Hakında hayırlısı olsun inşallah canım bu süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum hiçbir zaman ümitini kesme rabim bekletir ama sonunda en güzel şekilde nasip eder bendede polikist Oliver vardı 1 buçuk yıl beli süreçler den çektim ama sonunda rabim nasip etti şükür 22 haftalık hamileyim inşallah saglıklı bir şekilde kucagıma almayıda nasip eder sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallahHerkese merhaba, pkostan dolayı kilo problemim var. 1 yıldır çocuk deniyoruz sonrasında doktora gitmeye karar verdim. Femaraya başladık ocak ayında ve her geçen ay daha iyiye gittiğini söyledi. İlk defa bu sefer çatlatma iğnesi vericem dedi. 14 nisan adet başlangıcımdı ve sonrasında 27 nisanda ovitrelle vurdum. Beklemedeyim bana 15 mayısta test yapmamı söyledi doktor bugün iğnenin 14. günü bekliyorum dediği tarihi ama sabırsızlanıyorum da. Forumdan daha erken yapanları okudum ama cesaret edemiyorum negatif çıkarsa diye de. Acaba 14. Günü yapınca kesin sonuç veriyor mu yoksa doktorun dediği 18. Günü mü beklemeliyim
Bence en mantıklısı kan testi yaptırmak. Bu arada çatlatma iğnesi yumurtanız kaç mm iken yapıldıHerkese merhaba, pkostan dolayı kilo problemim var. 1 yıldır çocuk deniyoruz sonrasında doktora gitmeye karar verdim. Femaraya başladık ocak ayında ve her geçen ay daha iyiye gittiğini söyledi. İlk defa bu sefer çatlatma iğnesi vericem dedi. 14 nisan adet başlangıcımdı ve sonrasında 27 nisanda ovitrelle vurdum. Beklemedeyim bana 15 mayısta test yapmamı söyledi doktor bugün iğnenin 14. günü bekliyorum dediği tarihi ama sabırsızlanıyorum da. Forumdan daha erken yapanları okudum ama cesaret edemiyorum negatif çıkarsa diye de. Acaba 14. Günü yapınca kesin sonuç veriyor mu yoksa doktorun dediği 18. Günü mü beklemeliyim
Anım bugün iğne gününü de sayarsam 15.gün dayanamadım test yaptım iğnenin etkisi olabilir mi ?Canım benim bugün 15. Gün net pozitif çıktı inanki hiç ummadığın anda o pozitif geliyor
Hayır canım pozitifsinAnım bugün iğne gününü de sayarsam 15.gün dayanamadım test yaptım iğnenin etkisi olabilir mi ?Eki Görüntüle 3433772
Teşekkür ederim ama kan testini vermeden inanamayacağım galiba bi kaç konuda okudum etkisi sürebilir diyorHayır canım pozitifsinçok mutlu oldummm
Yok canım ya bu kadarda değil kesinlikle gebesinTeşekkür ederim ama kan testini vermeden inanamayacağım galiba bi kaç konuda okudum etkisi sürebilir diyor
İnşallah canım inşallahhhYok canım ya bu kadarda değil kesinlikle gebesin
Canım bende çatlatma iğnesi olacağım pozitif misin hamile misin yaniTeşekkür ederim ama kan testini vermeden inanamayacağım galiba bi kaç konuda okudum etkisi sürebilir diyor
Evet canım 5 haftalığız çok şükür :)Canım bende çatlatma iğnesi olacağım pozitif misin hamile misin yani
Ahhh çok şükür rabbim bizlere de nasip etsin hamilesin duan kabul olur bize de dua et bu mübarek zilhicce günlerinde lütfen….Evet canım 5 haftalığız çok şükür :)
Ayın üçünde ovitrelle vuruldum bugun adet olmak gerekiyor test yaptım negatif ama doktora göre yarın test yapmalıydım. Ben bu sonuçtan sonra pozitife döneri düşünemiyorumCanım benim bugün 15. Gün net pozitif çıktı inanki hiç ummadığın anda o pozitif geliyor
Döner canım üzülme 9 . Gün benim fenerle görünürdü ancak sonrada bakmadım 15. Güne kadarAyın üçünde ovitrelle vuruldum bugun adet olmak gerekiyor test yaptım negatif ama doktora göre yarın test yapmalıydım. Ben bu sonuçtan sonra pozitife döneri düşünemiyorum
Geç gördüm canım kusura bakma normal silik çıkması ne durumdasın umarım pozitiftir :)Ahhh çok şükür rabbim bizlere de nasip etsin hamilesin duan kabul olur bize de dua et bu mübarek zilhicce günlerinde lütfen….
bide ben 6 haziranda perşembe gün iğne oldum bugün pazar gecesi silik çizgi çıktı ne acaba
Beta 200 e kadar sağlıklı ilerledi sonra birden 30 lara düştü kanamam da yok bilmiyorum ne olacakGeç gördüm canım kusura bakma normal silik çıkması ne durumdasın umarım pozitiftir :)
Bi doktora görün istersen üzülme herşeyde vardır bir hayırBeta 200 e kadar sağlıklı ilerledi sonra birden 30 lara düştü kanamam da yok bilmiyorum ne olacak
Merhaba. Ben de dün femara ya başladım sabah saat 7 de akşam saat 7 kullanıyorum cuma günü kontrolüm var. Nasıl bir süreç acaba bilginizi paylaşabilir misiniz.Herkese merhaba, pkostan dolayı kilo problemim var. 1 yıldır çocuk deniyoruz sonrasında doktora gitmeye karar verdim. Femaraya başladık ocak ayında ve her geçen ay daha iyiye gittiğini söyledi. İlk defa bu sefer çatlatma iğnesi vericem dedi. 14 nisan adet başlangıcımdı ve sonrasında 27 nisanda ovitrelle vurdum. Beklemedeyim bana 15 mayısta test yapmamı söyledi doktor bugün iğnenin 14. günü bekliyorum dediği tarihi ama sabırsızlanıyorum da. Forumdan daha erken yapanları okudum ama cesaret edemiyorum negatif çıkarsa diye de. Acaba 14. Günü yapınca kesin sonuç veriyor mu yoksa doktorun dediği 18. Günü mü beklemeliyim
Merhaba. Ben de dün femara ya başladım sabah saat 7 de akşam saat 7 kullanıyorum cuma günü kontrolüm var. Nasıl bir süreç acaba bilginizi paylaşabilir misiniz.
Evet ilk defa bu ay kullandım.Merhaba ilk defa mi kullaniyosunuz