- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 53
Bende femera/ ovitrelle kullandım bugün 5.günüm. sende hiç belirti varmıydı canımaminnn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende femera/ ovitrelle kullandım bugün 5.günüm. sende hiç belirti varmıydı canımaminnn canım
kasıklarımda batmalar vardı- hatta cuma gecesi duramadım ağrıdan ne oluyor dedim bir an hala ara ara batmalarım oluyor benim 2 haftalık sanırm o yüzden çok bir belirtim olmadıBende femera/ ovitrelle kullandım bugün 5.günüm. sende hiç belirti varmıydı canım
bence kan testi yaptırın direkt ben öyle yaptım testler daha çok üzüyorBu hamilelik haberlerini duydukca o kadar mutlu oluyorum o kadar umut doluyorum ki insallah hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben 4 aralikta test yapicaktim ama belim agriyo regl olacakmis gibi
Bende ağrı filan yok ya ama bu ay umudum varkasıklarımda batmalar vardı- hatta cuma gecesi duramadım ağrıdan ne oluyor dedim bir an hala ara ara batmalarım oluyor benim 2 haftalık sanırm o yüzden çok bir belirtim olmadı
aminnn canım
Bu hamilelik haberlerini duydukca o kadar mutlu oluyorum o kadar umut doluyorum ki insallah hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben 4 aralikta test yapicaktim ama belim agriyo regl olacakmis gibi
Umarim oyledir :) siz catlatma ignesini yumurta catlamadigi icin mi vuruluyodunuz yoksa mutlaka veriyo muydu doktor?Bel agrısı hamılelıkdede oluyor umudunuzu katbetmeyın
Umarim oyledir :) siz catlatma ignesini yumurta catlamadigi icin mi vuruluyodunuz yoksa mutlaka veriyo muydu doktor?
cok sevindim Hayirli evlat olsun insallah femara ile kac mm olmustu yumurtaniz acabaMerhaba umarım hepınız bu ay hamıle kalırsınız bende femara be ovıtrella ıle hamıle kaldım pazartesı doktora gıdecegım ıns saglıkla devam eder rabbım ısteyen herkeze versın
cok sevindim Hayirli evlat olsun insallah femara ile kac mm olmustu yumurtaniz acaba
Ben de pcosum tek yumurtam olusmus kendiliginden catladi gecen ayda aynisi olmustu sizin de tek yumurta miydi?Pco var bende ama doktorum hıc beklemedı kendı çatlasın dıye dırek femara ve ıgneyı verıyordu
amin insallah anladim canim hayirlisi artik umarim bu ay olur suan da endometrium inceymis bilmiyorum gecen ay 8.5 du bu ay 3.5 yine umudum yok artik 1.5 senedir hep teste negatif gormekten yoruldumAmın rabbım sızede nasıp etsın 19 bucuk falan demısdı doktorum
Ben de pcosum tek yumurtam olusmus kendiliginden catladi gecen ayda aynisi olmustu sizin de tek yumurta miydi?
amin insallah anladim canim hayirlisi artik umarim bu ay olur suan da endometrium inceymis bilmiyorum gecen ay 8.5 du bu ay 3.5 yine umudum yok artik 1.5 senedir hep teste negatif gormekten yoruldum
rahim duvarinin kalinligi oluyorEndometrıum rahımmı oluyor
rahim duvarinin kalinligi oluyor