Yogun bir kanma degil oda bilemedim yarın vercm kan dün verdim 1.54 cıktı ihtalmal varmı yokmu diye yükselme ihtimali yarın vercm tekrar bakcm deger yükselmiş mi yoksa dahada mi düşmüş bu al olmadıysa tekrar gdecn muayene ne zor sürec Allahım hem yıkıcı hem zorCuma günü vercm diye düşünüyorum kanamam var cok az adet kanı gibi bilemiyorum artık kan versem mi vermesem mi diye adet kanamam var gibi ama peçete silerken oda
Çok zor bir süreç canım kendini strese sokma hiç güzel düşün güzel olsun inşallahYogun bir kanma degil oda bilemedim yarın vercm kan dün verdim 1.54 cıktı ihtalmal varmı yokmu diye yükselme ihtimali yarın vercm tekrar bakcm deger yükselmiş mi yoksa dahada mi düşmüş bu al olmadıysa tekrar gdecn muayene ne zor sürec Allahım hem yıkıcı hem zor
İşllahÇok zor bir süreç canım kendini strese sokma hiç güzel düşün güzel olsun inşallah
Cok affedersin cnm ama böle lekeler geliyor dün akşamdan beri anlamdım
Bendede 3 cm var demisti bu ay attim diye düşünüyorum cunku adete 5 gun kala 3 gun lekelenme sonrada adet oldum ilk defa olmusdimBende adet oldum galiba pempe sulu akıntım
Galiba yumurtam catlma ignesi ile catlamadı kist oldu büyük bir kan parçası attım adetle birlikte catlma ignesi oldum zamn 26 santimdi yumurta ozmn catlma ignesi yaptıÇok zor bir süreç canım kendini strese sokma hiç güzel düşün güzel olsun inşallah
Olabilir canm maalesef bazen kist yapıyor bende geçen ay öyle olmuştum bnden hiçbirşeyde gelmedi sökemedim hakkında hayırlısı canım sıkma canını pes etme inşallah Allahın izni ile hepimiz güzel haberler alırızGaliba yumurtam catlma ignesi ile catlamadı kist oldu büyük bir kan parçası attım adetle birlikte catlma ignesi oldum zamn 26 santimdi yumurta ozmn catlma ignesi yaptı
Aynn iyiki attım ama cok pis sancı yapıyorduOlabilir canm maalesef bazen kist yapıyor bende geçen ay öyle olmuştum bnden hiçbirşeyde gelmedi sökemedim hakkında hayırlısı canım sıkma canını pes etme inşallah Allahın izni ile hepimiz güzel haberler alırız
aynen canım ben geçwn ay ilk defa 45 50 günü gördüm sökemedimde baya hastahaneye taşındım yaAynn iyiki attım ama cok pis sancı yapıyordu
Ben sancılarımdım baya sabah 5te kalktım lavoba kendi kendine düştü parça parça en son büyük parça düştü sancı düştüaynen canım ben geçwn ay ilk defa 45 50 günü gördüm sökemedimde baya hastahaneye taşındım ya
SancBen sancılarımdım baya sabah 5te kalktım lavoba kendi kendine düştü parça pa büyük parça düştü sancı düştü
Sancıda durduBen sancılarımdım baya sabah 5te kalktım lavoba kendi kendine düştü parça parça en son büyük parça düştü sancı düştü
Sende durumlar nasıl canımBendede 3 cm var demisti bu ay attim diye düşünüyorum cunku adete 5 gun kala 3 gun lekelenme sonrada adet oldum ilk defa olmusdim
Nolsun cnm adeti bekliyorum yarin günüm sen naptın cnmSende durumlar nasıl canım
Bende bugün doktora gittim yumurta kontrolüm vardı ama sağdaki yumurta 36 santim olmuş kist olmuş dedi iğne vermedi ovülasyon testi aldım onun ile kontrol edecegim bu ayda böyle geçecek belli kiNolsun cnm adeti bekliyorum yarin günüm sen naptın cnm
Hadi yailac falan verdimi yoksa vucut atar dedimiBende bugün doktora gittim yumurta kontrolüm vardı ama sağdaki yumurta 36 santim olmuş kist olmuş dedi iğne vermedi ovülasyon testi aldım onun ile kontrol edecegim bu ayda böyle geçecek belli ki
yok vermedi ilaç felan sadece estradiakl e2 değerime bakmak istedi 250 üzeriyse çalışan kist oda iyi bizim için dedi benim değer 450 çıkmış sonrada arayacaktı aramadı doktor pazartesi arar büyük ihtimal ileHadi yailac falan verdimi yoksa vucut atar dedimi
Kacinci gunbaktirdim e2 eyok vermedi ilaç felan sadece estradiakl e2 değerime bakmak istedi 250 üzeriyse çalışan kist oda iyi bizim için dedi benim değer 450 çıkmış sonrada arayacaktı aramadı doktor pazartesi arar büyük ihtimal ile
10 veya 12. Gün gibiydi yapmıştı dünde aradı doktor çok iyi dedi çalışıyor kistte olsa değerlendirecgz beklediğimden çok iyi dedi 1 gün ara ile ilişki önerdi kafam karıştı birazcık bakalım bekleyip görecegiz canımKacinci gunbaktirdim e2 e
Bende femara ya ara verdim kistten sonra ama denemeler devam10 veya 12. Gün gibiydi yapmıştı dünde aradı doktor çok iyi dedi çalışıyor kistte olsa değerlendirecgz beklediğimden çok iyi dedi 1 gün ara ile ilişki önerdi kafam karıştı birazcık bakalım bekleyip görecegiz canım
Bu ay bende hiç ilaç kullanmadım ovülasyon testi yaptım sadece ama ondan da pek birşey anlamadım bakalım kısmet valla artık bir yerden sonra salıyor insan bir ara geliyor ağlıyorum sonra yine ayağa kalkmam lazım diyorum devam ediyorum.Allahım hepimizi aydınlığa çıkarsın inşallahBende femara ya ara verdim kistten sonra ama denemeler devam