-
- Konu Sahibi sudevarakli
15 gün kadar yapmıcmÇok erken yapıyorsunuz biraz sabredin varsa da çıkmaz
Görüntüsüne bakabilir miyimSabırlı olamadim kan verdim 1.33 çıktı 11 gün sizce yukselirmi
Görüntüsüne bakabilir miyim
Küçüktür mü yazıyor eşittir mn
Nasil yaniGörüntüsüne bakabilir miyim
Küçüktür mü yazıyor eşittir mi
Görüntü gelmedi
Görüntü gelmedi
Görüntü gelmedi
Maalesef yok.. Ama neyse 1,33 çok belirsiz bir rakam. 5 üzeri çıkmalıydı
Şimdi attimMaalesef yok. Yüklenmemiş. Ama neyse 1,33 çok belirsiz bir rakam. 5 üzeri çıkmalıydı
Adet olmazsanız bir daha kan verinŞimdi attim
Ben bunu burada kimseye anlatamadım. Kimse de beni anlamadı. Adetinize 12 gün kalmış olabilir mi hiç ? Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet başlar döllenme yoksa.Normalde iğneden kac gun sonra adet olunur benim adettime 12 gun var
Bu kişiden kişiye değişiyor. İlla 14 gün sonra regl olunacak diye bişey yok. Misal ben vurdum iğnemi yine 28 günde 1 olduğum gibi tam gününde regl oldum. Bu kişilerin hormon yapısına yediği besinlere göre değişkenlik gösterebiliyor.Ben bunu burada kimseye anlatamadım. Kimse de beni anlamadı. Adetinize 12 gün kalmış olabilir mi hiç ? Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet başlar döllenme yoksa.
Bu bilimsel bir bilgidir. Doktorlar da bunu savunur.
Siz de 20 ekimde iğne oldum demişsiniz. Tahminen iğnenin 16.günü adetinizin gelmesi gerekir. 1-2 gün oynar. Ama Şuan adetinize 12 gün kalmış olamaz. 5-6 Kasım gibi adet olmanı beklenir gebelik yoksa.
Ben de 28 günde bir regl oluyorum ama iğneyi döngünün 11.gününde vuruldum ve 16.gün adetim geldiBu kişiden kişiye değişiyor. İlla 14 gün sonra regl olunacak diye bişey yok. Misal ben vurdum iğnemi yine 28 günde 1 olduğum gibi tam gününde regl oldum. Bu kişilerin hormon yapısına yediği besinlere göre değişkenlik gösterebiliyor.
Benimde geçen ay 11 günde vuruldu. Bu ay 12.günde vuruldu araya pazar girdi diye. Bakalım bu sefer tutacak mıBen de 28 günde bir regl oluyorum ama iğneyi döngünün 11.gününde vuruldum ve 16.gün adetim geldi
36 saat sonra çatladı dersek
Yani döngümün 28.gününde.
Aynı şeyden bahsediyoruz.
Kaç mm de vuruldunuzBenimde geçen ay 11 günde vuruldu. Bu ay 12.günde vuruldu araya pazar girdi diye. Bakalım bu sefer tutacak mı
2 yumurta oluşmuştu. Sağda 22 mm çatlamak üzereydi iğnesizde çatlar dedi Dr. Ama solda ki de 22 mm di ona her halükarda iğne yapmak lazım dedi. Yaptırdık beklemedeyimKaç mm de vuruldunuz
Ayrıntılı olarak konu açtım fakat cevap alamadım. Aşağı bıraktım linki yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa?Kaç mm de vuruldunuz