Femara kullanıp hamile kalanlar

Eşimde problem yok bende pkos var 2,5 senelik evliyim evliliğimin başında bir dış gebelik geçirdim sonrasında ilaçsız adet olamamaya başladım bi çok kez yumurtlama ilaçları ve çatlatma iğnesi denedim olmadı ara verdim şimdi de aşılama tedavisine geçiyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırım sizde mi aynı sorun var
Evet bende 18 yasindan beri var femara kullandm gonal f igne catlatma ignesi malesef olmadi 2 ay daha femara kullanip asilamaya gecircekmiş insallah olur sizinde

Evet bende 18 yasindan beri var femara kullandm gonal f igne catlatma ignesi malesef olmadi 2 ay daha femara kullanip asilamaya gecircekmiş insallah olur sizinde
Ben başladım sürece deneyimlerimi payşalaşırım seninle inşallah gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın

Devlet hastanesine gittim ama ilgilenmediler çok fazla teferruatı var randevu almak doktor bulmakta zor o yüzden özel tercih ettim
Dogru bnde özele gidiyorum ama asilama icin gercekten devlete gitmei dusunuyorm cok param gitti cunkü femarayi normal zamanda kullandnzmu hic

Dogru bnde özele gidiyorum ama asilama icin gercekten devlete gitmei dusunuyorm cok param gitti cunkü femarayi normal zamanda kullandnzmu hic
Bende öyle 2 senedir doktorlardayım evet kullandım 3 kere klomen 2 kere famera yumurtlama ve çatlama oldu ama hamile kalamadım

Gercekten neden olmuyor anlamiyorum. Ben 1 senedir ugrasiyorum. Bu iş gercekten allahtan jac yasindasinz kac yillik evlisnz

Gercekten neden olmuyor anlamiyorum. Ben 1 senedir ugrasiyorum. Bu iş gercekten allahtan jac yasindasinz kac yillik evlisnz
29 oldum 2 buçuk senelik evliyim öyle tabi allahtan herşey vardır bizimde bir zamanımız pkos çok etkiliyor sürekli bir hormon düzensizliği olduğu için zorlaştırıyor yumurtlamada düzensiz olduğu için tutturmak zor oluyor senin yaşın kaç?

29 oldum 2 buçuk senelik evliyim öyle tabi allahtan herşey vardır bizimde bir zamanımız pkos çok etkiliyor sürekli bir hormon düzensizliği olduğu için zorlaştırıyor yumurtlamada düzensiz olduğu için tutturmak zor oluyor senin yaşın kaç?
Ben 29da evlendim 32 ye gircem. Ne olcak bilmiorum kilomda normal 56 kiloyum

Ben 29da evlendim 32 ye gircem. Ne olcak bilmiorum kilomda normal 56 kiloyum
Zayıf olman çok avantajlı ben 70 kiloyum maalesef evlendikten sonra 15 kilo birden aldım ondan sonra nüksetti bende zaten içini ferah tut vaktinden önce hiç bişi olmuyor zaten stres ve takıntı yaparak birazda kendimiz engelliyoruz bazı şeyleri farkında olmadan ama insanız işte takmadan da olmuyor :)

Zayıf olman çok avantajlı ben 70 kiloyum maalesef evlendikten sonra 15 kilo birden aldım ondan sonra nüksetti bende zaten içini ferah tut vaktinden önce hiç bişi olmuyor zaten stres ve takıntı yaparak birazda kendimiz engelliyoruz bazı şeyleri farkında olmadan ama insanız işte takmadan

Biz 1 senedir deniyoruz. Ama doktor asilama falan diyince korku aldi beni niye korktum bilmiyorum halbuki degisen bisi olmucak.sperm aliniyormus falan o enjekte ediliomuş ona gerildim biraz:)

Biz 1 senedir deniyoruz. Ama doktor asilama falan diyince korku aldi beni niye korktum bilmiyorum halbuki degisen bisi olmucak.sperm aliniyormus falan o enjekte ediliomuş ona gerildim biraz:)
Tedavi süreci hep böyle ilerliyor önce ilaç sonra aşılama sonra tüp bebek gerilme bence iki üç dakikalık bi işlem o doğal gebeliktende bi farkı yok o yüzdende tutma olasılığı çok yüksek değil

X