- 7 Haziran 2017
- 368
- 267
- 36
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.701
Adetin 2. Gunu hic muayene olmadiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide hep adetin 4uncu cagirip ilaca baslatiyo adetten bi hafta sonrada gun weriyo gidiyorum yumurtama bakiyo ona gore igneyi weriyo şu saatte wurun diyeBeni adetin 2. Günü çağırıyor karın ultrasondan bakıyor sonra adet bittikten sonra 10. Gün çağırıp yumurtaya bakıyor sonra yumurta buyuklugune göre şu gün iğneyi vurulacaksin diyor sonrası malumbu ay 3. Ay bakalım daha kaç ay kullanacağmmm
Beni adetin 2. Günü çağırıyor karın ultrasondan bakıyor sonra adet bittikten sonra 10. Gün çağırıp yumurtaya bakıyor sonra yumurta buyuklugune göre şu gün iğneyi vurulacaksin diyor sonrası malumbu ay 3. Ay bakalım daha kaç ay kullanacağmmm
İlk ay benim tek yumurtam oluşmuştu geçen ay 4 tane oluşmuştu 2 sağda 2 solda buyukleri 14/16 arasiydi ama olumsuz oldu cuma günü gideceğim bende doktora bakalımEwet biyerde okumusum bitarafinda 7 bi tarafinda 8 yumurta olusmus bi ayda
Benim ilk ay solda tek yumurta buayda sağda tek yumurta olmuş bizde sorun war heraldekiİlk ay benim tek yumurtam oluşmuştu geçen ay 4 tane oluşmuştu 2 sağda 2 solda buyukleri 14/16 arasiydi ama olumsuz oldu cuma günü gideceğim bende doktora bakalım
Aynen canim. Doktorum infertilite uzmanı gerçi benim şimdiye kadar gttigim doktorlar hep adetliyken muayene etti beniBenide hep adetin 4uncu cagirip ilaca baslatiyo adetten bi hafta sonrada gun weriyo gidiyorum yumurtama bakiyo ona gore igneyi weriyo şu saatte wurun diye
İnsallh canim yaaİnşallah son olur
Olacağı varsa tek yumurtayla bile oluyor canim 4/5 yumurta oluyor hiçbiri tutmuyor nasip işteBenim ilk ay solda tek yumurta buayda sağda tek yumurta olmuş bizde sorun war heraldeki
Aynen oyle canim Rabbim istesin yeterki ol desin her sekilde oluyorOlacağı varsa tek yumurtayla bile oluyor canim 4/5 yumurta oluyor hiçbiri tutmuyor nasip işte
Kadın doğum ama infertilite alanı sebepsiz gebe kalamayan kişilere daha çok bakıyorInfertilite noluyo canım duymadim ben hiç benimki normal kadın doğum uzmani
Tabi ki canım şimdi nasıl ağaç yaprakları dökülüyor bir kuru dal kalıyor ama bahara girince kendi kendine rabbimin ol demesi ile nasil dallanip budaklaniyor taşın içinden icinden ağaç bitiyor öyle düşünün bizim de daha vaktimiz var demkki rabbim çok büyük hamdolsunAynen oyle canim Rabbim istesin yeterki ol desin her sekilde oluyor
Adetliyken baktiginda soyluyormu peki canim solda yada sağda su kadar yumurta diyeİlk ay benim tek yumurtam oluşmuştu geçen ay 4 tane oluşmuştu 2 sağda 2 solda buyukleri 14/16 arasiydi ama olumsuz oldu cuma günü gideceğim bende doktora bakalım
Ewet haklisin zamani war ama mahalle baskısı dediğimiz şey we ewlenince aslinda kendi kendimize içimizde büyüyen cocuk baskısı aslında cok buyuk etken bizim bu durumda olmamiza ben doktoruma yoruldum artık manen dedim 3senem dolmak uzere neden olmuyo dedim bazen hicbisey yokken olmayabiliyo rahat olucaksin dedi nekadar gamsiz insan warsa tak diye hamile kaliyo senin gibi saniye sayanlarda bekliyo boyle dedi biraz rahatlat kendini herşeyin zamani war biz sadexe wesileyiz dedi cok hakli ama insan bunu kendine anlatamiyoO değil de kızlar isyan gibi algılamayin soyleyeceklerimi sanki çocuğu olanlar gün saat takibimi yapıyor yumurtlama günü mü tutuyor millet rastgele yapıyor tutuyor Allah buyuktur bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek İnşallah zamanı var daha
Ewet biyerde okumusum bitarafinda 7 bi tarafinda 8 yumurta olusmus bi ayda
Beni adetin 2. Günü çağırıyor karın ultrasondan bakıyor sonra adet bittikten sonra 10. Gün çağırıp yumurtaya bakıyor sonra yumurta buyuklugune göre şu gün iğneyi vurulacaksin diyor sonrası malumbu ay 3. Ay bakalım daha kaç ay kullanacağmmm
Adetin 2. Gunu hic muayene olmadiniz mi
Benim ilk ay solda tek yumurta buayda sağda tek yumurta olmuş bizde sorun war heraldeki