- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
İnş olmuştur bnım de femera dün bitti cumartesi kontrolum var çok merak ediyorumGünüm pazartesıydı ama doktor cuma test yap dedı cunku ben 21-22 günde bır adet oluyorum onun ıcın erken olur dıye sanırım
Hayırlısı olsun hepimiz için Allah'ım inşallah emeklerimizin karşılığını verirEvet gonalf gıbı yumurtayı buyutup gelıstıren bır hap
Guzel olur rahat ol klomen ıle benım yumurtalar hıc kıpırdamadı famera ıle bır yumurtam ıstenılen boyuta geldı doktora dua okuya okuya gıtmısdım ınsallah fayda edee dıye ettı cok sukur bırde bebek haberı almak nasıp olur ınsallahİnş olmuştur bnım de femera dün bitti cumartesi kontrolum var çok merak ediyorum
Amın ınsallah tez zamandaHayırlısı olsun hepimiz için Allah'ım inşallah emeklerimizin karşılığını verir
Benim de bu ay ilk femara kullandım bat yarın beklemedeyim bakalım ama adet olacağım artık anlayabiliyorumBende nisan ayında çektirdim canım. Ama hala olmadı. Bu ay da ilaç denedik bakalım hayırlısı
Inşallah olmazsın abla testler yanılabiliyor bazenyok canım daha olmadım du test yaptım negatif cıktı bilmiyorum bakalım normalde adetim bugunu gösterıyor ama benim önceden lekem geliyordu gelmedi ama belki akşama olurum
Nerden anlıyorsun canım catlatma ıgnesı oldunmu belın göğüslerin agrıyormu kacıncı gunBenim de bu ay ilk femara kullandım bat yarın beklemedeyim bakalım ama adet olacağım artık anlayabiliyorumHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bat yarın 15 aydır her ay o kadar alıştım ki adet olmaya her ay bekleyip sonra adet olduğum için artık anlayabiliyorum adet olup olmayacağımı hissediyorum yaniNerden anlıyorsun canım catlatma ıgnesı oldunmu belın göğüslerin agrıyormu kacıncı gun
Belim ara ara ağrıyor kasıklarımda yokluyor arada bir birde göğüslerimin uçları sızlıyor değince o kadar ama adet olmadan once de olur bunlar bende göğüs ucum hariç bilmiyorum vallaBat yarın 15 aydır her ay o kadar alıştım ki adet olmaya her ay bekleyip sonra adet olduğum için artık anlayabiliyorum adet olup olmayacağımı hissediyorum yaniInşallah olmam tabiki ama bekleyeceģim bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda . Sizde mi femara kullanıyorsunuz
Bende famera kullandım ılk kez ıgneden sonrakı 12 gunum benım hafta sonu uc gun belım cok agrıdı karnım ara ara agrıyo adet sanıyorum olmadım daha ınsallah olmayız bıde ıkı gundur gogus agrısı basladı ıgneden sonrrakı gunler ucları acıyordu sımdı tamamı agrıyo dokunamıyorum bıle ben adet olacagımda bel agrısıda gogus agrısıda yasamadım ama sımdıde belkı ılaclardandır bılemıyorumBelim ara ara ağrıyor kasıklarımda yokluyor arada bir birde göğüslerimin uçları sızlıyor değince o kadar ama adet olmadan once de olur bunlar bende göğüs ucum hariç bilmiyorum valla
Olmazsjn jnsallah umudumuzu kaybetmeyelımBat yarın 15 aydır her ay o kadar alıştım ki adet olmaya her ay bekleyip sonra adet olduğum için artık anlayabiliyorum adet olup olmayacağımı hissediyorum yaniInşallah olmam tabiki ama bekleyeceģim bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda . Sizde mi femara kullanıyorsunuz
Evet belim benimde agridi 3 gun falan ama az once sol kasigim bir agridi dedimki adet oldum bugun yogun gunumun baslangici olmaliydi aol şakak agrim varBelirtin varmı ve bel agrısı yasadınmı benım uc gun cok belım agrıdı ya
İnsallah ama beni gogus agrimin olmayisi hamile olmadigimi dusundurtuyor canim bilmiyorum ilacim bitti benim cokda umudum yok yaniInşallah olmazsın abla testler yanılabiliyor bazen
İnşallah hayırlısı ile bu ay hepimiz güzel haberler alırızOlmazsjn jnsallah umudumuzu kaybetmeyelım
Herkes aynı belirtileri yaşamaz ki abla benim de göğüs ucum ağrıyor ama adet olacağıma çok eminim bekleyelim bakalım hayırlısı ALLAHtanİnsallah ama beni gogus agrimin olmayisi hamile olmadigimi dusundurtuyor canim bilmiyorum ilacim bitti benim cokda umudum yok yani
Bel agrımız acaba iğneden mı acaba bebekten mı ınsallah bebısımıs gelmısdırEvet belim benimde agridi 3 gun falan ama az once sol kasigim bir agridi dedimki adet oldum bugun yogun gunumun baslangici olmaliydi aol şakak agrim var
Kasık agrısı hamılelıkdede oluyormus ınsallah oyledır benımde arada bı agrıyo kasıgım canımEvet belim benimde agridi 3 gun falan ama az once sol kasigim bir agridi dedimki adet oldum bugun yogun gunumun baslangici olmaliydi aol şakak agrim var
İnş kuzum bnde de klomen 3 yumurta oluşmuştu.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inş. Bnde hep dua ediyorumGuzel olur rahat ol klomen ıle benım yumurtalar hıc kıpırdamadı famera ıle bır yumurtam ıstenılen boyuta geldı doktora dua okuya okuya gıtmısdım ınsallah fayda edee dıye ettı cok sukur bırde bebek haberı almak nasıp olur ınsallah
İnşallah tüm isteyenlerınİnş kuzum bnde de klomen 3 yumurta oluşmuştu.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inş. Bnde hep dua ediyorum
Bende kendi vucudumu taniyorum adet olucam yarim saat once test yaptim cikmadi zaten cumaya randevu alacagimHerkes aynı belirtileri yaşamaz ki abla benim de göğüs ucum ağrıyor ama adet olacağıma çok eminim bekleyelim bakalım hayırlısı ALLAHtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?