Gebeliğe Hazırlık Femara Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım. Ben de polikistik over var hafif görünümlü, hsg de çektirdim açık. 3 ay şans yüksek dedi doktorum ama olmadı bu 4.ayum hsg sonrası, inşallah nasip olur ♥️♥️
Amin canım sağolasın stres yapma herşey vaktinde geliyor ben burda okuyup okuyup kafayı yiyordum inşallah en kısa zamanda olur sağlıklı bebişiniz 🤲🤲🤲

Merhaba kızlar ben birşey sorcaktm . Femara kullanıp 14 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ve çok merak ediyorum şimdi test yapsam sonuç doğru çıkarmi ben çok merak ediyorum ve yine düşük falan yaparım diye çok tedirginim. Napcami bilmiyorum

Merhaba kızlar ben birşey sorcaktm . Femara kullanıp 14 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ve çok merak ediyorum şimdi test yapsam sonuç doğru çıkarmi ben çok merak ediyorum ve yine düşük falan yaparım diye çok tedirginim. Napcami bilmiyorum
Catlatma ignesi kullandığın icin olasi bir silik pozitif de bile emin olamazsin canin kimse emin olamaz kan vermen gerekir bunun icinde onerilen sure 14. Gun oluyor birkac gun daha sabret denecek ama bu da zor anliyorum gun gun yafa gun asiri birkac gun daha test yaparak takip edebilirsin boyle daha rahat hissederim diyorsan 4 yildir ugrasiyorum 3 litre su icmeme rahmen 10. Gunde her zaman bir silik cizgi çıkıyor beklentin yukselir uzulursun yapacaksan sakince takip etmelisin

Catlatma ignesi kullandığın icin olasi bir silik pozitif de bile emin olamazsin canin kimse emin olamaz kan vermen gerekir bunun icinde onerilen sure 14. Gun oluyor birkac gun daha sabret denecek ama bu da zor anliyorum gun gun yafa gun asiri birkac gun daha test yaparak takip edebilirsin boyle daha rahat hissederim diyorsan 4 yildir ugrasiyorum 3 litre su icmeme rahmen 10. Gunde her zaman bir silik cizgi çıkıyor beklentin yukselir uzulursun yapacaksan sakince takip etmelisin
Gerçekten çok zor bir süreç daha önce 2 defa düşük yaptm ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum benimde 2 yıl oldu . Bu durum için çok mu şu içmem gerekiyor. Doktorum çok fazla birşey söylemedi bana o yüzden burda benim gibi olanlarla konuşuyorum . Ye yapsam iyi olur bilemiyorum bazen

Gerçekten çok zor bir süreç daha önce 2 defa düşük yaptm ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum benimde 2 yıl oldu . Bu durum için çok mu şu içmem gerekiyor. Doktorum çok fazla birşey söylemedi bana o yüzden burda benim gibi olanlarla konuşuyorum . Ye yapsam iyi olur bilemiyorum bazen
Anlayabiliyorum canim benim idrarla atiliyor us vücuttan bu yüzden su tuketimi önemli deniyor kisiye göre de degisiyor burda gördüğüm kadariyla . Benimde bir disgebelik oykum var cok zorlu bir surecti ameliyat iyileşme evresi ayni seyler bidaha olur yada bebek olirsa bilmezsem bakamazsam falan filan diye cabaliyordum sanirim o korkuyu atlatabilmek zor is kayip korkusu geçmeyecek ama iyisini dusunmek her zaman en iyisi

Kızlar bugun kontrole gıttım 15 mm olmuş 1 tane yumurtam oluşmuş perşembe günü iğne vur dedi doktor size sorum rahım fuvarı 4 mm olmuş incemi sizce kalınlastırmak için ne yapmalı

Kızlar ilk kez Femara kullanmaya başladım. Sizin doktorunuz yumurta takibi yaptı mı? Benim doktor takip falan etmedi 21. Günü gel progesteron testi ver dedi normalde 19-20 gibi yumurtluyorum bu femara bunu etkiler mi? 21. Günü Progesteron testinde yumurtlama olup olmadığı anlaşılır mı?

Kızlar ilk kez Femara kullanmaya başladım. Sizin doktorunuz yumurta takibi yaptı mı? Benim doktor takip falan etmedi 21. Günü gel progesteron testi ver dedi normalde 19-20 gibi yumurtluyorum bu femara bunu etkiler mi? 21. Günü Progesteron testinde yumurtlama olup olmadığı anlaşılır mı?
Evet canım cikan degere gore bunu biliniyor yumurtlama olup olmadığı bende veriyodum ilkzamanlar ayrica benimde ilacsizken yumurtlamam gec olur 17.19.gun falan ama ilac kullaninca yumurtlama biraz daha erken görülüyor ben en erken 10 ve 11. Gunu gördüm bu yuzden skinti etme onu doktorlar onu bilip hesapliyorlar 5 ve yukarisi umut verici dihe ortalamasini dusunup konusur sana en azından

Kızlar 28 çatlatma iğnesi oldum dontor 14 mayısta kan testi ver dedi bekledım gunu gecıksın dıye bugunde adet olmadım yarın versemmı bıraz beklesem mi hüsrana uğramak istemıyorum ya kendı kendıne gelır belki

Kızlar 28 çatlatma iğnesi oldum dontor 14 mayısta kan testi ver dedi bekledım gunu gecıksın dıye bugunde adet olmadım yarın versemmı bıraz beklesem mi hüsrana uğramak istemıyorum ya kendı kendıne gelır belki
Şimdiye çoktan belli olur canım. Ya test yap yada kan ver

Canım eğer doktor takip etmiyorsa, evde kendin ovulasyon testi ile takip et. Femara kullanınca genellikle yumurtlama daha erken oluyor.

Yok canım doktor takıp edıyor bana 14 de kanda gebelık testi yaptır dedı ben gecıksın dıye bekledım

Belli olur canım bugün hadi bekliyoruz sonucunu

Mrb kizlar. Ben femarayi daha once kullandim kutu 3aylik demisdi doktor ilk ayimda hamile kalmisdim. Simdi yine istiyorum 3yildir olmuyor 1paket daha kullandim olmadi simdi yine kullanmayi düşünüyorum

Femara kullananlara danışmak istediğim bir konu var. Bugün ilk günüm günde 3 tane, 5 gün boyunca kullanacağım. Çörek otu bal ve tarçın karışımı kullanıyorum günde 1 kaşık. Folik asit alıyorum takviye olarak. Femara yanında bunun gibi kür ya da ek besin alanlar var mı , olumlu olumsuz etkisi ile ilgili bilgi paylaşabilecek biri ile konuşmak çok yardımcı olacak. 😇

X