femara kullananlar

selamlar.. bende bu ay ilk kez başlıyorum femara'ya.. inşallah daha fazla bekletmez beni bebişim..

inşallah beklemezsin, daha önce klomen kullandın mı yoksa direk femara ile bir başlıyorsun?
yok canım hiç ilaç kullanmadım daha önce, 1 senedir beklediğimiz için basit tedavilerle vakit kaybetmeyelim dedi doktorum. hayırlısı bakalım, sen ne zamandır deniyosun?

yok canım hiç ilaç kullanmadım daha önce, 1 senedir beklediğimiz için basit tedavilerle vakit kaybetmeyelim dedi doktorum. hayırlısı bakalım, sen ne zamandır deniyosun?
ben klomen kullandım, hiç bir etkisi olmadı, doktorumu değiştirdim, geçen hafta femaraya başladım, yarın kontrole gidicem, eğer etki ettiyse ona göre bir yol takip edicez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

inşallah canım inşallah, yoruldum artık her ay hüsran.. daha fazla bekletmesin artık bizi

kaç yıllık evlisin, ne zamandır tedavi görüyorsun, geç olsun güç olmasın, hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah..
amin canım hepimizin inşallah.. 2 yıllık evliyim, 1 senedir deniyoruz olmadı, tedaviye daha bu ay başladım canım, yaşım 31 olduğu için direk ilaca başlattı doktor.

amin canım hepimizin inşallah.. 2 yıllık evliyim, 1 senedir deniyoruz olmadı, tedaviye daha bu ay başladım canım, yaşım 31 olduğu için direk ilaca başlattı doktor.
hızlı bir doktormuş, inşallah güzel sonuç alırsın, bakalım benim durumum ne olmuş yarın anlaşılacak, dua et bana da..:)

iyi bir haber alırsam müjdeyi veririm, haber iyi değilse .....
güzel düşün güzel olsun, iyiyse de yaz, iyi değilse de yaz.. aynı dertlerden muzdaribiz, bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.. bi topic var "Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr" diye.. çok güzel insanlar var, katıl sende aramıza, güzel kafa dağıtıyo insan

Tamam o zaman yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle, zaten çok bi beklentim yok, 1 mm bile olsa büyüme olduğunu duysam bana yeter, en azından ilacın etki ettiğini anlarım, klomen hiç bir etki etmemişti.

Aldığım haber hayırlı mı bilemiyorum, umarım öyledir, 5 gün femara kullandım ve 1 mm dahi oymana olmamış, doktor ilacın 14 günlük etki süresi var dedi ve 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı, ilacıda kesti bu ay başka kullanmicaksın dedi, ilacı kullanırken büyüme olmamış bıraktıktan sonra nasıl olacak bilgisi olan var mı arkadaşlar, ümitlenmeli miyim?

merhaba ben yeni üyeyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum bazen seviniyor bazende üzülüyorum.
2.5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor rahim filmine kadar herşeyi çektirdim ama dr hiçbir neden bulamadı eşimde bende gayet iyiyiz ama neden olmuyor sanırım rabbim bizi böyle sınıyor sabırla bekliyorum
Bende gecen hafta famera ilaça başladım ve şuan yumurtalarım büyümüş 5 gün kullandım ve diğer hafta ilk muaynemde büyüdüler sagımdaki ve solumda 2 adet büyümüş yumurtam var ve dr iyiye gittigimizi söyledi herşey yolunda yalnız aşırı gaz yaptı bende ve mide bulantım var ilacı bırakalı 4 gün oldu sizdede oldumu bu durum yada psikolojikmi
heyecan ve merakla bekliyorum bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim nedense :/ olmuycakmış gibi hissediyorum

ilk 5 gün kullanıyorsun sonra diğer hafta 3 gün kontrole gidiyorsun her gittiğinde büyüme oluyor yani normalde öyle
bende aynı tedaviyi görüyorum yarın 3.kez muayne olcam ilaç bitiminden sonra 1 haftada büyüyor ilaç bitiyor büyüme devam ediyor inşallah büyümüştür agrı oluyor kasıklarda anlaki büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…