Femara ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

İğneden dolayı maalesef ovülasyon testleri pozitif çıkıyor kızlar. Bizzat denedim.
Ben femarayla hamile kaldım ama iğne olmadım.
İğne olmamayı siz mi doktora teklif ettiniz acaba
İlk aşılamamda klomen ve iğne vermişti doktor şimdi femara verdi nasıl bir yol izleniyor izleyecek bilmiyorum

İğne olmamayı siz mi doktora teklif ettiniz acaba
İlk aşılamamda klomen ve iğne vermişti doktor şimdi femara verdi nasıl bir yol izleniyor izleyecek bilmiyorum
Kontrolde 24 mm olduğunu söyledi ovitrelle yazıyorum dedi. Bu sefer iğne denemesem olmaz mı dedim tamam olur o zaman gün aşırı ilişki olsun dedi.
Ben öyle istedim doktorum da onayladı.
Ama benim normalde çatlama sorunum yok.
Kimisinde çatlamayıp kist yapıyormuş.

bende 24nde oldum famera ve ovitrelle kullandım. 7 sı 8 ı gıbı test verecegım

yaa matematıgını bende oturtamadım suann kafamda, pekı bende bısy sorabılır mıyım, 24 nde asılama oldum. normalde 7 8 gıbı test vermem gerekıyor fakat adetıme de 4 gün var görünüyor. kullandıgım ılaclar ve vuruldugum ıgne sebebıyle adetımde zaten gecıkme yasanması olaganbır durum mudur yoksa gecıkme yasarsam bu gebelıgın habercısı olabılır mı ?

Görünen durumu boşverin.
Aşılama süreci nasıl bilmiyorum ama döllenmesi tutunması falan derken bence aşılama tarihinden 14 gün sonra test yapsanız olur gibi ama sadece fikrim bu. Aşılama süreci nasıl işliyor hiç bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba
Femara kullanıp regli uzayan var mı
Bugün reglimin 9.günü hala devam ediyor üstelik lekelenme gibi de değil daha fazla.
Bugün yumurta kontrolü için gittim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Geçmezse hatırlat dedi.
Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda.
Normal midir ilk defa başıma gelince çok kaygilandim

Benim hiç böyle birşey başıma gelmedi bilemedim

Merhaba bisey sorcam bugün ignenin 14 günü dün kan verdim 0.13 düşmüş sıfirlanip tekrar yükselme olurmu acaba hiç adet belirtim yok sadece çok fazla sulu akintim bide göğüs ağrım var
Yani bilemiyorum ki
Gebelik olsaydı yüksek çıkardı. Yüksekten kastım 5 olur 6 olur veya 10 olur gibi ama 0 olmazdı herhalde inanın bilmiyorum. İğne ile hamile kalmadım. Kaçıncı gün kaç çıkmalı hiçbir fikrim yok. Hayırlısı olur inşaAllah

Teşekkürler

Dünden beri bulantim var bugünde kustum 15ci günüm acayip rahatsız oluyorum

Bende femara kullandım bende de uzamıştı doktorum hatta diğer adetlerimden farklı olacağanı söylemişti kötü bişey değildir söylediğine göre

Merhaba bende femara kullandım cumartesi doktora gittim 1 yumurta solda gelişmiş dedi yinede ovitrelle verdi sonra hastaneden çıktım ve bütün gün kasik ağrısı yaşadım doktoruma olabilirmi dedim çatlama sırasında ağrı olur dedi ama bana pazar günü iğneyi yapmamı söyledi yani en son cuma iliski olmuştu bugün pazartesi hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı vs bence cumartesi çatladı ve 24 saat geçti bu ayda olamayacak sizden yaşayan varmı bu durumu çatlatma iğnesi öncesi çatlayan

İğne öncesi veya sonrası ne zaman çatlamış bi önemi yok. Önemli olan çatlaması kontrolde kaç mm dedi yumurtanın boyutuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…