Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hadi hayirlisi olsun cnm..benim 2.günüm femarayi içiyorum haftaya pazartesi kontrolüm var..
Ya Ben 1 kere gunde 1 tane ictim adet oldum bu ay kullanmadim ama 3 4 gundur benim goguslerim agriyo aciyo gibi ilactan da korkmaya basladim sende boyle bisey oldu mu

Hadi hayirlisi olsun cnm..benim 2.günüm femarayi içiyorum haftaya pazartesi kontrolüm var..[/QUOTE
Aynen benim kontrol de ilacin 8.gününe denk geliyo..sonrasindan 2 güne bir mi çağırır acaba hergün gel demez degil mi? Kontrol sonrasi 2 güne yumurta çatlamiş olur hem

Kızlar Dün akşam da ilacı icmeyi unuttum ben:olamaz: sıkıntı olacağını düşünmüyorum aslinda zaten 2 kere iciyorum

Ya Ben 1 kere gunde 1 tane ictim adet oldum bu ay kullanmadim ama 3 4 gundur benim goguslerim agriyo aciyo gibi ilactan da korkmaya basladim sende boyle bisey oldu mu
Bende ay geçen gunde 1 tane 5 gun boyunca kullandım bu ayda aynı kullaniyorum..hiç öyle şeyler yaşamadım..sadece kasiklarim gergin ve ağrı var..belki bakarsin normal bi sekilde doğal yoldan hamile kalırsın ne guzel :)

Kızlar Dün akşam da ilacı icmeyi unuttum ben:olamaz: sıkıntı olacağını düşünmüyorum aslinda zaten 2 kere iciyorum
Düzenli bi şekilde kullan ilaci ki fayda etsin..hatırladığın an iç ama tabiki bi dahaki doza yakın ise saat içme..

Ben 11. Gün gidicem ve sanırım o günde ovitrelle yaparım akşamına..benim yumurta hep 11 yada 12 gun buyuyo..catlattiktan 3 gun sonra tekrar bakıyo catladi mi diye..senin yumurtan kıvamındaysa çatlatır yada bi kac gun bekler daha erken 8. Gün çünkü 18 19 20 21 22 mm ideal ölçüdür

Canıö vallahaa bende deee yaaaaaa korktm hatta annem atlattı meme kanserini acaba oldum bayaaa kalbim skkıştı göğsm daraldı bi ara korlmştm hassanye gitmiştm serum vermişlerdi ayy
Ay allah korusun kötü şeylerden..iyi dusunelim ki iyi olsun

Evet oldu 1 tane yumurtam ve catladi ama nasip deilmis demekki
Ha olsuysa tamam olmadıysa sabaj akşam kullan dicektim . Hayırlısı olsun inşaallah Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizimde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ha olsuysa tamam olmadıysa sabaj akşam kullan dicektim . Hayırlısı olsun inşaallah Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizimde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin cnm amin insallah hamileler sağlıkla kucağına alsın.. hamile kalmak isteyenlere de nasip eder allah inşallah

Ben 11. Gün gidicem ve sanırım o günde ovitrelle yaparım akşamına..benim yumurta hep 11 yada 12 gun buyuyo..catlattiktan 3 gun sonra tekrar bakıyo catladi mi diye..senin yumurtan kıvamındaysa çatlatır yada bi kac gun bekler daha erken 8. Gün çünkü 18 19 20 21 22 mm ideal ölçüdür
İlacın 8.günü adetimin 10.günü oluyo canım benim genelde 13 14 15. Günlerde çatlıyo senin erken oluyormuş..ben kontrol sonrası salı günü gidebilirim anca o zaman yapılır çatlama iğnesi tabi zaman ne gösterecek bilemem nasip:)

X