabbım ısteyen herkeze versın
O bana geçen ay oldu ağrıdan duramadım sağ yumurtalığımda sıvı birikmesi olmuştu adetten snr geçti o kontrolde de sıvı gitmiştiBende bugün kontrole gittim alt karnimda bıçak batması gibi bir ağrı oluyordu ve ben yürüyemiyordum bile, çatlatma iğnesinin 25. Günüydü adet olamamıştım doktora gittim rahimde sıvı birikintisi var ya dış gebelik yada kistin patlıyor dedi. Çok şükür dış gebelik çıkmadı doktor eve git fenalasirsan gel dedi beklemedeyim