Kuzular şimdi size bir ilaç tavsiye edicem. Aslında ilaç bile değil takviye ürün ama siz yine de doktora ya da eczacıya danışmadan kesinlikle kullanmayın. Ben de ileri pko var. Yumurtalıklarım çok tembel. 3 ay klomen sonraki ay klomen+femara kullandım ona rağmen yumurta gelişmedi. Sonra doktorumu değiştirdim. Bana pholicaps diye bir takviye verdi. İnternette araştırmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. İçindeki bileşenler pko nun tek tedavisi diye geçiyor internette. İlaca başladım femarayla birlikte ilk ay 3 yumurtam gelişti üçü de kendiliğinden çatladı. O ay hamile kaldım ama düşük yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Geçen ay da yine femarayla birlikte kullandım bu defa 4 yumurta oluştu. Onlar da çatladı ama biz hem günleri kaçırdık hem de kimyasalın ardından hemen olmayabilir dedi doktorum. Bu ay sadece pholicapsi kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. Zaten araştırdığınızda göreceksiniz folik asit+pholicaps (daha doğrusu bu takviyenin içindeki maddeler) birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. Bu ay ovulasyon testi kullandım. İnstagramda bir sayfa var “birgebeningünlüğü” onu da takip etmenizi tavsiye ediyorum. Kendisi ovulasyon testi de satıyor ama ben ondan almadım n11 den almıştım ona rağmen testlerimi takip etti. Önceki gün yumurtlama günümdü bakalım bu ay ne olur bana çok dua edin ben de isteyen herkese dua ediyorum

Bir de son bir tavsiye vitamin mineral tahlillerinizi de mutlaka yaptırın. Eğer eksik varsa hamile kalmadan önce takviye alın. Her doktor dikkat etmiyor ne yazık ki buna