- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 36
Ben 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllahİnşallah cnmSizlerin tedavi süreci nasıl gidiyor
Bende 26 sında dedi doktor ama gidip gitmemekte çok kararsızım malum hastane sonuçtaBen 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllah
Yok yok aynıyım görmeden inanmıyorum hamile olduğuma kimseyede söyleyemiyorum o yüzdeen bir ultrasonda görsem tamam dicem bende gidemeyeceğimi düşünüyorum hastaneye ama kendi korkumdan değil bnce onlar iptal edicekBende 26 sında dedi doktor ama gidip gitmemekte çok kararsızım malum hastane sonuçtabi yanda da görmeden evet oldu diyemiyorum sende varmı böyle bu duygu yoksa çokmu temkinli yaklaşıyorum
Aynen ya çok kötü bi his bakalım eşimde gitmeyelim diyor kan da vermedim daha sonra bilemiyorum ne oluyo ne bitiyorYok yok aynıyım görmeden inanmıyorum hamile olduğuma kimseyede söyleyemiyorum o yüzdeen bir ultrasonda görsem tamam dicem bende gidemeyeceğimi düşünüyorum hastaneye ama kendi korkumdan değil bnce onlar iptal edicek
Of of 4.5 yıl sonra hamile kaldım ondada bu döneme denk geldim kısmetimiz böyleymiş kuzum napalım Allah büyük yardım eder bizeAynen ya çok kötü bi his bakalım eşimde gitmeyelim diyor kan da vermedim daha sonra bilemiyorum ne oluyo ne bitiyor
Amiin canım inşAllah 25 i de evlilik yıl dönümü o gün gidelim dedik ama zor gibi ne kadar dayanabilirsem o kadar sonra gidicemOf of 4.5 yıl sonra hamile kaldım ondada bu döneme denk geldim kısmetimiz böyleymiş kuzum napalım Allah büyük yardım eder bize
Tam 6 haftalıkmıı gözüküyor ? Benim için o zaman daha erken zaten doktor içinBen 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllah
Beta ve son adet tarihime göre 6 haftalık ama ultrasonda ne çıkar bilemiyorum kuzumTam 6 haftalıkmıı gözüküyor ? Benim için o zaman daha erken zaten doktor için
Anladım canımBeta ve son adet tarihime göre 6 haftalık ama ultrasonda ne çıkar bilemiyorum kuzum
Amin cnm inşAllah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Hamile arkadaşımın rutin kontrolü vardı, doktoru hastaneye gelmesini istememiş. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en koşa sürede biterde keyifli bir hamilelik süreci geçirirsinizBen 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllah
Gittiniz mi kontrole son durumda yumurtalar nasıl ? Benim kontrollerde doktorum rahim duvarı kalınlığı ile ilgili birşey demedi nasıl bakılıyorşimdi doktordan geliyorum . Adet in ilk gününden itibaren 12. Günüm . Yumurtalar 10 mm pazar gününe kadar 4 gün boyunca tekrar femara kullan dedi. Pazar günü tekrar bakılacak. Rahim duvarımda 6mm imiş. Pazar gününe kadar degişir birde çatlatma iğnesi yüksek oranda hcg yani östrojen içerdiği için yükseltir onu dedi . Hakkımda hayırlısı 5. Senem bu
Amin inşAllah bende bundan korkuyorum ya banada doktorum gelme derseAmin cnm inşAllah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Hamile arkadaşımın rutin kontrolü vardı, doktoru hastaneye gelmesini istememiş. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en koşa sürede biterde keyifli bir hamilelik süreci geçirirsiniz
Allah neguzel nasib etmis bosverin tevekkul edin.illa donemdonem sikintilar olurOf of 4.5 yıl sonra hamile kaldım ondada bu döneme denk geldim kısmetimiz böyleymiş kuzum napalım Allah büyük yardım eder bize
Gittim canım bugün hastaneye ultrasonla gözükmedi daha çok küçük bide gaz dan dolayıBeta ve son adet tarihime göre 6 haftalık ama ultrasonda ne çıkar bilemiyorum kuzum
Hadi maşAllah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahGittim canım bugün hastaneye ultrasonla gözükmedi daha çok küçük bide gaz dan dolayımuaneyşe gözüktü 4/5 haftalıkmıi 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız inşAllah dedi
Amiin hepbirlikte inşAllah gaz yapan şeyler yeme sendeHadi maşAllah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Offf yemeğe gerek yok bende zaten aşırı gaz varAmiin hepbirlikte inşAllah gaz yapan şeyler yeme sendefolikasite başla dedi dedimm ben çoktan başladım diyo iyi yapmışssın
Senin ki büyük olduğu için sorun olcağını çok düşünmüyorumOfff yemeğe gerek yok bende zaten aşırı gaz var
Yerimmm onu maşAllah valla çok korkuyorum ya randevumu iptal ederlerse ya bir sıkıntı çıkarsa falan evde oturmaktan iyice sıyırıcam. Karından baktılar dimi ultrasondaSenin ki büyük olduğu için sorun olcağını çok düşünmüyorumnokta kadar bişry çıktı bende
Evet ama otdan gözükmedi küçük olduğu için alttan muanedEnYerimmm onu maşAllah valla çok korkuyorum ya randevumu iptal ederlerse ya bir sıkıntı çıkarsa falan evde oturmaktan iyice sıyırıcam. Karından baktılar dimi ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?