- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Canım bencede iyi bir dr bulup özele gitsen daha iyi ben çık memnunum dr umdan mesela ozel ama çok güzel dikkatle ilgileniyor ve bana 2 ay yumurta takibi yapıp sana hem ilaç hem iğne vereceğiz dediTeşekkürler güzel dileklerin ve önerilerin için evet doktor önemli pazartesi olmazsa özele gideceğim zaten böyle olmuyor
Canım bencede iyi bir dr bulup özele gitsen daha iyi ben çık memnunum dr umdan mesela ozel ama çok güzel dikkatle ilgileniyor ve bana 2 ay yumurta takibi yapıp sana hem ilaç hem iğneTeşekkürler güzel dileklerin ve önerilerin için evet doktor önemli pazartesi olmazsa özele gideceğim zaten böyle olmuyor
kuzum Pazartesi bi git dr una da oyle emin oluruz böyle moralini bozarsan olumlu seyler olmasını bekleyemeyiz dediği gibi erken daha herkesin yumurta olgunlaşması bir olmuyor inşallah güzel haberler alıcaz benceBenim pazartesi bugün bitti birinci günü ve ovu testi yaptım bendede umut yok gibi
İnşallah ama çok umut yokCanım bencede iyi bir dr bulup özele gitsen daha iyi ben çık memnunum dr umdan mesela ozel ama çok güzel dikkatle ilgileniyor ve bana 2 ay yumurta takibi yapıp sana hem ilaç hem iğne
kuzum Pazartesi bi git dr una da oyle emin oluruz böyle moralini bozarsan olumlu seyler olmasını bekleyemeyiz dediği gibi erken daha herkesin yumurta olgunlaşması bir olmuyor inşallah güzel haberler alıcaz benceBende adete gün sayıyorum
Canım adetin ne zman normalde. İnş yerleşme lekesidir çok az geldi ve durduysa yüksek ihtimal umarım öyledirBende de 5-6 gündür damla damla lekelenme var daha önce hiç böyle bi şey yaşamamıştım. Salı gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktor
10 gün falan var canım adetime. Durmadı ama şöyle gün boyu geleni toplasan 5 damla etmez. Çok çok az ilk günlerinde biraz sancım olmuştu ama şimdi sancım falan da yok. Bir de çok şiddetli mide bulantısı ve baş dönmesi var buna bağlı mı bilmiyorum ama. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama varsa da çıkmaz diye düşünüyorum ben acele ettim birazCanım adetin ne zman normalde. İnş yerleşme lekesidir çok az geldi ve durduysa yüksek ihtimal umarım öyledir
Ya her belirttiyi gebeliğe yorduugumuzz için baş donmelerimizz bitmmiyorr10 gün falan var canım adetime. Durmadı ama şöyle gün boyu geleni toplasan 5 damla etmez. Çok çok az ilk günlerinde biraz sancım olmuştu ama şimdi sancım falan da yok. Bir de çok şiddetli mide bulantısı ve baş dönmesi var buna bağlı mı bilmiyorum ama. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama varsa da çıkmaz diye düşünüyorum ben acele ettim biraz
İnşallah psikolojik değildir KuZum ve güzel haberler alırız. Evet varsa bile test için erken en az adete 2-3 kala yap veya mutlaka geçmesini bekle bu arada benim de 8-9 gün var adetime inş gelse de ilaca başlasam çok sabırsızlanıyorum10 gün falan var canım adetime. Durmadı ama şöyle gün boyu geleni toplasan 5 damla etmez. Çok çok az ilk günlerinde biraz sancım olmuştu ama şimdi sancım falan da yok. Bir de çok şiddetli mide bulantısı ve baş dönmesi var buna bağlı mı bilmiyorum ama. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama varsa da çıkmaz diye düşünüyorum ben acele ettim biraz
Bana da pazartesi gellmiyorrİnşallah psikolojik değildir KuZum ve güzel haberler alırız. Evet varsa bile test için erken en az adete 2-3 kala yap veya mutlaka geçmesini bekle bu arada benim de 8-9 gün var adetime inş gelse de ilaca başlasam çok sabırsızlanıyorum
Ayy dimi yaa dersin ki aylar geçmiş gibi bekle bekle.. senin birşet yok yarından sonra inşallaj güzel haberler alacaksın bu ilaç çok etkiliymiş bence kesin işe yarar Allah’ın izniyleBana da pazartesi gellmiyorrgelse de bakılsa su yumurtalara
Zor gibi kuzum valla ya bilmiyorum hiç umudum yok kasık ağrım yok bel ağrım yokAyy dimi yaa dersin ki aylar geçmiş gibi bekle bekle.. senin birşet yok yarından sonra inşallaj güzel haberler alacaksın bu ilaç çok etkiliymiş bence kesin işe yarar Allah’ın izniyle
Yok güzelim psikolojik değil çünkü bayıldım birkaç gün önce. Bugün de ayakta duramıyordum hastanedeyim şimdiİnşallah psikolojik değildir KuZum ve güzel haberler alırız. Evet varsa bile test için erken en az adete 2-3 kala yap veya mutlaka geçmesini bekle bu arada benim de 8-9 gün var adetime inş gelse de ilaca başlasam çok sabırsızlanıyorum
E Sonuc neYok güzelim psikolojik değil çünkü bayıldım birkaç gün önce. Bugün de ayakta duramıyordum hastanedeyim şimdi
Şaka yapıyorsun ayy hadi güzel haberi ver o zmaanYok güzelim psikolojik değil çünkü bayıldım birkaç gün önce. Bugün de ayakta duramıyordum hastanedeyim şimdi
Zor gibi kuzum valla ya bilmiyorum hiç umudum yok kasık ağrım yok bel ağrım yok
Kanda gebelik çıkmadı ama çok yeniyse daha kana karışmamış olabilir dedi. Serum takılıcam şimdi yine bi bayılma noktasına geldim ama muhtemelen başka bir rahatsızlıktan kaynaklı bu kana karışmadan bu etkileri yapmaz çünküŞaka yapıyorsun ayy hadi güzel haberi ver o zmaanbekliyoruz canımmm çok heyecanlandım
Canım çık geçmiş olsun umarım ciddi birşey yokturKanda gebelik çıkmadı ama çok yeniyse daha kana karışmamış olabilir dedi. Serum takılıcam şimdi yine bi bayılma noktasına geldim ama muhtemelen başka bir rahatsızlıktan kaynaklı bu kana karışmadan bu etkileri yapmaz çünkü
Sağol bitanem. Yok canımı sıkmıyorum zaten ya. Vertigo başlangıcı olabilir dedi ama sanmıyorum acil doktorlarının bi halt anladığı yokCanım çık geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktursıkma canını haber ver bize de
Bitti beşinci gün yarın kontrol hadi bakalımFemara 2 kez kullandim
Ilkinde yalan olmasin 2 tane gelişti yumurtam asilama oldum tutmadi
2.sini gecenlerde kullandim.guya bu ay asilama olacaktım 7 yumurta oluştu.
4 u geriye cekildi. Pco luyum.
3 tane kaldi doktorda cogul gebelik.riskinden ötürü asilama yapmadı
Femara guzel bir ilac bence. 2 adet kullaniosun 5 gün
E hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?