Merhaba şuan ne durumdasiniz01.03 iğnenin 4. Günü çok ağrım oldu afedersiniz totomun içine bile ağrı vurdu korktum acilde kan verdim kanamam bişeyim yoktu değerim 15.53 çıktı iğnenin etkisi biliyorum ama umut işte böle bişey acaba yükselirmi. 4 sene hep negatifi gördüm hep 1.20ler falan yalanda olsa yüksek değer görmek sanki güç verdi bana
Bugün 8. Gün bitiyor sabah erken test yaptım hayalet gibi testi açıp ışıkla falan bakarsan bi gölge belki görürsün görmezsin negatif işte bilmiyorum bi kan versemmi diye düşüyorum çok erken vücuttan atmışım gibi düşünüyorum iğneyi bence tutmadıMerhaba şuan ne durumdasiniz
Merhaba yorumlarınızı okudum son durumunuz nedir acaba kan verdiniz mi?Bugün 8. Gün bitiyor sabah erken test yaptım hayalet gibi testi açıp ışıkla falan bakarsan bi gölge belki görürsün görmezsin negatif işte bilmiyorum bi kan versemmi diye düşüyorum çok erken vücuttan atmışım gibi düşünüyorum iğneyi bence tutmadı
8. Günün gecesi verdim 1.20 negatif ama kasığımda ağrım devam ediyor bugün 10. Gün cumartesi sabah doktora gidicem 12. Gün olmuş olcakMerhaba yorumlarınızı okudum son durumunuz nedir acaba kan verdiniz mi?
Yeni güncellemeMerhaba yorumlarınızı okudum son durumunuz nedir acaba kan verdiniz mi?
Son durum nedir merak ettim :)Yeni güncelleme
Bi doktora gittim 12. Günü yumurta çatlamış içinde kan var kist gibi duruyor geç döllenmede olabilir falan dedi bayada moralimi bozdu adet olmam için tarlusal verdi ama almadjm kesinlikle kendi doktoruma gidicem
Bugün 13. Gün sabah ilk idrarla test yaptım çift çizgi çıktı normalde 6. Günden itibaren hep negatifti testlerim 13. Gün sabahı çift çizgiyi gördüm öok korkuyorum kan vermeye tutmuş olamsını çok istiyorum ama kist çokmkafamı karıştırdı çatlayan yumurta neden kist olsun neyse bugünkü güncellemem hu şekilde gücümğ toplayanilirsem kan vericem erken gebelik testimi resmini bırakıyorum tülün yanında elimde olan resim ilk yaptığımda 10 dakika içinde çıkmış hali diğer 2 si sonrasında ki rengi sağlıklı kalın devam edicem
Sanırım hamileyimSon durum nedir merak ettim :)
merhaba bende şuan aynı süreçlerden geçiyorum merak ettim bugün gidebildiniz? inşallah mutlu güzel olumlu haberler almışsınızdırSanırım hamileyim
10.03 = 0,92
11.02 = 6,38
12.03 = 10,14
Tarih ve beta hcg bu şekilde şuanda artık dayanabilirsem cuma günü vericem inşallah yükselir
Sanırım düşükle sonuçlanıcak 10,14 den 2 gün sonda 5,76 ya düştü kanamam yok henüz doktor düşer dedi yükselmesi bi ihtimal verdi ama zannetmiyorum çok üzgünüm kan vermeye cesaretim yok akıntım var ama kanama yok ara ara ağrım oluyor kasıklarımdamerhaba bende şuan aynı süreçlerden geçiyorum merak ettim bugün gidebildiniz? inşallah mutlu güzel olumlu haberler almışsınızdır
Canım şimdi gördüm senin durumunu inşallah Herşey yolundadır var mı bir sonuç ?Sanırım düşükle sonuçlanıcak 10,14 den 2 gün sonda 5,76 ya düştü kanamam yok henüz doktor düşer dedi yükselmesi bi ihtimal verdi ama zannetmiyorum çok üzgünüm kan vermeye cesaretim yok akıntım var ama kanama yok ara ara ağrım oluyor kasıklarımda
Dün tekrar kan verdim 3,47 ye düşmüş bekliyorum kanama falan yok . Aşılama denicez kanama başlayınca doktora gidicem işte aşılama istedim allah hayırlısını versin üzüldüm 4.5 sene sonunda yakalamışken kaybetmek üzüyor ama yinede umut oldu bana ben hiçbi zaman olmicak zannediyordum olabildiğini görmüş oldum biraz dayanmam gerek. Ne hissetceğimi ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum çok ağladım üzüldüm bugün biraz daha iyiyim sağlıksız olup hergün gözümün önünde ölmesindense rabbim hayırlısını versin dedim çünkü ben kıyıp aldıramazdım o günaha vebale giremezdim rabbim kalbimi biliyor böylesini hayırlı gördü demekki hamdolsun bidahakine hayırlı olan olsun nediyimCanım şimdi gördüm senin durumunu inşallah Herşey yolundadır var mı bir sonuç ?
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten ama Allah büyük her şeyin zamanı var hayırlısı olsun inşallah ❤Dün tekrar kan verdim 3,47 ye düşmüş bekliyorum kanama falan yok . Aşılama denicez kanama başlayınca doktora gidicem işte aşılama istedim allah hayırlısını versin üzüldüm 4.5 sene sonunda yakalamışken kaybetmek üzüyor ama yinede umut oldu bana ben hiçbi zaman olmicak zannediyordum olabildiğini görmüş oldum biraz dayanmam gerek. Ne hissetceğimi ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum çok ağladım üzüldüm bugün biraz daha iyiyim sağlıksız olup hergün gözümün önünde ölmesindense rabbim hayırlısını versin dedim çünkü ben kıyıp aldıramazdım o günaha vebale giremezdim rabbim kalbimi biliyor böylesini hayırlı gördü demekki hamdolsun bidahakine hayırlı olan olsun nediyim
Benim doktorum kimyasal dan sonra hemen aşılama yapmayalım dedi senin ki aşılama yapacak mı canimDün tekrar kan verdim 3,47 ye düşmüş bekliyorum kanama falan yok . Aşılama denicez kanama başlayınca doktora gidicem işte aşılama istedim allah hayırlısını versin üzüldüm 4.5 sene sonunda yakalamışken kaybetmek üzüyor ama yinede umut oldu bana ben hiçbi zaman olmicak zannediyordum olabildiğini görmüş oldum biraz dayanmam gerek. Ne hissetceğimi ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum çok ağladım üzüldüm bugün biraz daha iyiyim sağlıksız olup hergün gözümün önünde ölmesindense rabbim hayırlısını versin dedim çünkü ben kıyıp aldıramazdım o günaha vebale giremezdim rabbim kalbimi biliyor böylesini hayırlı gördü demekki hamdolsun bidahakine hayırlı olan olsun nediyim
1 ay bekleyelim diğer ay yapalım dediBenim doktorum kimyasal dan sonra hemen aşılama yapmayalım dedi senin ki aşılama yapacak mı canim
Yani bugün gittim sormayı unuttum açıkcası aklımdaydı ben mesaj olarak direk aşılama istedim ama yüzyüze ne yol izlicez sormayı unuttum femara verdi tekrar 28-29 martta kontrole gidicem ozaman bi sorarım. Neden hemen aşılama yapmadı senin doktorunBenim doktorum kimyasal dan sonra hemen aşılama yapmayalım dedi senin ki aşılama yapacak mı canim
Bilmiyorum ki canım kimyasal gebelik geçirdin bu ay yapmayı tavsiye etmiyorum diğer adetinde gel dediYani bugün gittim sormayı unuttum açıkcası aklımdaydı ben mesaj olarak direk aşılama istedim ama yüzyüze ne yol izlicez sormayı unuttum femara verdi tekrar 28-29 martta kontrole gidicem ozaman bi sorarım. Neden hemen aşılama yapmadı senin doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?