- 22 Mayıs 2021
- 169
- 40
Burada okuduklarımda hamilelikte bazıları o sancıları olmuş sen dikkat et yine de inşallah güzel haberler alırsınHyyr dün pempe akıntım oldu şeffaf ile sabah kalktım kahreverngi camur gibi akntm var hala adet olmadım ama kasık agrım ve sancım var
Kanım 1.54 cıktıBurada okuduklarımda hamilelikte bazıları o sancıları olmuş sen dikkat et yine de inşallah güzel haberler alırsın
Değer düşük canım normalde bildiğim kadarıyla 5 üzeri hamilelik var oluyor bence yarında tekrarla kan testiniKanım 1.54 cıktı
Adet günüm bugun ama hala yok kan kahverengi akıntıö var oda peçete silince görüyorumDeğer düşük canım normalde bildiğim kadarıyla 5 üzeri hamilelik var oluyor bence yarında tekrarla kan testini
anladım canım inan bu ikisininde belirtisi olabiliyor kısmet artık bekleyip göreceksin bence yarında bi kan ver canımAdet günüm bugun ama hala yok kan kahverengi akıntıö var oda peçete silince görüyorum
Cok affedersin cnm ama böle lekeler geliyor dün akşamdan beri anlamdımanladım canım inan bu ikisininde belirtisi olabiliyor kısmet artık bekleyip göreceksin bence yarında bi kan ver canım
adet kanaman normalde hemen sökülüyor mu bazen böyle olduğu zaman oluyor mu canım bence birazcık sabret yarında bi test ver ünşallah güzel haberler alırsın 5 üzerine çıkarCok affedersin cnm ama böle lekeler geliyor dün akşamdan beri anlamdım
İşllah cnm dua et bana hala normal adet olmadımadet kanaman normalde hemen sökülüyor mu bazen böyle olduğu zaman oluyor mu canım bence birazcık sabret yarında bi test ver ünşallah güzel haberler alırsın 5 üzerine çıkar
Akşam lekelnirdim sabah sökülürdü şimdi yok erken gebelik testi kullansam çıkarmı acabaİşllah cnm dua et bana hala normal adet olmadım
kanda çıkmadıysa erkwn gebelik testinde çıkmaz daha canım önce kanda yükselmesi lazım sen kanda takibe devam et her zaman dua ediyorum canımAkşam lekelnirdim sabah sökülürdü şimdi yok erken gebelik testi kullansam çıkarmı acaba
Kanda 1.54 cıktıkanda çıkmadıysa erkwn gebelik testinde çıkmaz daha canım önce kanda yükselmesi lazım sen kanda takibe devam et her zaman dua ediyorum canım
İşte düşük canım değerin 5 üzeri olunca hamilelik sayılıyormuş ama burada birisinde okumuştum önce böyle çıkıp sonra takrar yaptırdığında 5 üzeri çıkmıştı çok erken yakalamışım diye yazmıştıKanda 1.54 cıktı
İşllah benimidse yükselirİşte düşük canım değerin 5 üzeri olunca hamilelik sayılıyormuş ama burada birisinde okumuştum önce böyle çıkıp sonra takrar yaptırdığında 5 üzeri çıkmıştı çok erken yakalamışım diye yazmıştı
İnşallah canım yarın olsun hayır olsun inşallahİşllah benimidse yükselir
Sende durum nasılİnşallah canım yarın olsun hayır olsun inşallah
Yine bu ayda devam ediyoruz canım klomen kullanıyorum şimdi haftaya perşembe yumurta takibine gidecegim iğne verecek guatr var dedi dün doktor bugün dahiliyeye gittim hiçbişeyin yok dedi doktorSende durum nasıl
İşllah cnm klomenı doktor cıkardı dimiYine bu ayda devam ediyoruz canım klomen kullanıyorum şimdi haftaya perşembe yumurta takibine gidecegim iğne verecek guatr var dedi dün doktor bugün dahiliyeye gittim hiçbişeyin yok dedi doktor
Anlamadım canım doktor yazdı klomeniİşllah cnm klomenı doktor cıkardı dimi
Canım ne durumdasın varmı birşeyler tekrar kan verdin miİşllah cnm klomenı doktor cıkardı dimi
Anlamadım canım doktor
Cuma günü vercm diye düşünüyorum kanamam var cok az adet kanı gibi bilemiyorum artık kan versem mi vermesem mi diye adet kanamam var gibi ama peçete silerken odaCanım ne durumdasın varmı birşeyler tekrar kan verdin mi