- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
Kesinlikle... bugun yarın git sakn ertelemeEvet gitmem lazim aslinda of of haklisin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle... bugun yarın git sakn ertelemeEvet gitmem lazim aslinda of of haklisin canim
Cgirrdii gene bkti gelişme yok üç gün sonra gel dedi gittim gene yok dedi adet ol gel bu üçüncü oldu bunddwda aynısını söylerse özel yolları taştanKesinlikle... bugun yarın git sakn erteleme
AA sen devlete gidiyorsun dimi KuZum. Yani farkı olur mu bilmiyorum ama ben özele gidiyorum dr umdan da memnunum şükür ama tabii ilaca ben be tepki veririm hiç bilmiyorym o yüzden sabırsızlıkla bekliyroum yaaCgirrdii gene bkti gelişme yok üç gün sonra gel dedi gittim gene yok dedi adet ol gel bu üçüncü oldu bunddwda aynısını söylerse özel yolları taştan![]()
Buna da tepki vermez sem ne olacak bende onu merak ediyorumAA sen devlete gidiyorsun dimi KuZum. Yani farkı olur mu bilmiyorum ama ben özele gidiyorum dr umdan da memnunum şükür ama tabii ilaca ben be tepki veririm hiç bilmiyorym o yüzden sabırsızlıkla bekliyroum yaa
canım doz ayarlaması yapmadı mı hiç? Yani arttırması gerek miyor mu bu şekilde olunca?Buna da tepki vermez sem ne olacak bende onu merak ediyorum
Hoşgeldin cnm, Peki kaç yumurtan olmuştu? Herşey yolunda gitmiş döllenme olmamış anladığım kadarıyla işte o da Allah’ın takdiri.. inş bu sefer iyi gelir bende adeti bekliyrpum. Ne zmaan adetinben kullandım geçen ay çatlatma iğnesi de vurduk olmadı
daha önce klomenle kalmıştım düşük oldu
şimdi hamile kalamıyorum
bu ay ara verdi doktor bidahaki adete çağırdı büyük ihtimal yine femara verecek![]()
Ayrıca çok geçmiş olsun.. ama düşğkten sonra genelde çok çabuk kalınıyormuş rahim hazır gibi birşey herlade inş bu sefer olurHoşgeldin cnm, Peki kaç yumurtan olmuştu? Herşey yolunda gitmiş döllenme olmamış anladığım kadarıyla işte o da Allah’ın takdiri.. inş bu sefer iyi gelir bende adeti bekliyrpum. Ne zmaan adetin
1 yumurtam oldu 22 mm gayet iyiydi boyutu benim hep 1 tane oluyo klomende de 1 tane oldu klomenle 1 başarılı gebelik var düşükle sonuçlandı 1 tane de 23 mm yumurta varken olmadı gene böyleHoşgeldin cnm, Peki kaç yumurtan olmuştu? Herşey yolunda gitmiş döllenme olmamış anladığım kadarıyla işte o da Allah’ın takdiri.. inş bu sefer iyi gelir bende adeti bekliyrpum. Ne zmaan adetin
Anladım cnm yine de bu ay olacak gibi yumurtlama gümlerini değerlendir derim düzenli . Belli mi olur ilaçların etkisi de kalabilir kendiliğimden de olabilir dene bakalım. Ovulasyon testiyle dene istersen hatta. Sabır işi ya başka birşey değil..1 yumurtam oldu 22 mm gayet iyiydi boyutu benim hep 1 tane oluyo klomende de 1 tane oldu klomenle 1 başarılı gebelik var düşükle sonuçlandı 1 tane de 23 mm yumurta varken olmadı gene böyle
femara da olmadı iğne tam saati ilişki desen öyle ama Allah vermeyince elden ne gelir çok yıprandım artık her ay olumsuz bu ay ilaç da yok hiç olmaz
adetim 31 mayısta oldu en son 30 haziranda 1 temmuzda falan gelir tahmini
İki ay da. O şekilde dennediim düşük üzerinden on ay geçti iki klomen de olumsuz hiç büyüme olmadı bu femara da olumsuz büyük ihtimal bilmiyorum aşılama derse hemen yaptıracağım eğer olmazsa daha da dokttora gitmem diye düşünüyorumDozunu fikan
canım doz ayarlaması yapmadı mı hiç? Yani arttırması gerek miyor mu bu şekilde olunca?
Sana tavsiyem bu ay da inş olur ama olmazsa aşılama derse hemen yaptırma derim bir ara ver ister ozel dr araştır ister dinlenmeye al kendini hatta ovu testleriyle deneme yaptın mı hiç? Kendi başına
Cnm Benim moralini bozma lütfen zamanı var ve o zman gelecek Emin’im..İki ay da. O şekilde dennediim düşük üzerinden on ay geçti iki klomen de olumsuz hiç büyüme olmadı bu femara da olumsuz büyük ihtimal bilmiyorum aşılama derse hemen yaptıracağım eğer olmazsa daha da dokttora gitmem diye düşünüyorum
Canım aşılamanın normal yoldan bi farkı yok aslında. Sperm hızında veya sperm sayısında düşüklük varsa aşılama işe yarar. Ama yumurta gelişiminde sorun varsa sadece boşuna yaptırmış olursun. Bana doktorum normal ilişkiden hiç bir farkı yok dedi. Sen iyi bir doktor bul bence özelde. Benim de klomenle hiç yumurtam gelişmedi. Sonra klomen + femara kullandım ikisini birden yine gelişmedi. Özelde başka doktor buldum o bana bahsettiğim takviyeyi verdi hem yumurta büyüdü hem de çatladı bu ilaçla çatlatma iğnesine gerek yok dedi bana.İki ay da. O şekilde dennediim düşük üzerinden on ay geçti iki klomen de olumsuz hiç büyüme olmadı bu femara da olumsuz büyük ihtimal bilmiyorum aşılama derse hemen yaptıracağım eğer olmazsa daha da dokttora gitmem diye düşünüyorum
Cnm sen ne durumdasın?Canım aşılamanın normal yoldan bi farkı yok aslında. Sperm hızında veya sperm sayısında düşüklük varsa aşılama işe yarar. Ama yumurta gelişiminde sorun varsa sadece boşuna yaptırmış olursun. Bana doktorum normal ilişkiden hiç bir farkı yok dedi. Sen iyi bir doktor bul bence özelde. Benim de klomenle hiç yumurtam gelişmedi. Sonra klomen + femara kullandım ikisini birden yine gelişmedi. Özelde başka doktor buldum o bana bahsettiğim takviyeyi verdi hem yumurta büyüdü hem de çatladı bu ilaçla çatlatma iğnesine gerek yok dedi bana.
Aynıyım güzelim. Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi başım dönmeye başlayınca eve döndük. Yarın 2 de randevum var onu bekliyorum bakalım doktor ne diyecekCnm sen ne durumdasın?
Sol yumurta lik ya btane oluşmuş 13 cm mis dooktorr da. Bende şaşırdım
Aynen canım biliyorum btane oda pko var normal de 5-7 tane olması lazım beenddr masalah btanryi zoor çıkarttık persemmbe gel dedi 18-19 olur o zzamman da. İğne çatlatma iğnesi dediiBak ben dedim sana erken üzdün kendini. Yumurtanın çatlamasına 5 gün var daha. Ovulasyon testini nasıl yapacağını biliyorsun di mi. İlk idrar olmayacak. Öğleden sonra 2 den akşam 8 e kadarki aralıkta yapacaksın bir de testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımını keseceksin. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış
Bak işte pozitif ol KuZum ya gördün mü yumurtan gelişmiş ama ovulasyon testinde çıkmaması bormal çünkü çatlama seviyesinde değil. Sabırlı ol olumlu düşün bence güzel olacak bu aySol yumurta lik ya btane oluşmuş 13 cm mis dooktorr da. Bende şaşırdım
Og oh süper garanti olmuş olur gerisi Allah’a dua etmeye kalıyorAynen canım biliyorum btane oda pko var normal de 5-7 tane olması lazım beenddr masalah btanryi zoor çıkarttık persemmbe gel dedi 18-19 olur o zzamman da. İğne çatlatma iğnesi dedii