Femara kullanıp hamile kalanlar

Ben özel hastanede yaptırıcam da siz nerde yaptırdınız 18bin klinik falan mı yoksa hemen hemen aynı fiyat mıdır heryerde

Ben özel hastanede yaptırıcam da siz nerde yaptırdınız 18bin klinik falan mı yoksa hemen hemen aynı fiyat mıdır heryerde
Bana yaptırmak nasip olmadı yumurtam gelişmedi sonra araya ramazan bayram fln girdi gidemedim tekrar tıp merkezi küçük bir yer büyük hastane değil merkezlerde daha pahalı yerine göre değişiyor fiyatlar

Kızlar merhaba ben 8 senelik evliyim. Gebelik 3 senedir planlıyoruz olmuyor. Pkos ve yumurtalıklarda tembellik olduğunu söyledi doktor. Daha önce klomen kullanmıştım kist yapmıştı. Doktor bu ay femare verdi. Normalde çatlatma iğnesi yapacaktı ama kontrolde sol tarafta yumurta olmadığını sağda ise 14 ve 16 mm iki yumurta oluştuğunu söyledi. 2 gün sonra test yapıcaz sonuca göre vereceğim dedi. Estradial 2 diye bir test yaptırdı bende 27.5 çıktı. Ne yazıkki beklediğimiz gibi değil yumurta boş olabilir gün aşırı şu tarihlerde birliktelik yaşa gebelik olmazsa bakalım dedi. Adetime 10 gün var ama beni stres kapladı. Sağ yumurtalığımda çok kasılmalar oldu yumurtalık boş ne demek sizce ne yapmalıyım test versem doğru sonuç çıkar mı

X