- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Bende cok agladım sevıncden sen ıgnenı ne zaman vurundunBenim sonucum 203 cıktı çok şükür doktor iyi dedi adetim 2 gün geçti . Hayırlı olsun canım gözün aydın ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu aģlamaktan helak oldum hala inanamıyorum ben
İnş kuzum kuzum sizde ilişki ne zaman oldu yani iğneden Ka saat sonraAmin inşallah ALLAH razı olsun sağolun herzaman dualarımda olacaksınız birbirimizi en iyi biz anlarız ALLAHIM inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsininşallah bende sağlıcakla kucağıma alırım
Moralıni yüksek allahın izniyle sevincini tamamıyla yaşarsın..Doktor daha cok kucuk ıkıncı sonucu görmeden sevınme faln dedı bı anda dusebılıyo böyle erken zamanda falan deyınce uzuldum
Ben iğne yaptırmadım doktorum olmazsa önümüzdeki ay iğne yapariz dedi çok şükür ilk femara denememde tuttu ALLAHın izniyleBende cok agladım sevıncden sen ıgnenı ne zaman vurundun
Ben adetin 13.günü evde ovülasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı doktorum o günden itibaren dolu boş dolu boş ilişki önermişti öyle oldu çok şükürİnş kuzum kuzum sizde ilişki ne zaman oldu yani iğneden Ka saat sonra
Pekı son adet tarıhın ne benımde ılk deneme ama degerım nıye dusuk onu anlamaya calısıyoeumBen iğne yaptırmadım doktorum olmazsa önümüzdeki ay iğne yapariz dedi çok şükür ilk femara denememde tuttu ALLAHın izniyle
Insallah saol pazar bellı olcak bakalımMoralıni yüksek allahın izniyle sevincini tamamıyla yaşarsın..
Saol kuzum benım ben muhtemelen yarın iğne yapılır 36 saat sonrada ilişki diyecek ama o kadar beklemesem mı diyorumBen adetin 13.günü evde ovülasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı doktorum o günden itibaren dolu boş dolu boş ilişki önermişti öyle oldu çok şükür
Ben tam 36. Saatte gırdım canım doktoru dınledımSaol kuzum benım ben muhtemelen yarın iğne yapılır 36 saat sonrada ilişki diyecek ama o kadar beklemesem mı diyorum
Öncesınde oldu mu peki cnmBen tam 36. Saatte gırdım canım doktoru dınledım
Hatırlamıyom olduysada üc dort gun oncedır yakın tarıhde olmadıÖncesınde oldu mu peki cnm
Tmm cnm çok saolHatırlamıyom olduysada üc dort gun oncedır yakın tarıhde olmadı
İğneni oldun mu cnmKızlar merhaba bu ay bende kullandım hepimize bol şanssss
Hadı bklm hayırlısı bnım ki büyümüşse yarın olucak inş allahın izniylesalı günü olacağım inşallah canım 16 sında sabah 9da yaptır 17sinde akşam çatlar dedi
Çok iyi kuzum bi tane mı oluşmuş bnım ki daha belli değilBenim bu gün adetin 9. Günü 16mm olmuş nasıl sencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?