-
- Konu Sahibi sudevarakli
Ayy çok teşekkür ederimBende 31 ekimde vurdum ovirelleyi öncesinde femara kullandım solda 21mm sağda 18mm yumurta olduğunu söyledi doktorum. Bana 17.gün test yapabilirsin dedi dayanabilirsem bekleyeceğim. 1.5 senedir deniyorum geçen ayda aynı şekilde tedavi gördüm olmadı. Geldim gittim test yaptım kendimi dinledim e olmayınca da hayal kırıklığı. Bu ay daha sakinim daha bilinçliyim Allahtan. Kasık ağrısını sık yaşıyorum ama en azından kesin hamileyim diye kendimi umutlandırmıyorum ilaçtan olabileceğini biliyorum. 17 kasım test günü umarım olur da heyecanıma ortak olursunuz. Sevgili onbirmayıs farklı başlıklardan mesajlarını sürecini okudum tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın umarım darısı bana :))))
Ya surda kafam karıştı en son ilişki cuma oldu yumurta cumartesi catladiysa bizim diğer ilişkimiz pazartesi oldu bu durumda 24 saat yaşıyorsa yumurta biz o 24 saati kaçırmış olduk mm kaç sormadım açıkçası güzel gelişmiş dedi sadeceİğne öncesi veya sonrası ne zaman çatlamış bi önemi yok. Önemli olan çatlamasıkontrolde kaç mm dedi yumurtanın boyutuna
Haftasonu niye değerlendirmedinYa surda kafam karıştı en son ilişki cuma oldu yumurta cumartesi catladiysa bizim diğer ilişkimiz pazartesi oldu bu durumda 24 saat yaşıyorsa yumurta biz o 24 saati kaçırmış olduk mm kaç sormadım açıkçası güzel gelişmiş dedi sadece
Aslında yumurtlama pazar gorunuyordu takvimde igneyide pazar sabahı yaptırdı ama garip bir şekilde cumartsi acayip ağrım oldu bende ogunmu çatladı acaba diye yazdım doktora ama doktor verdiğim şekilde devam edin tedaviye dediHaftasonu niye değerlendirmedin
Biraz eksik bilgilendirme olmuş
Güzel gelişmiş de kaç mm olmuş birşey demedi mi
Çatlamayı nasıl anladın veya anladın mı
Bir dolu bir boş yapmak gerektiği söyleniyor
İğne tedavilerinde falan takvimi bırak artık o yanıltırAslında yumurtlama pazar gorunuyordu takvimde igneyide pazar sabahı yaptırdı ama garip bir şekilde cumartsi acayip ağrım oldu bende ogunmu çatladı acaba diye yazdım doktora ama doktor verdiğim şekilde devam edin tedaviye dedi
3 gün kala öğrendim çok silik çizgiydi ama.Bakalım 6 gün kaldı sen regli ye kaç gün kala ogrenmistin
Senin yumurtaların kaç cm di en son ve neden çatlayka iğnesi kullanmadın kuzu3 gün kala öğrendim çok silik çizgiydi ama.
Ertesi gün kan verdim 2 gün kala. 80 küsür çıkmıştı beta.
Ama ben iğnesiz denedim 14.gün reglim gelecekti emindim. 11.gün idrarla öğrenmiş oldum.İğneyle durum farklı oluyor.
İğneyle denemem olmuştu 2 kez ama tutmadı. Bi daha bi daha 500 lira vermicem yeter dedim çünkü çatlama sorunum yok ki. Bazısı kist oluyor mesela çatlama sorunu oluyor adeti gecikiyor falan. Onlara iğne şart. Ama ben tedavisiz de 14.gün yumurtlardım hep. Adetlerim düzenliydi. Sadece doktor iğne vermeyi alışkanlık edinmiş diye düşündüm bu tarz ilaç tedavilerinde. Doktora sordum o da onayladı iğne istemedim. Kontrolde 24 mm di. Ovülasyon testi yapıyordum zaten. Ertesi gün çatladı. Hamile kaldım.Senin yumurtaların kaç cm di en son ve neden çatlayka iğnesi kullanmadın kuzu
Artık testleri bırak iğnedeki beta hcg yüzünden hep pozitif çıkacak kafan karışırBen ctsi çatlatma iğnesi vurdum şimdi yumurtlama pozitif hala normalmi
Bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur 1 saat sonra ben de vurulacağımArtık testleri bırak iğnedeki beta hcg yüzünden hep pozitif çıkacak kafan karışır
Bende klomen kullandim 7 kasinda catlatma ignesi oldum haftaya sali benimde regl gunum insallah olmayiz. Olur bu ay zaman gecmiyo bi türlü birlikte bekleyelim olur mu ikimizin ki yakinmis önce sen al güzel haberi sonrada brn insallahBakalım 6 gün kaldı sen regli ye kaç gün kala ogrenmistin
Daha cok erken ama niye yaptin simdi asla dogru sonuc vermez ki bosuna kendini üzme beklw biraz dahaDayanamadım yaptım bugün erkeN testlerden negatif
Rabbim sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda beklediğini hayırla sağlıkla ve en önemlisi kolaylıkla versin inşaAllahBana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur 1 saat sonra ben de vurulacağım
Yumurtan kaç mm dediİğneyi aldım ama vurulmadim nerden vurim tam olarak
iki tane olmuş sağda ve sol da ama çoğul gebelik bize lazım olmadığı için 1 tane dedi o kaç cm dedim 2 cm dediYumurtan kaç mm dedi
Önce onu bi söyle umarım çok küçük değildir