• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Tabıkı 12 gun gecıyor ıgne etkısı belkıde test ıle alakalıdır yarın tekrar yap test markan ne
Vula diye bir test, önceden yapardım direk negatif çıkardı bu test ama dün iki tane yaptım ikiside aynı çıktı yarın bidaha yapcam canım

İnsallah hamılesındır baska marka dene bence laboquıck güzel ben onunla ogrendım
Vula diye bir test, önceden yapardım direk negatif çıkardı bu test ama dün iki tane yaptım ikiside aynı çıktı yarın bidaha yapcam canım

Yada stres yapmadan bı kan ver ozel hı hastanede bır saate çıkat stresın bıter ıdrar testlerınede oldukca para harcıyoruz bende senın gıbı o kadar cok para verdım kı yok erken gebelık yok bılmem ne esıme dedım bı gun erken gebelık al almıs gelmiş 40 tl ya o fıyata ozelde kan testı yapılıyo hıc bırınde pozıtıfı goremedım hamılelıgınde ucuz kaset testler ıle ogrendım
Eczaneler kapalı canım yarın deniycem

Yada stres yapmadan bı kan ver ozel hı hastanede bır saate çıkat stresın bıter ıdrar testlerınede oldukca para harcıyoruz bende senın gıbı o kadar cok para verdım kı yok erken gebelık yok bılmem ne esıme dedım bı gun erken gebelık al almıs gelmiş 40 tl ya o fıyata ozelde kan testı yapılıyo hıc bırınde pozıtıfı goremedım hamılelıgınde ucuz kaset testler ıle ogrendım
Çalışıyorum bugün iş yerinde mesaiye kaldım canım çıkamıyorum ama sabredicem varsa illa çıkar

Merhaba femarayı günde kaç tane kullandınız acaba bende adet olmayı bekliyorum başlayacağım da

Bende de piko var 2 yıllık evliyim klomen tedavisi gördüm ilk ay yumurtam olmadı ikinci ay iki tane oldu ovitrelle iğne yaptık tutmadı üçüncü ay yine iki tane yum.oldu yine iğne yaptık ve ikizlere hamile kaldım ama 3 ay önce karnimda olduler ve kürtaj oldum şimdi tekrar klomen kullanıyorum

Bende de piko var 2 yıllık evliyim klomen tedavisi gördüm ilk ay yumurtam olmadı ikinci ay iki tane oldu ovitrelle iğne yaptık tutmadı üçüncü ay yine iki tane yum.oldu yine iğne yaptık ve ikizlere hamile kaldım ama 3 ay önce karnimda olduler ve kürtaj oldum şimdi tekrar klomen kullanıyorum
Üzüldüm gercekkten fakat ama lütfen pes etmeyin inşallah bebeğinize yada bebeklerinize en kısa zaman da kavuşursunuz

Umutsuzluk en kotu sey umudumuzu kaybetleyim olumlu dusunelim. Doktorum polikistik over oldugum icin tup bebekte sansli oldugumu soylemisti.

Merhaba benim de bu ay 2. femara kullanışım 4gün önce de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Dün elektrik çarpması gibi batmalar oldu tek taraflı bütün gün. Geçen ay 20mm 1tane yumurtam oluşmuştu ama gebelik oluşmadı, bu ay 2 tane 23mm dedi doktorum. Söylediği günleri de değerlendirdik artık bekliycem. Bu ay da olmazsa hsg çekilecek. Umarım gerek kalmaz🙏 Güzel haberlerinizi takip edicem ben de☺️

Yerlesme kanamasi mi oluyo diye umutlanirken adet oldum bu ay da yıkım...

Yerlesme kanamasi mi oluyo diye umutlanirken adet oldum bu ay da yıkım...
İnsan bir an da bir sürü duygu hissediyor değil mi mutlu olmak dışın da. Kırmızırlarıı gördüğüm an bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık 😔

İnsan bir an da bir sürü duygu hissediyor değil mi mutlu olmak dışın da. Kırmızırlarıı gördüğüm an bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık 😔
Kafam allak bullak ne yapicami da bilmiyorum o kadar umutlanmistim ki yine en basa dondum

merhaba bende bu ay femaraya başladım. 5 yıldır evliyim 24 kasımda regl olman gerekiyor dedi doktor olmazsan 2 gün sonra test yap. haberleşelm dedi çok heyecanlıyım
yaptın mı test noldu sonuç ne?

Back