Günaydın bu arada canımGünaydınn bel ağrın geçtimi
VavvvvvvvvGünaydın bu arada canım
Ayyy çok sevindimmmmm hayırlı olsuun sağlıkla kucağına all inşAllahGünaydın bu arada canım
Hayırlısı canım ya yarın kan veririm o zaman net çıkar buna güvenmiyorum benAyyy çok sevindimmmmm hayırlı olsuun sağlıkla kucağına all inşAllah
Ay hadi inşAllahHayırlısı canım ya yarın kan veririm o zaman net çıkar buna güvenmiyorum ben
En iyisi kan vermek galiba böylede sevinsemmi sevinmesemmi diye arada kalmışssındırHcg yaptım silik bile çıkmadı yok yani adeti beklicem artık
Aynen öyle oldu valla. Yarında olmazsam sabah işte gidip vericem canım en iyisi kafamdan da atarım.En iyisi kan vermek galiba böylede sevinsemmi sevinmesemmi diye arada kalmışssındır
Hadi inşAllahHayırlısı canım ya yarın kan veririm o zaman net çıkar buna güvenmiyorum ben
Günaydın canım,Hadi inşAllah
Hadi ya ben de çift çizgiyi görünce bi sevinmiştim hayırlısı olsun canını sıkma çok sıkma doğrusuGünaydın canım,
Gerek kalmadı yarım saat önce ağrı ile uyandım dedim geliyor ve geldi. Bu ayda olmadı hayırlısı bakalım
İyimisin bi skntı yok inşAllah?Günaydın canım,
Gerek kalmadı yarım saat önce ağrı ile uyandım dedim geliyor ve geldi. Bu ayda olmadı hayırlısı bakalım
Valla bende sevinmiştim ama kısmet değilmiş demek ki artık gelecek aya nasip. Valla alıştım sanırım artık ya sadece regl ağrım çok oldu o canımı sıktıHadi ya ben de çift çizgiyi görünce bi sevinmiştim hayırlısı olsun canını sıkma çok sıkma doğrusu
Çok ağrım oldu canım ya aşırı kasık bel şimdi daha iyiyim sen nasılsın var mı bir gelişmeİyimisin bi skntı yok inşAllah?
Merhaba Butesti kaçıncı gün yaptınız acaba?Canım günaydın sabah idrar ile yaptım maalesef negatif silik bile çıkmadı
Dün yani iğnenşn 19.günü yaptım. Zaten bugün regl oldum yani iğnenin 20.günüde olunabiliyormuş onu öğrendim. Yok hiç silik bile çıkmadıMerhaba Butesti kaçıncı gün yaptınız acaba?
Bir de hiç 1 kaç saat sonra baktınız mı silik çizgi oluşmuş mu diye merak ettim
Hayırlısı olsunDün yani iğnenşn 19.günü yaptım. Zaten bugün regl oldum yani iğnenin 20.günüde olunabiliyormuş onu öğrendim. Yok hiç silik bile çıkmadı
Çok geçmiş olsun amaan çok takma çözümü olmayan bi derdimiz yok bunada şükürÇok ağrım oldu canım ya aşırı kasık bel şimdi daha iyiyim sen nasılsın var mı bir gelişme
Amin inşallah. Yok canım testte çıkmadı lh da silikleşme oldu.Hayırlısı olsunsonraddan testi attınız mı peki siliklişme falan oldu mu saatler sonra
Amin canım amin aynen öyle tabi ki.. Elbet olur biir gün Allah nasip ettiyseÇok geçmiş olsun amaan çok takma çözümü olmayan bi derdimiz yok bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?