Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

İnşallah cnm Sizlerin tedavi süreci nasıl gidiyor
Ben 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllah

Ben 6 haftalık hamileyim kısmetse henüz kese yada kalp atışı görmedim 30 martta randevum. 2. Kutu femara+ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşAllah
Bende 26 sında dedi doktor ama gidip gitmemekte çok kararsızım malum hastane sonuçta bi yanda da görmeden evet oldu diyemiyorum sende varmı böyle bu duygu yoksa çokmu temkinli yaklaşıyorum

Bende 26 sında dedi doktor ama gidip gitmemekte çok kararsızım malum hastane sonuçta bi yanda da görmeden evet oldu diyemiyorum sende varmı böyle bu duygu yoksa çokmu temkinli yaklaşıyorum
Yok yok aynıyım görmeden inanmıyorum hamile olduğuma kimseyede söyleyemiyorum o yüzdeen bir ultrasonda görsem tamam dicem bende gidemeyeceğimi düşünüyorum hastaneye ama kendi korkumdan değil bnce onlar iptal edicek

Aynen ya çok kötü bi his bakalım eşimde gitmeyelim diyor kan da vermedim daha sonra bilemiyorum ne oluyo ne bitiyor

Of of 4.5 yıl sonra hamile kaldım ondada bu döneme denk geldim kısmetimiz böyleymiş kuzum napalım Allah büyük yardım eder bize
Amiin canım inşAllah 25 i de evlilik yıl dönümü o gün gidelim dedik ama zor gibi ne kadar dayanabilirsem o kadar sonra gidicem

Tam 6 haftalıkmıı gözüküyor ? Benim için o zaman daha erken zaten doktor için

Amin cnm inşAllah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Hamile arkadaşımın rutin kontrolü vardı, doktoru hastaneye gelmesini istememiş. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en koşa sürede biterde keyifli bir hamilelik süreci geçirirsiniz

Gittiniz mi kontrole son durumda yumurtalar nasıl ? Benim kontrollerde doktorum rahim duvarı kalınlığı ile ilgili birşey demedi nasıl bakılıyor

Amin inşAllah bende bundan korkuyorum ya banada doktorum gelme derse

Beta ve son adet tarihime göre 6 haftalık ama ultrasonda ne çıkar bilemiyorum kuzum
Gittim canım bugün hastaneye ultrasonla gözükmedi daha çok küçük bide gaz dan dolayı muaneyşe gözüktü 4/5 haftalıkmıi 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız inşAllah dedi

Gittim canım bugün hastaneye ultrasonla gözükmedi daha çok küçük bide gaz dan dolayı muaneyşe gözüktü 4/5 haftalıkmıi 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız inşAllah dedi
Hadi maşAllah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Senin ki büyük olduğu için sorun olcağını çok düşünmüyorum nokta kadar bişry çıktı bende
Yerimmm onu maşAllah valla çok korkuyorum ya randevumu iptal ederlerse ya bir sıkıntı çıkarsa falan evde oturmaktan iyice sıyırıcam. Karından baktılar dimi ultrasonda

Yerimmm onu maşAllah valla çok korkuyorum ya randevumu iptal ederlerse ya bir sıkıntı çıkarsa falan evde oturmaktan iyice sıyırıcam. Karından baktılar dimi ultrasonda
Evet ama otdan gözükmedi küçük olduğu için alttan muanedEn 15 gün sonra ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…