- 11 Eylül 2018
- 821
- 976
- 39
Cnm ben de estrofem ve coraspin kullanmistim femarayla estrofem rahim duvarini kalinlastiriyomus hadi bakalim insallah bu ay olurTekrar femarayla basladim bugün ek olarak estrofem inşallah artık bu ay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben de estrofem ve coraspin kullanmistim femarayla estrofem rahim duvarini kalinlastiriyomus hadi bakalim insallah bu ay olurTekrar femarayla basladim bugün ek olarak estrofem inşallah artık bu ay olur
Benim bir kizim var Rabbime sukurler olsun amh testini yaptircam ama bi taraftan da biraz daha mi beklesem diyorum senin ne zaman cikacak amhBenim klomenlede de yumurtalar istenilen boyuta ulaşti çatladi ama olmadi çok farkli sebepler etkiliyo olabilir..senin gebeliğin var mı daha öncesinde?amh yaptır eğer doktor istediyse çünkü rezervleri gösteren değer oymuş
Bir haftaya çıkıyo dediler bana özelde yaptırdım muayene de içinde olabilir ama 150 tl ödedik..ama ilk gidişimizdi muayeneye almayıp tek teste mi aldılar bilemiyorum tam olarak
Canım ben de bu ay femara kullandım artı çatlatma iğnesi olmadı tutmadı amaaa yokmu 2.ayında maiş kalanBenim bir kizim var Rabbime sukurler olsun amh testini yaptircam ama bi taraftan da biraz daha mi beklesem diyorum senin ne zaman cikacak amh
Allah bağışlasın canım cumartesi çıkacak..evet sen biraz daha bekle istersen 1 yılı geçtikten sonra verebilirsinBenim bir kizim var Rabbime sukurler olsun amh testini yaptircam ama bi taraftan da biraz daha mi beklesem diyorum senin ne zaman cikacak amh
Estrofemi bende kullanmıştım aynen rahim duvarını kalınlaşrırmak için bidr yanında progesteron vermişti doktor benimde 6 mm lerde felan anca oluyodu kalınlaşmıyo çok fazla..ama bu doktor kalınligina bi şey demedi sadece yumurtalariz az görünüylr dedi bakalım cumartesi kontrolde ne diyecekTekrar femarayla basladim bugün ek olarak estrofem inşallah artık bu ay olur
Insallah hepimizin olur..ilaç içmekten artık midem kalkiyo diyebilirim bende oyle coraspirin devamlı kullanıyorumCnm ben de estrofem ve coraspin kullanmistim femarayla estrofem rahim duvarini kalinlastiriyomus hadi bakalim insallah bu ay olur
Benimde çok inceymis bugunki kontrolde dedi dr ve minik yumurtalar varmış ilaç kullanmadığım halde..bi sevindim ki anlatamam :) çok yorucu bu süreç yıpratiyo insanı..rabbim boşa çıkarmaz insallahEstrofemi bende kullanmıştım aynen rahim duvarını kalınlaşrırmak için bidr yanında progesteron vermişti doktor benimde 6 mm lerde felan anca oluyodu kalınlaşmıyo çok fazla..ama bu doktor kalınligina bi şey demedi sadece yumurtalariz az görünüylr dedi bakalım cumartesi kontrolde ne diyecek
femarayi nasil kullandiniz. klomen gibimi. indan baska igne verdimi ynindaBen iki defa femarayla hamile kaldım. Doktor kontrolünde aldım ama yumurtlama takibine gitmedim. İlki dış gebelik oldu. Şimdi yine femara sayesinde oldu pazartesi günü Allah nasip ederse görmeye gidicez. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizim için dua edin :)
Kızlarr adetimm gelmiyorrr yaaa lütfen cevap veirinnn femara ve çatlatma iğnesi kullandım bugun tuvaltw girdim iki üç damla geldiii başkada gelmedi neden gelmiyor yarın normal adet günm bormalde amaa niye böle olduBenimde çok inceymis bugunki kontrolde dedi dr ve minik yumurtalar varmış ilaç kullanmadığım halde..bi sevindim ki anlatamam :) çok yorucu bu süreç yıpratiyo insanı..rabbim boşa çıkarmaz insallah
Adetin 5. Günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam birer tane kullandım. İlişkide adetim biter bitmez başladı. Yanında herhangi bir ilaç kullanmadım. Doktor vermişti ama kontrolede gitmedim. Sadece ilişki sıklığı oldu. Doktorunuza sormadan kullanmayın :) hayırlısı olsunfemarayi nasil kullandiniz. klomen gibimi. indan baska igne verdimi yninda
Hamilemisin canm sennAdetin 5. Günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam birer tane kullandım. İlişkide adetim biter bitmez başladı. Yanında herhangi bir ilaç kullanmadım. Doktor vermişti ama kontrolede gitmedim. Sadece ilişki sıklığı oldu. Doktorunuza sormadan kullanmayın :) hayırlısı olsun
Evet çok şükür. Biraz sıkıntılı ama hamileyim bugün 8+1 olduk çok şükür.Hamilemisin canm senn
Hayrlı olsun canmmEvet çok şükür. Biraz sıkıntılı ama hamileyim bugün 8+1 olduk çok şükür.
Kaçıncı kullanımında hamiş kaldın femarayla mı olduHayrlı olsun canmm
Sağolun inşaallah Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim kucağımıza alalımHayrlı olsun canmm
Toplamda 30 tane var içinde 3 defa kullandım ilki aşılama oldu tutmadı. Diğer iki seferde de hamile kaldım ilki dış gebelikti maalesef 3 ay korunma süresi bitti tekrar kullandım ve Allah nasip etti.Kaçıncı kullanımında hamiş kaldın femarayla mı oldu
Korunurken dogum kontrollemı korndn canmToplamda 30 tane var içinde 3 defa kullandım ilki aşılama oldu tutmadı. Diğer iki seferde de hamile kaldım ilki dış gebelikti maalesef 3 ay korunma süresi bitti tekrar kullandım ve Allah nasip etti.
Evet adetlerim biraz düzelsin diye.Korunurken dogum kontrollemı korndn canm
Oda etkiliyor canm kullanıp bırakınca çok hamiş kalan varEvet adetlerim biraz düzelsin diye.