- 14 Ekim 2018
- 182
- 51
- 38
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.721
Hayır canım o zaman sadece kist falan olusmusmu diye bakıyor yumurtayı 10. Gün gittiğim zaman soyluyorAdetliyken baktiginda soyluyormu peki canim solda yada sağda su kadar yumurta diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım o zaman sadece kist falan olusmusmu diye bakıyor yumurtayı 10. Gün gittiğim zaman soyluyorAdetliyken baktiginda soyluyormu peki canim solda yada sağda su kadar yumurta diye
Infertilite noluyo canım duymadim ben hiç benimki normal kadın doğum uzmani
Bakalim sizin infertilitemi önce işe yaricak benim masum sadecik kadın doğumcummuNormal kadın Doğum uzmanının kısırlık üzerinde uzmanlaşmışı canım benim doktorumda infertelite yani kısırlık alanında doçent
Doğru söylüyorlar ama nihayetinde insanız sabırsıziz ama biraz yasimizda geçiyor diye dusundugumuzden bıran önce olsun istiyoruz( en azından benim için oyle) aslında süreyi kendimiz uzatıyoruz ama işte ..Ewet haklisin zamani war ama mahalle baskısı dediğimiz şey we ewlenince aslinda kendi kendimize içimizde büyüyen cocuk baskısı aslında cok buyuk etken bizim bu durumda olmamiza ben doktoruma yoruldum artık manen dedim 3senem dolmak uzere neden olmuyo dedim bazen hicbisey yokken olmayabiliyo rahat olucaksin dedi nekadar gamsiz insan warsa tak diye hamile kaliyo senin gibi saniye sayanlarda bekliyo boyle dedi biraz rahatlat kendini herşeyin zamani war biz sadexe wesileyiz dedi cok hakli ama insan bunu kendine anlatamiyo
Valla ne alanı olursa olsun ama biran önce bebislerimize kavusalim hayırlısı ile insallhNormal kadın Doğum uzmanının kısırlık üzerinde uzmanlaşmışı canım benim doktorumda infertelite yani kısırlık alanında doçent
Ben adetin 2. Gunu gittim sol da iki yumurta sağda bir yumurta dedi hatta ölçtü yanlis hatirlamiyosam 9mm dedi kafam karistiHayır canım o zaman sadece kist falan olusmusmu diye bakıyor yumurtayı 10. Gün gittiğim zaman soyluyor
Canım inşallah hepimizin tez zamanda işe yararBakalim sizin infertilitemi önce işe yaricak benim masum sadecik kadın doğumcummu
Adetliyken bana hiç yumurta ile.ilgili bilgi vermiyor bilemedim şimdiBen adetin 2. Gunu gittim sol da iki yumurta sağda bir yumurta dedi hatta ölçtü yanlis hatirlamiyosam 9mm dedi kafam karisti
Bakalim sizin infertilitemi önce işe yaricak benim masum sadecik kadın doğumcummu
Valla ne alanı olursa olsun ama biran önce bebislerimize kavusalim hayırlısı ile insallh
İnsan alışıyor canım zamanla herşeye kaldiki.cokta normal bişey ama işte insanı çevre baskısı mahvediyor takmiycaksin sanane diyeceksin olup bitecek ilk başta ben kimseye bişe diyemiyorum hani soruyorlardi bebek yokmu falan sonra takmamayi öğrendim zamanı var hayırlısı diyip geçiyorummerakli insanlar meraklıValla umarım ikisi de işe yarar bu ay benim doktorum iki bölümde de çalışıyor ilk randevuyu normal kadın Doğumdan almıştım aynı doktora sonra baktı tahlil yaptı hikayemi dinledi inferteliteden dosya açtı bana o gün bugündür doktorun infertelite ve tüp bebek merkezi kısmından randevu alıyorum ama itiraf edeyim o dosyayı açtığı gün çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım sonra alıştım
Ayy insallah canim yaa artık olsunda kim wesile olursa olsun.ben bursadayim bursanin en iyi sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum bilmiyorum walla cok insana dogru tedawiyle tabi once Allahin izniyle hamilelik yaşattı insallah banada yasatir.buarada benim adet sancim gitti bianda bi geliyo bi gidiyo yarin gidip bi lan wereyim ölcem meraktan artikValla umarım ikisi de işe yarar bu ay benim doktorum iki bölümde de çalışıyor ilk randevuyu normal kadın Doğumdan almıştım aynı doktora sonra baktı tahlil yaptı hikayemi dinledi inferteliteden dosya açtı bana o gün bugündür doktorun infertelite ve tüp bebek merkezi kısmından randevu alıyorum ama itiraf edeyim o dosyayı açtığı gün çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım sonra alıştım
Amin canım aminnnnAmiiinnnnn inşallah ya valla hep söylüyorum Allahım isteyene versin ne bizler sınanalım ne de istemediği halde hamile kalanlar sınansın düşününce ikisi de çok zor o yüzden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
İnsallh canım Allah gönlüne göre versin git yarım baktır kanına hayırlı haber olur inşallahAyy insallah canim yaa artık olsunda kim wesile olursa olsun.ben bursadayim bursanin en iyi sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum bilmiyorum walla cok insana dogru tedawiyle tabi once Allahin izniyle hamilelik yaşattı insallah banada yasatir.buarada benim adet sancim gitti bianda bi geliyo bi gidiyo yarin gidip bi lan wereyim ölcem meraktan artik
İnsan alışıyor canım zamanla herşeye kaldiki.cokta normal bişey ama işte insanı çevre baskısı mahvediyor takmiycaksin sanane diyeceksin olup bitecek ilk başta ben kimseye bişe diyemiyorum hani soruyorlardi bebek yokmu falan sonra takmamayi öğrendim zamanı var hayırlısı diyip geçiyorummerakli insanlar meraklı
Ayy insallah canim yaa artık olsunda kim wesile olursa olsun.ben bursadayim bursanin en iyi sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum bilmiyorum walla cok insana dogru tedawiyle tabi once Allahin izniyle hamilelik yaşattı insallah banada yasatir.buarada benim adet sancim gitti bianda bi geliyo bi gidiyo yarin gidip bi lan wereyim ölcem meraktan artik
Ama kızlar bişe itiraf edeyim evliligimin 2. Yılına girecegm belki çok tuhaf gelecek sizlere ama kimsenin çocuğunu kucagima.alamiyorum seviyorum anneleri bişe der diye çok çekiniyorum daha dün biyere bebek görmeye gittik bebeğe bakamadım o kadar kucağıma almak istedim alamadım çok tuhaf bir his herşeye alıştım da bı buna alışamadım yada zaman gerekiyor bilemedimgece gece ne çok yazdım yaa
Valla alıştık onlara alismasamda öyle yapıyorum yüzüm gülüyor ama Azda olsa kafaya takılıyorEvet en çokta eşimin tarafından soru geldiğinde kötü hissediyorum hala daha bi ona alışamadım