Doktorun nasıl kullanmanı önerdi canım? Ben adetin üçüncü günü başlayıp günde 2 tane aynı anda içiyordum.Ben kullanıyorm bugun 3.günüm canm
Ben adetin 2. Günü gittim doktora hemn başla dedi bana .2. günü başlamış oldum yani canm aşılama olacagım mikroçipli ,ama genelde 3. Günü başlanıyo yinede doktoruna sorDoktorun nasıl kullanmanı önerdi canım? Ben adetin üçüncü günü başlayıp günde 2 tane aynı anda içiyordum.
Mikroçipli aşılama da şu aralar çok popüler, inşallah olumlu sonuçlar alırsın canımBen adetin 2. Günü gittim doktora hemn başla dedi bana .2. günü başlamış oldum yani canm aşılama olacagım mikroçipli ,ama genelde 3. Günü başlanıyo yinede doktoruna sor
Çok korkuyorum yine olmicak diyeMikroçipli aşılama da şu aralar çok popüler, inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım
Pozitif bakalım canım, kendini strese sokarsan etkilenir.Çok korkuyorum yine olmicak diye
Evet canım, doktora gitmeyi düşünmüyorumDoktor kontrolü dışında mı kullanıcaksınız
Nasıl yapacaksınız gerçekten doktora gitmek bana da zor geliyor bunu ben de düşündüm ama cesaret edemedim.Evet canım, doktora gitmeyi düşünmüyorum
Sıkıntıya düşme kuzumEvet canım, doktora gitmeyi düşünmüyorum
Ben de öyle yapıyorum daha önce de kullandığım için femara aynı şekilde kullanıyorum ,ovulasyon testi ile anlıyorum zaten catladigini ilişkiyi de ona göre ayarlıyorumNasıl yapacaksınız gerçekten doktora gitmek bana da zor geliyor bunu ben de düşündüm ama cesaret edemedim.
Canım zaten bazı doktorlar da ilacı ovulasyon testiyle evde takip edebilirsiniz diyor. Kiste çevirecek bir durum yok zaten sadece 5 gün doktorun söylediği dozda kullanıyorsun. Kafana göre fazla kullanmıyorsun.Sıkıntıya düşme kuzum
Kiste filan çevirir Allah korusun çok riskli inş bi sıkıntı çıkmaz ama benim gözüm çok korkar böyle şimdi olmaz olmaz kontrolsüz oldu mu olacağı tutar
Hastanelik oldunmu da kontrolsüz kullanılır mı bu ilaçlar diye laf dinlemek var aay Allah korusun tüplerine yumurtalıklarına filan zarar gelmesin
Kaçıncı günde gelişiyor yumurtaların kuzumBen de öyle yapıyorum daha önce de kullandığım için femara aynı şekilde kullanıyorum ,ovulasyon testi ile anlıyorum zaten catladigini ilişkiyi de ona göre ayarlıyorum
Daha önce doktor kontrolünde 3 kez kullandığım için nasıl yapacağımı biliyorum canım.Nasıl yapacaksınız gerçekten doktora gitmek bana da zor geliyor bunu ben de düşündüm ama cesaret edemedim.
Femera zaten 3 kez kullanılıyor eğer sonuç alamadıysan doktor ilaç değiştiriyor. Ayrıca femara kanser ilacı biliyorsunuzdur daha önce bişey olmaması tekrar öyle olacağını göstermez. Kaş yapalım derken göz çıkarmış olmayalım. İnşallah gönlünüze göre olur sonuç.Daha önce doktor kontrolünde 3 kez kullandığım için nasıl yapacağımı biliyorum canım.
Canım benim adetim düzensizdi hep evlendikten sonra çocuk isteyince denedik olmadı doktora gittim pko olduğunu öğrendim çok korktum ağladım iğneden korkan biriydim doktorda korkuttu tüp bebek deneyebilirsin demişti sonra çocuğu olmayanlar bölümünden iyi bir doktordan randevu aldım gittim ve içimi rahatlattı tüp bebeğe kadar ilaç tedavisi uyguluyoruz dedi ve beni femaraya başlattı 2 ay denedim olmadı sonra rahim filmi önerdi 3. ayımda çektirdim tüpler acıktı ve o ayda femera kullandım olumlu sonuç aldım çok şükür şuan 39 + 3 hamileyim eli kulağında bizim miniğin diyeceğim o ki son ay hiç kafama takmadım olmıcak gözüyle baktım bisiklet sürdüm yürüdüm bol bol ve sonra adetim gecikince aklıma geldi denedim ve çift çizgiSelam kızlarAramızda femara kullananlar varsa gelin beraber sürecimizi konuşalım.
Ben gebelik çalışmasında 15.ayıma girdim. Bu süreçte 3 defa femara kullandım, birincide yumurtanın gelişmediğini söyledi doktorum. İkincide 20 mm tek bir yumurta oluştu, ovitrelle ile çatlatıldı. Üçüncü de ise 18 ve 22 mm olmak üzere 2 yumurta oluştu. Yine ovitrelle ile çatlatıldı.Fakat hepsinde de sonuç negatif oldu. Bu ay yeniden femara kullanıp, evde ovulasyon testi ile takip edeceğim. Ramazan ayı olması sebebiyle doktora gitmek istemiyorum.Daha önce doktorumun kullandırdığı şekilde kullanacağım, yarın adetimin 3.günü olduğu için sabah içmeye başlarım. Duayla ve sabırla beklemeye devam ediyorum.
Daha önce femara kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı? Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız hepimiz için faydalı olur
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım. Ben de polikistik over var hafif görünümlü, hsg de çektirdim açık. 3 ay şans yüksek dedi doktorum ama olmadı bu 4.ayum hsg sonrası, inşallah nasip olurCanım benim adetim düzensizdi hep evlendikten sonra çocuk isteyince denedik olmadı doktora gittim pko olduğunu öğrendim çok korktum ağladım iğneden korkan biriydim doktorda korkuttu tüp bebek deneyebilirsin demişti sonra çocuğu olmayanlar bölümünden iyi bir doktordan randevu aldım gittim ve içimi rahatlattı tüp bebeğe kadar ilaç tedavisi uyguluyoruz dedi ve beni femaraya başlattı 2 ay denedim olmadı sonra rahim filmi önerdi 3. ayımda çektirdim tüpler acıktı ve o ayda femera kullandım olumlu sonuç aldım çok şükür şuan 39 + 3 hamileyim eli kulağında bizim miniğin diyeceğim o ki son ay hiç kafama takmadım olmıcak gözüyle baktım bisiklet sürdüm yürüdüm bol bol ve sonra adetim gecikince aklıma geldi denedim ve çift çizgi