- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 36
Kabızlık yaşadım ama öle çok ağır değil kasık ağrısı bendede çok vardı adet olcakmışım gibi halada var bide gögüs hassasiyeti var çok fena hayırlı haberler alıcaz sendende inşAllah öle hissediyorumCanım nasılsın birşey sorucaKtım kabızlık falan yaşadın mı hiç çünkü bende belirti yok sadece kasık ağrım var adet olucam diye düşünüyorum
İnşAllah İnşAllahKabızlık yaşadım ama öle çok ağır değil kasık ağrısı bendede çok vardı adet olcakmışım gibi halada var bide gögüs hassasiyeti var çok fena hayırlı haberler alıcaz sendende inşAllah öle hissediyorum
Ben soruna cevap vermiyim istersen 19 gğn beklemiş biri olarakKızlar toplu soru4 ünde aşılamam oldu sabah
Şimdik yarın aşılama gününü sayarsam 13.günü sizce bi kan verimmiyoksa kızım bi kaç gün daha bekle ne acelenmi var diyorsunuz
Hahhahhahaha evet sen verme lütfenBen soruna cevap vermiyim istersen 19 gğn beklemiş biri olarak
Gerek kalmadı bu sabah bel ağrısı karın ağrısıyla kalktım adet geliyiBen soruna cevap vermiyim istersen 19 gğn beklemiş biri olarak
O belli olmaz cnm bnm hala adet sancım var sen yap bi testGerek kalmadı bu sabah bel ağrısı karın ağrısıyla kalktım adet geliyi
10günden sonrası zormuş yaO belli olmaz cnm bnm hala adet sancım var sen yap bi test
Sen naptın gittin mi doktoraaO belli olmaz cnm bnm hala adet sancım var sen yap bi test
13. Gününse bence hamilesin canım gözün aydın2 dk iöinde bi tık daha koyulaştı
Aaaaaaa şaka yapıosun ay çok sevindim hayırlı olsun 13. Günde iğne etkisi kalmaz ya mis gibi hamilesin işteKızlar acil yorum ilk defa silik çizgiyi gördüm iğnenin etkisimidir 15.30 da yaptım bugün 13.günü aşılamanın
13. Gününse bence hamilesin canım gözün aydın
Ay çok sevindim bende dayanamadım eşimden habersiz kan verdim 15/20 dk ya bakcamAaaaaaa şaka yapıosun ay çok sevindim hayırlı olsun 13. Günde iğne etkisi kalmaz ya mis gibi hamilesin iştebu arada doktora gittim çok güzel artış dedi 30 marta randevu verdi o zaman kalp atışına bakalım şimdi çok erken bakmayalım dedi.
İnşAllah teşekkürler13. Gününse bence hamilesin canım gözün aydın
172 çıktııııııı iyi dimi anlamıyorum çokAaaaaaa şaka yapıosun ay çok sevindim hayırlı olsun 13. Günde iğne etkisi kalmaz ya mis gibi hamilesin iştebu arada doktora gittim çok güzel artış dedi 30 marta randevu verdi o zaman kalp atışına bakalım şimdi çok erken bakmayalım dedi.
Ayyyy hemde nası iyi çok sevindim yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşAllah bak sana dedim bu ay ikimizde hayırlı haber vericez die172 çıktııııııı iyi dimi anlamıyorum çok
Amin inşAllahAyyyy hemde nası iyi çok sevindim yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşAllah bak sana dedim bu ay ikimizde hayırlı haber vericez die
O değil asansörde eşime söyledim inanamadı ağzından küfür çıktıAyyyy hemde nası iyi çok sevindim yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşAllah bak sana dedim bu ay ikimizde hayırlı haber vericez die
Hahahaha ay gerçekten çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllahO değil asansörde eşime söyledim inanamadı ağzından küfür çıktıdedim çok güzel anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?