Amin hepbirlikte İnşAllahHahahaha ay gerçekten çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepbirlikte İnşAllahHahahaha ay gerçekten çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
İyiyim canım bekliyorum beklemedeyim randovüyü
Gittim muayene etmek istemiorum daha çok yeni dedi 30 marta randevu verdi kalp atışını falan duyarız dedi. Ek vitamin verdi huzursuz bacak sendromum var çünkü uyutmuo beni. Sadece eşim dediki doktora gitmeden tekrar bi beta baktıralım dedi tamam dedim bende o benden beter korkuo garibimİyiyim canım bekliyorum beklemedeyim randovüyü
Sen naptın gittin mi doktoraa
Bilmiyorum aslında çok baktırmak istemiyorum bende telefonda konuşmuştum daha yeni hiç gelme dedi haftaya perşembe dedi ama biz çarşamba gideriz gebelik testleri aldım bende ne olur ne olmaz diye 3 tane arada yaparım diye bide folik asit aldımGittim muayene etmek istemiorum daha çok yeni dedi 30 marta randevu verdi kalp atışını falan duyarız dedi. Ek vitamin verdi huzursuz bacak sendromum var çünkü uyutmuo beni. Sadece eşim dediki doktora gitmeden tekrar bi beta baktıralım dedi tamam dedim bende o benden beter korkuo garibim
Sen doktora gitmeden tekrar beta baktırıcakmısın
İyi yapmışsın hadi bakalım hayırlı haberlerleBilmiyorum aslında çok baktırmak istemiyorum bende telefonda konuşmuştum daha yeni hiç gelme dedi haftaya perşembe dedi ama biz çarşamba gideriz gebelik testleri aldım bende ne olur ne olmaz diye 3 tane arada yaparım diye bide folik asit aldım
İnşAllahİyi yapmışsın hadi bakalım hayırlı haberlerle
Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alırsın inşAllahşimdi doktordan geliyorum . Adet in ilk gününden itibaren 12. Günüm . Yumurtalar 10 mm pazar gününe kadar 4 gün boyunca tekrar femara kullan dedi. Pazar günü tekrar bakılacak. Rahim duvarımda 6mm imiş. Pazar gününe kadar degişir birde çatlatma iğnesi yüksek oranda hcg yani östrojen içerdiği için yükseltir onu dedi . Hakkımda hayırlısı 5. Senem bu
İnşAllah güzel haberler alırsınız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sonucu yazın lütfenA Asdiyorki akademi1994 hayırlı olsn oncelikle ikiniizede klomen kullandım bu ay ve ovitrelle nin 15.gününe girdim bugun..aynı zamanda 1haftadır da progestan verdi doktorum ama bir haftadır siddetli kasık agrım var ha oldum olacam derken bugunde olmadım..benim ilk catlatma iğnem oldu bu..1.5senelikte evliyim bende cok hüsrana erdiğm için bekleme taraftarıydım bana umut oldunuz simdi..,☺
Dayanamadım kan verdim 1saate belli olurİnşAllah güzel haberler alırsınız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sonucu yazın lütfen
165.5 cıktı beta canım ,İnşAllah güzel haberler alırsınız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sonucu yazın lütfen
Tebrikleeer canım hayırlı olsun165.5 cıktı beta canım ,
Tesekkur ederim canımTebrikleeer canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah165.5 cıktı beta canım ,
Amin hepimize inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Hayırlısı olsun inşAllah sizde bu ay sevinirsiniz inşAllah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bizde 15 aydır istiyoruz ancak hiç gebelik olmadı 2,5 senelik evliyim. Bende pko var hormonlar normal sadece ultrasonda görünüyorlar. Bu ay femaraya başladım günde iki defa arka arkaya aldım, sağda ve solda birer adet yumurta oluştu çatlatma iğnesini salı günü oldum çok bir ağrı akıntı oluşmadı gün aşırı deneme önerdi bakalım
İnşallah cnm Sizlerin tedavi süreci nasıl gidiyorHayırlısı olsun inşAllah sizde bu ay sevinirsiniz inşAllah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum