- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #2.381
Ben de bu ay başlayacağım kendime umut verecek şeyler arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba son durumunuz nedir ben femaranin aynı ilacı olan letuyu kullandim beklemedeyim bakalimMerhaba arkadaşlarım, bugün regl 2. Günü doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı, femaraya başlayacam yarın, doktorum hergn aynı saate 2 tane 5 gün kullanacam, toplamda 10 tane ve haftaya salı gününden itibarende 3 gün kullanmam gereken iğne verdi doktor, bilmiyorum neler olacak
Malesef negatifMerhaba son durumunuz nedir ben femaranin aynı ilacı olan letuyu kullandim beklemedeyim bakalim
Malesef negatif
Merhaba ben de geçen ay ilk kez kullandım femara 3-4 gün içinde sonuç belli olucak inşallahEvet kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi bu ay femara kullandım ilk defa; daha önce klomen öyküm var ama hiç hamile kalamadım. Başka bi doktora gittim ve bu ilacı verdi var mı başka kullanan kullanmakta olan bana umut olun kızlar belirtileri paylaşalım inşallah bu ay güzel haberler alalım Allahın izniyle. Bide bu ilaç tek yumurta ama kaliteli yumurta olusturuyomus
Not : polikistik over hastasıyım 14 aydir bebek istiyoruz.
Evet sonradan tepki verebiliyor bazen yumurtalarArkadaşlar bana yardım edin 3ay klomen kullandım olumsuz oldu bu ayda famera artı inofolic kullanıyorum dün 9.gunumdu doktora gittim hiç yumurta yok dedi iki güne tekrar gel dedi sonradan büyür mü
Alıntı
Merhaba kaçıncı günde belli oldu açana hamileliğiniz?Mrbbaaaaaa kizlar bnde PCO hastalığı vardı kendimi bildm bileli ve femerayla ilk kullanımda hamile kaldım kizlar asla strese grmyin umidinizide kaybetmeyin
İnşallah öyle olur moralim bozulduEvet sonradan tepki verebiliyor bazen yumurtalar
Kac senelik evlisin kac yasindasin cnmMrbbaaaaaa kizlar bnde PCO hastalığı vardı kendimi bildm bileli ve femerayla ilk kullanımda hamile kaldım kizlar asla strese grmyin umidinizide kaybetmeyin
Ben varim canim 2 yasina gircek oğlumMerhaba bende pko hastasıyım 8 aydır bebek istiyoruz fakat olmadı. İlaçsız hiç adet göremiyorum iki aydır famera ve çatlatma iğnesi kullanıyorum birinci de olmadı ikinciyi bekliyorum. Sizde hem adet düzensizliği olup hemde pko olup hamile kalan varmı kizlar yardım edin nolursunuzz