- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 32
- Konu Sahibi Nurumcan94
Amin canım belirti yaşadın mı sen hiçAmin darısı başına inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım belirti yaşadın mı sen hiçAmin darısı başına inşallah canım
Amin canım belirti yaşadın mı sen hiç
Çok şükür hamile kalmışsın canım inşllah saglikla sıhhatli kucağına da alırsın .Benim de doktorum femara veridgi ilk ay gebelik oluştu :) ama malesef 6 haftalıkken kalbi durdu çok şükürki hamile kalabilmiştim gerçekten çok iyibii ilaç pko olanlara .ocak ayında kürtaj oldum ondan sonra iki kere daha femara kullandım ama ilişkilere falan hic dikkat etmedim özgüven gelmişti kesin hamile kalirim sandım ama olmadı ağustos ayında tekrar alıp kullandım çok şükür ki oluştu gebelik ama oda k8myasal gebelik oldu .bu ayda genetik test araştırması yapicaz düşüklerimi sebbeini öğrenmek için .ama ayriyettende bu ay yine femara kullancam pek etmicem :)
Çok şükür meleğin seninle canım bende hiç bir belirti Yok bakalım ne olacakCanım beyaz akıntım vardı çok ki benim adet öncesi kesilir birde göğüs ağrım çoktu ama sivilcem çıktı kasıklarımlar ağrıyordu bende tutmadı sanmıştım
Çok şükür meleğin seninle canım bende hiç bir belirti Yok bakalım ne olacak
Ben iğnenin 13.günündeyim ama ben adet günümün geçmesini beklemek istiyorumSen ne durumdasın şuanda?
Bekle bence de ya ben 14 yaptım ama şimdi değer yükseldi mi yükseliyor mu stres yapıyprum yok yere geçsin garanti olsunBen iğnenin 13.günündeyim ama ben adet günümün geçmesini beklemek istiyorum
Şuan da 3.hamileliğim canım biri kalbi durdu diğeri kimyasal gebelikti bütün hamileliklerim femara sayesinde oldu başka türlü kalamadim dusuklerimin sebebi pko oldugunu dusunuyoeum etki edebiliyormus ama araştırma yapmadık . Kimyasal gebelik genelde kalitesiz spermden de oluyor canımNasıl hamile kaldın canım. Düşüklerin sebebi neymiş. Bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim de.
Akıntımda Yok bide çok belirti arayıp kendimi ümitlendirmek istemiyorum belki ondan 3-4gün sonra umarım güzel haber veririmBekle bence de ya ben 14 yaptım ama şimdi değer yükseldi mi yükseliyor mu stres yapıyprum yok yere geçsin garanti olsun
Akıntın var mı?
İnşaallahFemarada ikinci ayım umarım bu ay ben de mutlu haberi veririm burada :)
Akıntımda Yok bide çok belirti arayıp kendimi ümitlendirmek istemiyorum belki ondan 3-4gün sonra umarım güzel haber veririm
Çok şükür canım bundan sonrasındada sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallahİnşallah canım ya
Bende dün kan testimi tekrarladım 682 çıktı çok şükür
Kızlar benimde Femara'da 2.ayım, yumurta büyümüyor bende de. Bugün kontrole gittim 9. gün 8mm'lik bir yumurta gördü. Pazartesi 13 olması lazım bunun dedi. Sizce 9. günde ufak mı kalmış ?
Çok şükür canım bundan sonrasındada sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallah
Benimde ikinci ayım inşallah birlikte mutlu haberler verir mutlu oluruzFemarada ikinci ayım umarım bu ay ben de mutlu haberi veririm burada :)
Çok küçük değil ama biraz daha büyümesi lazım canım benimde geçen ay büyüdü ama gebelik oluşmadı seninde büyür ve gebelik oluşur inşallahKızlar benimde Femara'da 2.ayım, yumurta büyümüyor bende de. Bugün kontrole gittim 9. gün 8mm'lik bir yumurta gördü. Pazartesi 13 olması lazım bunun dedi. Sizce 9. günde ufak mı kalmış ?