-
- Konu Sahibi hersey7677
Benim ilk iğne deneyimim çok ağrılı sıkıntılı geçmişti bu iğneden sonra hiç ağrım bi hasasiyetim olmadı bugün 9. Günüm. Siz de nasıl etkiler olduHiç umudunuzu kaybetmeyin ben de pcos um femara ve ovitrelle ile hamile kaldım, o yüzden her zaman umut var
Merhaba benim de 2.iğnem ve 9.günüm işk iğnem aşırı ağrılı ve belirtili geçmişti bunda hiç bir belirtim yok valla sadece bel ağrım var 8.güne kadar iğnenin etkisini gördüm bugün test yapmadım bilerekte almadım açıkçası valla aşırı stresli 22 aralıkta olmuştum iğnemiBenim ilk iğne deneyimim çok ağrılı sıkıntılı geçmişti bu iğneden sonra hiç ağrım bi hasasiyetim olmadı bugün 9. Günüm. Siz de nasıl etkiler oldu
Aynen ben de 22 Aralık akşam 22.30 oldum. Öncesinde letu ve gonal f kullandım şimdi bi umut bekliyorum ne zaman test yapmayı düşünüyorsunMerhaba benim de 2.iğnem ve 9.günüm işk iğnem aşırı ağrılı ve belirtili geçmişti bunda hiç bir belirtim yok valla sadece bel ağrım var 8.güne kadar iğnenin etkisini gördüm bugün test yapmadım bilerekte almadım açıkçası valla aşırı stresli 22 aralıkta olmuştum iğnemi
Valla ben düne kadar yaptım pozitif çıkıyordu bugün yapmadım ama yarın veya bu akşam tekrar yapmayı düşünüyorum etkiyi görmek içinAynen ben de 22 Aralık akşam 22.30 oldum. Öncesinde letu ve gonal f kullandım şimdi bi umut bekliyorum ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
İgnenin etkisi 12 gunden sonra mı geçiyorduValla ben düne kadar yaptım pozitif çıkıyordu bugün yapmadım ama yarın veya bu akşam tekrar yapmayı düşünüyorum etkiyi görmek için
Evet canım bellide olmuyo bazıları 7 günde gidiyorİgnenin etkisi 12 gunden sonra mı geçiyordu
Ay her türlüsü kötü vallaValla benim elim test yapamaya gitmiyor pozitif görüp adet olmaktan korkuyorum
Ben 10. Gün bugün test yaptım negatif ya 2. İğnem kaset test yaptım ama genelde erken yapıyorlarHakkımızda hayırlısı olsun inşallah nasip olur hepimize bekleyecez mecbur. Yarın 11. Gün test yapmayı düşünüyorum bakalm
Sonuc neDayanamıyorum ben de test yapacam şimdi
Canım benim testim ilk sana söyledim çizgi yoktu şimdi böyle olduBu saatten sonra dönmez demi
Hayalet çizgi var dimiCanım benim testim ilk sana söyledim çizgi yoktu şimdi böyle olduEki Görüntüle 3185188