- Konu Sahibi Sevgidolusnm
İnşallah canım. İlk ayda olanlar da var. Hayırlısı ile olur hemen inşallah.İnş kuzum bnım bende cuma günü başladım.. Cumartesi kontrol var bakalım ne olucak inş rabbim bunu vesile kılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. İlk ayda olanlar da var. Hayırlısı ile olur hemen inşallah.İnş kuzum bnım bende cuma günü başladım.. Cumartesi kontrol var bakalım ne olucak inş rabbim bunu vesile kılar
3.günü başlayıp 5 gün devam et dedi. Sonra 3 gün dinlen ve gel dedi ilacı aç alıyorum çünkü ilaçla ilgili birsey soylemediİnşallah canım. İlk ayda olanlar da var. Hayırlısı ile olur hemen inşallah.
Bende aynı şekilde kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra gittim. Sabah akşam olmak üzere 2 tane aldım. Doktor bana da ilaçla ilgili birşey söylemedi.3.günü başlayıp 5 gün devam et dedi. Sonra 3 gün dinlen ve gel dedi ilacı aç alıyorum çünkü ilaçla ilgili birsey soylemedi
Tmm cnm çok saol sen neredendınBende aynı şekilde kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra gittim. Sabah akşam olmak üzere 2 tane aldım. Doktor bana da ilaçla ilgili birşey söylemedi.
Ben kayseri deyim. Sen canımTmm cnm çok saol sen neredendın
İstanbulda cnmBen kayseri deyim. Sen canım
4 yil oldu arada bir kurtajim olduAllahtan umut kesilmez canım. Kaç yıldır deniyorsunuz.
Bende ayni sekilde bende igne kullandim ve 4 gun iliski dedi hep ayni seyler senin adet tarihin ne zamanCanım bende 25 haziranda iğne oldum. İğne günü dahil 4 gün ilişki yaşadık. İnşallah benimki de tutmuştur.
Kayseride hangi hastaneye gidiyorsunuzBenim doktor niye gün aşırı dedi yaa. Bakalım ne olacak.
Kc yillik evlisin ne guzel dertlerimiz ayni yani dertlesecek birilerimiz varCanım bende 37 yaşımdayım. 1 yumurtayla iğne oldu. Güzel Allah'ım ın kudretinden sual olunmaz ol demesiyle oluverir, sabredicez.
Erciyes hastanesine gidiyorum. Bihter senem hanımaKayseride hangi hastaneye gidiyorsunuz
13 yıllık evliyim, 10 yaşında bir oğlum var canım Allah herkese nasib etsin. İnşallah ikinci de olsa daha fazla yaşım ilerlemeden ama olmadI HAYIRLISI ALLAH'TAN...Kc yillik evlisin ne guzel dertlerimiz ayni yani dertlesecek birilerimiz var
Ayniyiz aslinda bende 11 senelik evliyim 10 yasinda benimde bir oglum var Rabbim canlarini sag etsin bende yasim gecsin istemiyorum en riskli zamanlari cunku bende onun icin istiyorum oglum kardes kardes diye agliyor bazen13 yıllık evliyim, 10 yaşında bir oğlum var canım Allah herkese nasib etsin. İnşallah ikinci de olsa daha fazla yaşım ilerlemeden ama olmadI HAYIRLISI ALLAH'TAN...
Benim kiz kardesim humada dohum yapmistiErciyes hastanesine gidiyorum. Bihter senem hanıma
Hayırlısı olsun canım inşallah hsg gerek kalmaz.geçen ayı boş geçtik ondan önceki ay kullandım yumurta oldu iğne vurduk ama olmadı gebelik
bu sabah gene başladım ilaca bu ay da olmazsa hsg çekelim dedi doktorum
Ahhhh benimkide nasıl istiyor. İnşallah onların duası hürmetine versin Rabbim.Ayniyiz aslinda bende 11 senelik evliyim 10 yasinda benimde bir oglum var Rabbim canlarini sag etsin bende yasim gecsin istemiyorum en riskli zamanlari cunku bende onun icin istiyorum oglum kardes kardes diye agliyor bazen
valla bilmiyorum canım ya hsg de aklım kaldı çektirmek istiyorum bu ay olmazsa hiç üzülmicem onun içinHayırlısı olsun canım inşallah hsg gerek kalmaz.
Ben çektirdim Hsg. Sol tüp biraz sıkıntılı ama hamile kalmaya engel değil dedi doktor. Ondan sonra 2 ay doktora gitmedim ramazan ve bayram nedeni ile. Normalde rahim filmi çektirdikten sonra kolay hamile kalınıyor diye söyleniyor ama benim yine olmadıvalla bilmiyorum canım ya hsg de aklım kaldı çektirmek istiyorum bu ay olmazsa hiç üzülmicem onun için
2 düşük var pıhtılaşma iki gende var ama kesin sebep o değil diyolar belki tüpte rahimde bişey varsa çıkmış olur bakalım nasip
[/Q ben
Bende Tekden de doğum yaptım. Düşükte de oraya gittim. Sonra çocuk olmadı yine oraya gittim. Ama doktorum biraz umursamaz geldi. Bende kısırlık konusunda daha uzman bi doktora gitmek istedimBenim kiz kardesim humada dohum yapmisti