- 10 Mart 2019
- 41
- 16
- 8
- 31
yani sende inceyken hamile kaldin dimi canimBenımde öyleydı doktorumda ovulasyon sonradı estofrem verıyordu sabah aksam hala ıcıyorum kalp atısını duyunca bırakcan dedı doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sende inceyken hamile kaldin dimi canimBenımde öyleydı doktorumda ovulasyon sonradı estofrem verıyordu sabah aksam hala ıcıyorum kalp atısını duyunca bırakcan dedı doktor
yani sende inceyken hamile kaldin dimi canim
anladim canim cok sevindim senin adina insallah sag salim bebegini kucagina alirsin rabbim isteyen herkese versin boyle birseyle terbiye etmesin insallahYanı ıkı kez tedavı oldum ılkınde olması gerekenden ınce dedı yıne estofrem kullandım kimyasal oldu kan degerım 9 bucuk oldu sonra dustu ıkıncısınde cok ınce degıl bu sefer ama yıne kullan hapı dedı ıste bu ay hamıle oldugumu ogrendım bı hafta once ıkı aralıkda doktorum cagardı saglıkla devam eder ıns
Eger hamile degilsen 2 gun sonra regl olursun zaten. 2 gun daha bekle oyle yap benceMerhaba kızlar bende pkoluyum ilk tedavime 1 yıl önce başlamıştım.3 kere klomen sonrasında 2 kerede Klomen+aşılama denedim ama malesef gebelik elde edemedik hiç, biraz ara verip doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum femara verdi yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesi oldum şuan iğneden sonraki 13. Günüm korkuyorum test yapmaya sizce ne zaman yapmalıyım ve hamile olanlar kaç gün sonra test yapıp öğrendiler acaba yardımcı olurmusunuz
Merhaba kızlar bende pkoluyum ilk tedavime 1 yıl önce başlamıştım.3 kere klomen sonrasında 2 kerede Klomen+aşılama denedim ama malesef gebelik elde edemedik hiç, biraz ara verip doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum femara verdi yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesi oldum şuan iğneden sonraki 13. Günüm korkuyorum test yapmaya sizce ne zaman yapmalıyım ve hamile olanlar kaç gün sonra test yapıp öğrendiler acaba yardımcı olurmusunuz
Bugün iğneyle beraber 13. Günüm bencede 2 gün bekleyeyim tabi beklemek çok zor inşallah hamileyimdir kızlar bakalım nasip kısmetBen iğne gununu saymadan 13 gun hem kanda hem ıdrarda gordum bence ıdrar yap hemen ınsallah hamılesındır
Bugün iğneyle beraber 13. Günüm bencede 2 gün bekleyeyim tabi beklemek çok zor inşallah hamileyimdir kızlar bakalım nasip kısmet
Sabırlısınız ben sabırsızım valla 11 gunden berı yapıyordum 12 gun basladı hafıf hafıf 13 gun netlestdi bunlar 12 gun
[/QUOTE
benim sabrım önceki hayal kırıklıklarımdan geliyor heralde olumsuza alıştığım için ne kadar ertelersem o kadar iyi diyorum sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğiniz bizler içinde dua edinSabırlısınız ben sabırsızım valla 11 gunden berı yapıyordum 12 gun basladı hafıf hafıf 13 gun netlestdi bunlar 12 gun
Kızlar bugün kan testi verdim ve sonucum 69.9 iki gün sonra tekrar edicem dua edin bana
Kızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13 günüm aşırı bel agrım var iki test yaptım ikisindede gölge çizgi çıktı sizce varmı
Kızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13 günüm aşırı bel agrım var iki test yaptım ikisindede gölge çizgi çıktı sizce varmı
Benimki beyaz çizgi ama fotografta gözükmüyor ignenin etkisi geçmişmidir sizceBenım 13 gun boyle cıkmısdı
Benimki beyaz çizgi ama fotografta gözükmüyor ignenin etkisi geçmişmidir sizce
benimde silik cizgi vardi ama maalesef gecen ay hamilelik olmadiKızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13 günüm aşırı bel agrım var iki test yaptım ikisindede gölge çizgi çıktı sizce varmı
Kacinci gün yapmıştınbenimde silik cizgi vardi ama maalesef gecen ay hamilelik olmadi