Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Canım nasılsın birşey sorucaKtım kabızlık falan yaşadın mı hiç çünkü bende belirti yok sadece kasık ağrım var adet olucam diye düşünüyorum
Kabızlık yaşadım ama öle çok ağır değil kasık ağrısı bendede çok vardı adet olcakmışım gibi halada var bide gögüs hassasiyeti var çok fena hayırlı haberler alıcaz sendende inşAllah öle hissediyorum

Kızlar toplu soru 4 ünde aşılamam oldu sabah
Şimdik yarın aşılama gününü sayarsam 13.günü sizce bi kan verimmi yoksa kızım bi kaç gün daha bekle ne acelenmi var diyorsunuz

Kızlar toplu soru 4 ünde aşılamam oldu sabah
Şimdik yarın aşılama gününü sayarsam 13.günü sizce bi kan verimmi yoksa kızım bi kaç gün daha bekle ne acelenmi var diyorsunuz
Ben soruna cevap vermiyim istersen 19 gğn beklemiş biri olarak

Kızlar acil yorum ilk defa silik çizgiyi gördüm iğnenin etkisimidir 15.30 da yaptım bugün 13.günü aşılamanın

Eklentiler

• AD5640AE-8264-48F0-B054-A8F66EFF73AF.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 37
2 dk iöinde bi tık daha koyulaştı

Eklentiler

• 42984C1A-C1D6-4F4A-BD3A-F8B864CD0B2E.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar acil yorum ilk defa silik çizgiyi gördüm iğnenin etkisimidir 15.30 da yaptım bugün 13.günü aşılamanın
Aaaaaaa şaka yapıosun ay çok sevindim hayırlı olsun 13. Günde iğne etkisi kalmaz ya mis gibi hamilesin işte bu arada doktora gittim çok güzel artış dedi 30 marta randevu verdi o zaman kalp atışına bakalım şimdi çok erken bakmayalım dedi.

13. Gününse bence hamilesin canım gözün aydın
Ay çok sevindim bende dayanamadım eşimden habersiz kan verdim 15/20 dk ya bakcam inşAllah ya olmuştur

172 çıktııııııı iyi dimi anlamıyorum çok

Ayyyy hemde nası iyi çok sevindim yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşAllah bak sana dedim bu ay ikimizde hayırlı haber vericez die
Amin inşAllah doktorum henüz çok küçük haftaya perşembe gel dedi skntısız sorunsuz inşAllah kucağımıza alırız

Ayyyy hemde nası iyi çok sevindim yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşAllah bak sana dedim bu ay ikimizde hayırlı haber vericez die
O değil asansörde eşime söyledim inanamadı ağzından küfür çıktı dedim çok güzel anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…