- 6 Aralık 2017
- 582
- 125
- 29
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.901
mesela senin12 gün koyulaşmış 13 14 kıpkırmızı yani yumurtlamanın olucağını gösteriyor
12.gün t c den daha koyu çıktı 13.gün yani bugün silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela senin12 gün koyulaşmış 13 14 kıpkırmızı yani yumurtlamanın olucağını gösteriyor
Ben carsamba gunu oldum canim igneyi :) merak ettigim bisey vardi dun gece saat 4.te iliski oldu bu sabah kasiklarim fena agriyo tabi hamileyim demiyorum ama bu iğnenin etkisimi ? Bide 36. Saatte oluyo ya iliski sonraki nezaman olmaliYok canım benim 5. Gün bir kaç arkadaşın da öyle, haftaya yıkılır buralar :) senin kaçıncı gün?
Canım öncelikle ağrı bende de acayip oldu ilk 2 gün ama normalmiş. Benim şu an hala ara ara sancılar batmalar oluyor 5. Gün olmasına rağmen. Bakalım ne zaman bitecek.Ben carsamba gunu oldum canim igneyi :) merak ettigim bisey vardi dun gece saat 4.te iliski oldu bu sabah kasiklarim fena agriyo tabi hamileyim demiyorum ama bu iğnenin etkisimi ? Bide 36. Saatte oluyo ya iliski sonraki nezaman olmali
Mantıklı aslında onu ben de yapıcam bir ara, demirim düşük benimdeBenimde 6. Gün bugün bu aralar herkes beklemede olduğundan kimseden ses seda çıkmaz kızlar bide ben yarım sabah .kan vermeye gideceğim tabi demir cinko B12 baktırmak istiyorum belki vitamin değerlerim düşüktür
Canım iğne olduysan bugün 14. Gününse ve hamile değilsen bugün adet olman gerekir. Yarın da olmazsan kan ver benceMerhaba femara kullandım bende sonrasında ovitrella. İğne olalı 14. Gün. Regl olacağım aprıların aynısını yaşıyorum hiç bu kadar erken olmazdı sanırım olmadı benim
Canım muhtelemen çatlamıştır bitmiştir ama yine de 2 güne 1 değerlendir bence 1 hafta dahaTatlım benim bugün baya silik çıktı testim değerlendirmeye devam edeyim mi bu günleri yine de
Çok tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsinCanım öncelikle ağrı bende de acayip oldu ilk 2 gün ama normalmiş. Benim şu an hala ara ara sancılar batmalar oluyor 5. Gün olmasına rağmen. Bakalım ne zaman bitecek.
Benim iğne pazartesi öğlen 12 de oldu. İlişki için doktor salı ve çarşamba akşam 8-10 arası dedi. İlk ilişki 34 saatten önce oluyor yani. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor o yüzden diğer gün de çatladıktan sonra devam etmiş olduk. Sen de çarşamba iğne olduysan bugün mutlaka değerlendir çok önemli
Amin inşallah canım güzel girelim yenıyılaÇok tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Hala hala gittikçe koyulaşır acaba çatladımı 12 13 gün cnm yumurtan12.gün t c den daha koyu çıktı 13.gün yani bugün silik çıktı
Hala hala gittikçe koyulaşır acaba çatladımı 12 13 gün cnm yumurtan
Koyulşıp silik oluyorsa demekki çatladıKoyulaşsa silikleşmezdi herhalde bilemiyorum henüz bu testi
Merhaba kizlar bende bu ay letrasan kullandim ilk defa daha onceden letrasan kullanip hamile kalan var mi acaba?
Koyulşıp silik oluyorsa demekki çatladı
CAnım benim onu akıntından da anlayabilirsin aslında sen bu iki günü değerlendir benceBu sabah çatladı demekki yumurtam dediğin gibi oldu çünkü dün koyuydu bugün silikleşti
Canım muhtelemen çatlamıştır bitmiştir ama yine de 2 güne 1 değerlendir bence 1 hafta daha
Mantıklı
Evet canım dört gün durmadan devam :)Kızlar pik midir nedir o dediğiniz şey bu mu oluyor şimdi test yaptım t çizgisi c sen koyu çıktı yani benim için önemli günlere mi girmiş bulunuyorum
CAnım benim onu akıntından da anlayabilirsin aslında sen bu iki günü değerlendir bence
Evet canım dört gün durmadan devam :)
HAha mecbur kıyacaksın testin çok iyi çıkmış arkadasım geçen ay hamile kaldı bu testle takiple bende adeti bekliyorum deneyeceğim bence kıy uyansın vallaAh ne güzel diyorsunuz adam da horluyor yanımda kafasına bişey geçiresim geliyor ama kıyamıyorum çok yorgun