- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- Konu Sahibi Nurumcan94
Evet cnm 8haftalik hamileyim şuan çatlatma iğnesiyle ve femarayla olduHamile misiniz peki şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm 8haftalik hamileyim şuan çatlatma iğnesiyle ve femarayla olduHamile misiniz peki şimdi
Amin canimm amin çok saolasin:) darısı sizin başınıza ınsalllah senin hamislik nasıl gidiyoN Nurumcan94 canim gozun aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Saglicakla buyutmeyi nasip etsin.
Maşallah darısı bize olsun başka bi sağlık problemi var mıydıEvet cnm 8haftalik hamileyim şuan çatlatma iğnesiyle ve femarayla oldu
Amin inşallah kuzumAyy kuzum var ya bugün buraya yazmaya niyetlendim kalbimiz birmiş :))) sizlere umut olayım kuzular oglusumu çok şükür ki kucağıma aldım sizlere çok dua ettim sancı anında Rabbimm hepinize hayirlisiyla aynı duyguları tatmayı nasip etsin insallahhh
Amin canim. Cok shukur iyiyiz biz de buyuyoruz.Amin canimm amin çok saolasin:) darısı sizin başınıza ınsalllah senin hamislik nasıl gidiyo
Yoktu cnm ama bu ilaclari kullanırken sogan kuru ve bal tarcin corek otu kurude yaptim ben illa faydasi olmusturMaşallah darısı bize olsun başka bi sağlık problemi var mıydı
Soğan kürünü denedim ben daha önceleri sonra bi macun var sosyal medyada yaygın onuda kullandım tabi eşimi yumurta günleri evde yakalayamadım bu ay evde Allah izin verirse inşaallahYoktu cnm ama bu ilaclari kullanırken sogan kuru ve bal tarcin corek otu kurude yaptim ben illa faydasi olmustur
İns cnm benim darisi senin basina ins nasibinizde varsa rabbim bi an once bagislasin sizedeSoğan kürünü denedim ben daha önceleri sonra bi macun var sosyal medyada yaygın onuda kullandım tabi eşimi yumurta günleri evde yakalayamadım bu ay evde Allah izin verirse inşaallah
Umarım sende sağlıklı bi gebelik geçirip zamanı gelince evladını kucağına alırsın
Canım nasıl oldun geçmiş olsun doktorunu arayıp sordun muKızlar bir sorum olacak. Bugün aşılamanın 5. Günü ve aşırı baş dönmesi yaşadım eczanede tansiyonumu ölçtürdüm yüksek çıktı ilk defa tansiyonumun çıktığı oldu genelde düşük tansiyonum vardır. Sizce doktorumu arayıp sormalı mıyım? Yuvalanma ile alakalı bişey olabilir mi?
Canım nasıl oldun geçmiş olsun doktorunu arayıp sordun mu
Ayyhh iyi bari aman aksi birşey olmasın dikkat et kendineSağol canım şuanda çok iyiyim
Doktora sordum progestan hapı kullanıyorum onun yan etkisinde varmış korkma dedi
Sende var mı bir gelişme?
Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurtaların olmuştur. Haber ver canımAyyhh iyi bari aman aksi birşey olmasın dikkat et kendine
Ben sabah doktora gideceğim işte canım yumurta var mı yok mu bakalım ona bakacağız çok heyecanlıyım
Canım 3 yumurta varmış 2si gayet güzel dedi iğne verdi ovitrelle sonra kendi enjeksiyon etti ve 3gün görüşün eşinle dedi bakalım bundan sonra çalışacağız ve dua edeceğiz inşaallah bizde hamileleler kervanına katılırızHadi bakalım inşallah güzel güzel yumurtaların olmuştur. Haber ver canım
Canım 3 yumurta varmış 2si gayet güzel dedi iğne verdi ovitrelle sonra kendi enjeksiyon etti ve 3gün görüşün eşinle dedi bakalım bundan sonra çalışacağız ve dua edeceğiz inşaallah bizde hamileleler kervanına katılırız
İnşaallah canım isteyenlerin hepsiyle beraber bizimde kucağımız dolarHadi bakalım inşallah. Yumurtaların erken gelişmiş çok güzel tutunur bebiş inşallah da güzel haberler alırız
Dusunmemek mumkun degil Allah kolaylik versin. Sadece fazla dusunup stres yapmamaya calis. Stres butun tedaviyi olumsuz etkiler. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak. Olacagi varsa herturlu olacak ama stres yaparak elde edecegin hastaliktan baska bisey degildir. Ben de kullandim femara sadece 1 ay gunluk yarim tablet. O ay yumurtladim ama hamile kalamadim yinede. Sonraki adetimde tuplerimi kontrol etdirip tekrar yumurtlama tedavisi vesilesiyle hamile kaldim, hamile kalana kadar dogal kurlerdir hormonal haplardir yapmadigim sey kalmamisti sanirim. Uzun ve zahmetli yol ama pes etmeden ve olacagina inancini yitirmeden devam etmek gerekli. Allah isteyen herkese nasip etsin.Hamile kalan arkadaslar bunu akıllarından cıkardıklarında mı kaldılar herkes öyle diyor .ama düşünmemek ne mümkün