- 7 Haziran 2017
- 368
- 267
- 36
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.641
mrb kizlar bende yarin basliycam bu ilaca . hergun ayni saattemi ictiniz acaba yardimci olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim evet cnm ilaç hergun sabah akşam aynı saatte içiliyormrb kizlar bende yarin basliycam bu ilaca . hergun ayni saattemi ictiniz acaba yardimci olur musunuz?
Merhaba canim evet cnm ilaç hergun sabah akşam aynı saatte içiliyor
tsk ederim canimMerhaba canim evet cnm ilaç hergun sabah akşam aynı saatte içiliyor
İlk defami ictin ? Gunde kaç ile basladin canim sikma canini nasip bidaha ki sefere insallahBen saatine çok dikkat etmiyordum :/
İlk defami ictin ? Gunde kaç ile basladin canim sikma canini nasip bidaha ki sefere insallah
Hayırlısı olsun canım hepimizin arka arkaya bu ay adetler yumurtlamalar bakalım aralık bize güzel haber verecek miVeee adet oldum kızlar
Ben sabah ve akşam yemeklerden sora içiyorum birebir olmuyor ama dikkat ediyorummrb kizlar bende yarin basliycam bu ilaca . hergun ayni saattemi ictiniz acaba yardimci olur musunuz?
Evet kızlar peşpeşe durumdayız şuan hepimizde 3. Aydayiz valla Aralık ayında olması temennimiz amma ve lakin olmazsa yeni yıla da mutlu haber alsak hiçte fena olmaz hani herşeyin hayırlısı olsun rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllahHayırlısı olsun canım hepimizin arka arkaya bu ay adetler yumurtlamalar bakalım aralık bize güzel haber verecek mi
Anladım canim , doktora hangi gun gdeceksin peki bugun kacinci gunun ilactaBen sabah ve akşam yemeklerden sora içiyorum birebir olmuyor ama dikkat ediyorum
Daha önceden hamile kaldin mi hic ? Sorun ne sizin ?Bugünden itibaren 3.ayıma başlamış bulunuyorum canım günde 2 tane ile başladım
Hadi insallah :) adetliyken baktiginda kac yumurta gormustu canimBenim ilaç biteli 5. Günüm. İlaç bitince 3 gün sonra gel demişti dün gittim 4. Günde . 4 yumurta oluşmuş prrşembe yine gel dedi. Bakalım hayırlısı dua edin kızlar inşalllah bu ay sağlıklı bebişim oluşur
İşte ben adetliyken gitmedim yani çağırmadı doktor daha önce gittim kist falan yok adet olunca 3. Günü Femara yabaşla dedi. 5 gün sabah akşam sonra 3 gün sonra gel dedi . Bende önceden gittiğim doktora randevu alamayınca başka doktora gittim bu gittiğim doktorda kızdı zaten bana adetin 3. Günü gelmen lazımdı kafana göre ilaç başlamışsın dedi . Sonra şuanlık kist görmedim ama bakalım bu aylık böyle takip edelim dedi. Bende ilk defa gittiğim için doktora bilgisizim açıkçası ilk bu ay kullandım femaraHadi insallah :) adetliyken baktiginda kac yumurta gormustu canim
Hmm evet o doktor neden öyle başlattı ki , bende ilk defa bu ay kullanıyorumİşte ben adetliyken gitmedim yani çağırmadı doktor daha önce gittim kist falan yok adet olunca 3. Günü Femara yabaşla dedi. 5 gün sabah akşam sonra 3 gün sonra gel dedi . Bende önceden gittiğim doktora randevu alamayınca başka doktora gittim bu gittiğim doktorda kızdı zaten bana adetin 3. Günü gelmen lazımdı kafana göre ilaç başlamışsın dedi . Sonra şuanlık kist görmedim ama bakalım bu aylık böyle takip edelim dedi. Bende ilk defa gittiğim için doktora bilgisizim açıkçası ilk bu ay kullandım femara
İnşalllah sonucu alırız canım dua edelim birbirimizeHmm evet o doktor neden öyle başlattı ki , bende ilk defa bu ay kullanıyorum
Doktora gitmicem canım daha önce gitmiştim bu ilacı var 3-4 ay böyle devam edicez dedi. Takip yapmıyoruz yumurtlama da sorun yok benim daha önce bakılmıştı. Bugün adetimin 6 ilacımın 4. Günü :)Anladım canim , doktora hangi gun gdeceksin peki bugun kacinci gunun ilacta
Ben ilk defa kullaniyrum da bilmiyorum pek fazla. Yani kist falan yapabilyormus ya anlamadim acikcasi daha onceden gebeligin oldumuDoktora gitmicem canım daha önce gitmiştim bu ilacı var 3-4 ay böyle devam edicez dedi. Takip yapmıyoruz yumurtlama da sorun yok benim daha önce bakılmıştı. Bugün adetimin 6 ilacımın 4. Günü :)