- 14 Ekim 2018
- 182
- 51
- 38
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.621
Hayatta sasmaz canım ay anlam veremiyorum ben artık hastane koridorun da muayene sirasi bekliyorum kizlarrrBen de oldum bugün maşallah hiç şaşmadı yine :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatta sasmaz canım ay anlam veremiyorum ben artık hastane koridorun da muayene sirasi bekliyorum kizlarrrBen de oldum bugün maşallah hiç şaşmadı yine :/
canım o bahsettigini geçen ay ben yaşadım hatta bu sitede paylaştım. adetim 20 ekimdi ovulasyon testi o gun pozitifti malesef adet oldum eger ovulasyon testi pozitifse silikte olsa gebelik testinde çıkmalı diyorlardı inşallah yanılırlarda gebesindir. bak ekte ovulasyon testim 20 ekimde adet olmam gerekiyordu 6 kasımda oldumKızlar ben şimdi erken gebelik testi yaptım onda hiç birşey çıkmadı anlamadım ki neden ovulasyonlar pozitif çok moralim bozuldu yine ya internette bazı sitelerde iki kere yumurtlayabileceğimiz yazıyor ama doktorum olmaz öyle dedi acaba bir ihtimal ikinci kez yine mi yumurtluyorum
Kac yasindasin. Herhangi bir sorununuz var mi yoksa sebepsiz mi olmuyorBelki yaşım az daha ufak olsaydı bende beklerdim acele etmezdim ama belli bı yaşı aştığı zaman daha zor oluyormuş
Evet cnmbu iyi birşeymi yani..doktorum hep yavaş çalışıyo kalitesiz olabilir yu jtan derdi..bu ay 14.günde buyudu demekki o halde femara kaliteli şekildemi büyüttü
32 hiçbir sebep yok canım sebepsiz olmuyor işteKac yasindasin. Herhangi bir sorununuz var mi yoksa sebepsiz mi olmuyor
Canım benim de aynı işte bir sorun yok femaraya devam, benim doktor da aşılamayı gereksiz buluyor sperm hız sayısında falan bi sorun yoksa. Sabredip femarayla devam etmek lazım sabrın sonu selamettir inşallahKızlar şimdi geldim hastaneden ben ilaca biraz daha devam edeceğim sanırım aşılama için görüştük ama 1500 TL ücreti varmış bide %10 tutma ihtimali var dedi doktorum gene de aşılama yapma taraftarı değil biraz daha bekleyelim dedi zaten bende o kadar düşük bir ihtimale o kadar fazla ücret veremem artık yapacak bişe yok Allah'tan hayırlısını beklemekten başka çarem yok
Aynen canım bendede eşimdede hiçbir sıkıntı yok o yüzden ilaca devam Edip sabredecegiz insallh rabbim nasip edecekCanım benim de aynı işte bir sorun yok femaraya devam, benim doktor da aşılamayı gereksiz buluyor sperm hız sayısında falan bi sorun yoksa. Sabredip femarayla devam etmek lazım sabrın sonu selamettir inşallah
An itibari ile regl oldumm
Ben de oldum bugün maşallah hiç şaşmadı yine :/
canım o bahsettigini geçen ay ben yaşadım hatta bu sitede paylaştım. adetim 20 ekimdi ovulasyon testi o gun pozitifti malesef adet oldum eger ovulasyon testi pozitifse silikte olsa gebelik testinde çıkmalı diyorlardı inşallah yanılırlarda gebesindir. bak ekte ovulasyon testim 20 ekimde adet olmam gerekiyordu 6 kasımda oldum
İnsallh canım benimGerçekten mi ya :/ artık önümüzdeki ay inşallah hayırlı haberlerini alırız
canim benim iki ay oldu birinde hemen siliklesti ama digerinde inan belki bir hafta koyu kaldi hatta hergun yapip atiyordum siteye. Doktora gittim bu yuzden pco muyum niye boyle dedim yok tahliller normal neden ovulasyona para veriyon sen zaten yumurtluyon dedi basindan atti ama o ay bir gebelik testide saatler sonra pozitif olmustu. Hatta o zaman burdan bir bayan eger gebelik olsa ovu pozitifken gebelik testi silik olur dedi. Uzun lafin kisaso hersey olabiliyor canimBelki de sende adete yakın bir daha yumurtlamışsımdır o yüzden de adetin gecikmiştir canım olamaz mı :/ benim de yarın öbür gün adet olmam gerekiyor şimdi yine ovulasyon yaptım hala pozitif çıkıyor yumurtlama olunca koyu renkli pozitifler kaç gün sürer bilgin var mı ? 3 gündür silikleşme yok koyu renkli pozitif hep ovulasyonlar
canim benim iki ay oldu birinde hemen siliklesti ama digerinde inan belki bir hafta koyu kaldi hatta hergun yapip atiyordum siteye. Doktora gittim bu yuzden pco muyum niye boyle dedim yok tahliller normal neden ovulasyona para veriyon sen zaten yumurtluyon dedi basindan atti ama o ay bir gebelik testide saatler sonra pozitif olmustu. Hatta o zaman burdan bir bayan eger gebelik olsa ovu pozitifken gebelik testi silik olur dedi. Uzun lafin kisaso hersey olabiliyor canim
canım bana o dönem pco luysan olur dediler bende o yüzden gitmiştim doktora ama değilsin dedi bende niye oluyor ben anlamadım canım. bak açtıgım konu msjları okuyabilirsin ordan https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-hep-pozitif.1089500/Kafayı yemeden ne olacaksa olsa bari artık bu arada ben pcoyum dediğin gibi sebep belki budur femaradan önce 46 gün üstüne adet olurdum 38 günden önce asla olmazdım düzensizdi hep
Evet canımcım inşallah femaranın 3. Ayı bize bi güzellik yapar:)Sende miiii :/ seninde önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallah canım benim
Evet canımcım inşallah femaranın 3. Ayı bize bi güzellik yapar:)
canım bana o dönem pco luysan olur dediler bende o yüzden gitmiştim doktora ama değilsin dedi bende niye oluyor ben anlamadım canım. bak açtıgım konu msjları okuyabilirsin ordan https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-hep-pozitif.1089500/
sanırım bir 12 gün falan pozitif olmuş
canim gebelik testide yapsana belki cikar kanda kesin sonucOkudum canım gerçekten ilginç bi durum
canim gebelik testide yapsana belki cikar kanda kesin sonuc